BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

12 lata 5 godzin temu - 12 lata 5 godzin temu #523468 przez tweety
I jeszcze moj brzuszek :) robilam porownanie z kolega i chyba wygral, ale nie bede go tutaj przedstawiac w zlym swietle.
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 godzin temu #523474 przez Kiniaczek
Hej Laseczki:)

Ja buszuje po Allegro... wpadłam w jakiś dziki szał:) Tyle pieknych rzeczy:)
:laugh: :P ;) :kiss: :woohoo: :side: :lol:

12 lata 5 godzin temu #523478 przez Kiniaczek
Ewelka , Tweety brzuszki śliczniusie ;-)

12 lata 5 godzin temu #523482 przez Kiniaczek
lania napisał:

ewela, super fotka, zgrabniutki brzunio :)

Ja już trzy razy próbowałam wkleić zdjęcie, zrobiłam telefonem, to nie mam kabla, aparat nam siadł, no to tabletem córki, ale tam nie ma programu żeby zmniejszyć a na zmniejszaczu nie przyjmuje tego formatu ;) nie pisane mi :blink: ;) :blink: ;)

Lania cierpliwe czekać bedziemy :lol:

12 lata 4 godzin temu #523511 przez sisina
Tweety fajowy bałwan :laugh: i śliczniutki brzusio :laugh:

12 lata 4 godzin temu #523538 przez Sevilla
Tweety, świetny bałwanek, co do porównywania brzusia, ja ostatnio mówię do szwagra "doganiam Cię", ale się wkurzył, że mu wagę wypomniałam hahaha :)

Tym czasem zdążyłam odebrać wyniki badania krwi i moczu. Badania krwi prawie identyczne, jak sprzed ciąży, tylko hemoglobina spadła lekko poniżej normy i mam 11,9 (norma od 12 - 17)i w moczu pokazały mi się ciała ketonowe, co może być wynikiem przyjmowanych leków bądź odchudzania (mam tu na myśli moją chorobową utratę wagi).

12 lata 3 godzin temu #523574 przez lalka
DZIEŃ DOBRY!!!!!u mnie noc super,wyspałam się ...może dlatego,że spałam sama(wygoniłam męża na inne wyro)!!!!
tweety śliczny brzusio..ewela też..kwitniecie laski!!!!

ze względu na uczulenie nie mogę brać witamin(lekarz mi zabronił)..nie mogę jeść cytrusów itp.....z czego mam brać witaminy????wiem,ze dieta musi być zróżnicowana i przyjmowanie wciąż tych samych owoców(tak jak u mnie teraz ma to być)typu jabłko..gruszka(krajowe oczywiście)-bo innych nie mogę...spowoduje niedobór witamin!!!bądź tu mądra!!!! :angry: :angry: :angry: :angry:

u nas pogoda do d...py!!!!powoli zaczynam wpadać w depresję przez tą szarówe..... :S :S :S :S

12 lata 3 godzin temu #523587 przez ewela86
dzięki dziewczyny:)

u mnie też pogoda taka, że nosa nie chce się wystawić na dwór...

mam do was pytanie odnośnie wyposażenia łóżeczka: czy kupujecie od razu kołderkę i poduszeczkę, bo podobno noworodki raczej śpią pod kocykiem i na płaskim materacu lub ewentualnie na lekkim podwyższeniu?

12 lata 3 godzin temu #523611 przez lalka
ewela ja do łóżeczka mam podusię,kołderkę...i o ile pamiętam tak było w zestawie!!!syna miałam na podusi i pod kołderką!!!!i teraz chyba też tak będzie...!!!te podusie nie są wcale takie duże..malutkie raczej odpowiednio dopasowane do noworodków!!!

12 lata 3 godzin temu #523653 przez ewela86
lalka dzięki za podpowiedź:) tak też myślałam, a jeśli nawet mała będzie spała po kocykiem to i tak potem trzeba będzie kupić kołdrę i poduszkę bo wcześniej czy później będzie potrzebna.

12 lata 3 godzin temu #523654 przez Sevilla
Lalka pamiętaj, że możesz jeść warzywa, a tak naprawdę w nich jest więcej witamin i składników mineralnych niż w owocach. I to powinno teraz stanowić Twoje główne źródło witamin. Poza tym możesz jeść banany, truskawki, wiśnie (oczywiście dwie ostatnie pozycje są mrożone, ale są), nie tylko jabłka i gruszki :) Jeszcze jest melon :) A tak to robić pyszne sałatki i surówki :), zupy warzywne :)

Ewela
ja kupuje od razu podusie i kołdrę, kocyk i rożek, a w praktyce wyjdzie, co będę używać najpierw :) Kołdra i poduszka, jak nie teraz to przyda się później :)

12 lata 3 godzin temu #523666 przez ewela86
Sevilla właśnie! a teraz są takie śliczne zestawy... jest w czym wybierać:)

12 lata 1 godzinę temu #523797 przez lalka
dzięki Sevilla za radę!!!kto jak kto,ale ty się znasz...fachowiec jesteś!!!

Z praktyki pamiętam,że rożek jest bardzo przydatny i to właśnie na samym początku!!!!!!

12 lata 1 godzinę temu #523802 przez Kiniaczek
Ewela ja dziś od samego rana na Allegro :ohmy: Jakiś dziki szał mnie opętał:) :P Ogladam, dodaje do obserwowanych...licytuje...:) szał pał

12 lata 1 godzinę temu #523833 przez lalka
kiniaczek...szalejesz!!!!daj znać jak poszły zakupy!!!mi siostra przywiozła łóżeczko..drewniane z szufladą!!!najchętniej ubrałabym już wszystko...cały pokój!!!!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka