- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tak sie zastanawiam czy w maju potrzebne będą pajace??????
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- beadka7
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kochamy Cię Synku :*
- Otrzymane podziękowania: 2
Już nie długo Wasze szkraby przyjdą na świat a za rok o tej porze...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
pozdrawiamy
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Cześć dziewczynki jestem zeszłoroczną mamusią majową i tak czasem Was tu podglądam i podczytuję, od razu przypomina mi się jak to ja kompletowałam wyprawkę i wszystkie moje rozterki mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko
Już nie długo Wasze szkraby przyjdą na świat a za rok o tej porze...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
pozdrawiamy
Hej Beadka:) Synuś śliczny:))))))))))))) My też oczekujemy synka i nie możemy doczekać się aż będzie z nami:)
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wczoraj siostra mi zastrzegła żebym nie kupowała żadnych ciuszków bo ona mi przyśle:) (z Kanady!!!) jak tylko się dowiedziała że będzie dziewczynka wpadła w szał zakupów.... także z jednej strony się cieszę, bo wiem że są to bardzo dobre jakościowo rzeczy a z drugiej jak tu się powstrzymać przed kupnem??
beadka7 witaj:) fajnie zobaczyć jak nasze maleństwa urosną. wpadaj i dziel się swoimi radami, jako zeszłoroczna majówka:)
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
- JoannaL
- Wylogowany
- budujemy zdania
Lalka więc my dalej w niepewności żyjemy:). Ja też nie dowiedziałam się płci
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
Ostatnio tak myślałam, że chociaż poród jest ciężki, że boli, że mdłości,że osłabienie i inne dolegliwości męczą nas 9 miesięcy to i tak mamy lepiej. Mężczyzn omija wszystko co najpiękniejsze ruch dzidzi od środka to delikatne smyranie potem kopniaczki następnie karmienie piersią- nie chciałabym być mężczyzną NIGDY.
Myślę, że mężczyźni są bardziej poszkodowani w czasie ciąży nie czują tych pięknych chwil jakie przeżywany to się dzieje trochę poza nimi nie mogą doświadczyć tego wszystkiego.
P.S. od paru dni jak patrzę na swoje piersi to włącza mi się film przed oczami jak trzymam małego ruszam mu pyzia otwiera ustka i łapie za cycusia i ssie a ja spoglądam z góry na niego i czuje się tak dobrze taka spełniona, zadowolona - mąż uznał, że mi się instynkt mamusi budzi
- Eveline
- Wylogowany
- gaworzenie
- Eveline
- Wylogowany
- gaworzenie
- Eveline
- Wylogowany
- gaworzenie
- Eveline
- Wylogowany
- gaworzenie
- Sylwia26081982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Eveline kaftaniki?? Ja mówie stanowcze nie. Pajacyki rozpinane na całej długości ze stópkami jak najbardziej tak i tak samo body, to jest najwygodniejsze. żadne spioszki, kaftaniki, koszuleczki, choc wiem że sa takie cuda ze trudno sie powstrzymac:)
lalka oszukałaś nas z tym narzekaniem jaka to ogromna jesteś, wyglądasz super i mowie szczerze, jestes w ciazy i tak wlasnie powinnas wygladac.
Ewelina tez super wyglądasz.
tweety brzuszek juz imponujący:) Slicznie.
mi wczoraj jedna babka powiedziala ze na jej oko to ja jestem w 6 miesiącu z kawałkiem i zebym sie przygotowala na wczesniejszy poród :D Lepsza od lekarza. zaczęlam 23 tydzien..temin 11 maja.
Co do podusi i kolderek do lozeczka to faktycznie dostosowane do niemowlaka, a najczesciej sie kladzie niemowlaczka na materacyku bez zadnych podudzek, przykrywa w zaleznosi od pogody,wiec w praktyce wszystko wyjdzie. Ja zrzuce z pamieci fotki jakie zamawialam dla synka to wkleje, bo posciel niby 100% bawełna ale zachwycona nie jestem i nie polecam.
Wózeczki retro super, ja mam x landera xa i jako gondola extra i super sie prowadzi ale spacerowka zostawia wiele do zyczenia, teraz dokupie spacerowke osobno. ale to póżniejszy temat
Coo tam jeszcze pisałyście, bo tak starałam się nadrobić.. Jak mi cos wpadnie do głowy to napisze. Ide po pamiec zrzuce foteczki łozeczka i wozka. ja w tej wygodnej sytuacji ze dwa lata temu martwilam sie o wyprawke, teraz procz ubranek wsyztsko mam:)
A no i jeszcze wanienka, mam zwykla ale sprawdzone tez niezwykle ktorych nie polecam, znajde linka to wkleje .
Pozdrowionka
- Sylwia26081982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
allegro.pl/wanienka-wanienki-anatomiczna-i2920209325.html
Lepiej kupic podklad takiego misia z gabki albo plastkikowy wklad na te pierwsze dwa trzy miesiace. No pewne ile ludzi tyle opini ale ja raz pozyczylam taka i sie tylko umordowałam, poza tym jest szeroka, beznadziejna.
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna