- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Patunia
- Wylogowany
- gaworzenie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Patunia
- Wylogowany
- gaworzenie
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
- Otrzymane podziękowania: 95
województwo śląskie na tym forum w takim razie ma największą reprezentację
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
- Otrzymane podziękowania: 0
Ulcia jak się czujesz ? Mi brzuch nie cierpnie , ale bóle kręgosłupa miewam . Tylko ja mam skrzywienie kręgoslupa i uciska mi to .Lekarka mi mówiła , że teraz w ciąży bol będzie większy , bo ciężar wiekszy będe dźwigała . Daj koniecznie znać czy ból się utrzymuje .
Sysia mam to samo ... obiad jest , a ja kombinuję co tu innego zjeść
Patunia ale o jaki rodzaj tańca Ci chodzi ? Jeśli tak rekreacyjnie , to owszem Ale czytałam , ze jak któraś Mamusia uprawiała przed ciążą jakiś sprot , to w ciąży nie musi z niego rezygnować . Wystarczy troszkę zwolnić tempo i można spokojnie w ciąży dalej go uprawiać . W granicach rozsądku oczywiscie . Więc z tancem tez na pewno tak jest
Studentkaae oj tak Śląskie rządzi
Ja dziś lekko osłabiona i obolała jakaś . Wirusy się panosza i migdały zaczęły mnie boleć . Ale będę walczyła Choroba wstępu nie ma
Miłego popołudnia
- Sysia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
no z tym apetytem to jest okropnie dziś miałam ochotę na pizze po której zaraz poszłam do wc bo chyba dzidziuś nie chciał i zwymiotowałam ;p.. dziś ogólnie bardziej mnie mdli.
co do tańca to myślę że problemu nie ma tylko że nie wolno się przemęczać i robić jakiś wygibasów wszystko na spokojnie...
Wszystkie dziewczynki ubierajcie się ciepło i chorobie się nie dajcie ty agi-p szczególnie się nie daj jak już cię gardełko boli...
DOBRANOC
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Tak, tak południe PL rządzi
Aga - oby nic Cię nie złapało. Pod kołderkę z herbatką zmykaj
Sysia - z mną pizza od kilku dni chodziła. Dziś się w końcu ja najadałam. Mojemu maluszkowi smakowała
A ja dziś poszalałam z tym pakowaniem kartonów. Ale nie widzę efektów. Tyle rzeczy mamy, że masakra No ale powoli będzie ubywało.
Miłego wieczorku
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
I tu Moniaaa nic nie pisała ? Myślałam , ze zobacze jakiś piekny pościk . Kochana nie trzymaj Nas w niepewnosci . Co u lekarza ???
Ulcia jak się czujesz ?
Mnie dzis gardło już nie boli . Piłam herbatę z cytryna i miodem , a jak wychodziłam z domku , to oczywiście gardełko szczelnie zasłonięte szalem było Pomogło A i wit C zażywałam i multiwitaminę \
Lalka brak dolegliwości Cię martwi ? Ha kobiecie to nigdy nie dogodzi Sa mdłości i wymioty , to narzekamy , nie ma ich to też rozpacz
Mi teraz dolegliwości minęły i ciesze się tym stanem Nie maszeruje non stop do toalety i nie przytulam kibelka
Jedyne co to mam duże parcie na pęcherz . Chodze siku non stop. Najbardziej mnie to w nocy wkurza
Dave zawsze przy przeprowadzkach okazuje sie , ze wszystkiego mamy za dużo hahaha A kiedy całkowita przeprowadzka ?
Miłego dnia
- Sysia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Co do objawów to fakt nie dogodzi się bo ja też tak mam jak ich nie ma to się martwię a jak są to mam dość heh ...także nie ma się czym martwić na pewno jest wszystko ok ...
aaa i co do tego noszenia na rękach to fakt mogło by tak być zawszeee :D ...mmm...
No właśnie a co z Monią ??
Dave współczuję przeprowadzki eh mnie też to czeka za rok... blee jeszcze jak pomyśle o remoncie oh oh .. ale teraz to ja muszę przebrać swoje rzeczy bo mam tyle tych szmatek w których nie chodzę a tak je gromadzę. a co do pizzy to juz chyba nigdy nie zjem na samą myśl mi nie dobrze i strasznie mnie odrzuciło od kurczaków wszystko co zwiazane z drobiem jest blee...a ta pizza była z kurczakiem własnie...
miłego dnia
- Urszula
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Elizia 16.06.2011, Amelka 07.05.2013
Dziękuję za odpowiedz odnośnie mojego bolącego brzuszka. Czuję się lepiej miałam koszmar na badaniach w szpitalu...opiszę Wam później bo moja Córcia się budzi.
MoNiaa czekamy na relacje.
Miłego poranka!
http://davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img[img] davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
przepraszam ze trzymam was w niecierpliwosci ale prosto po wizycie poszlam spac
chorubsko dalej mnie trzyma i ciezko mi funkcjonowac a tu do pracy jesczze czeba isc;/;/
na wizycie fajnowo
dzis bylam w lepszym gabinecie nie musialam sie wyginac zeby widziec ekran usg tylko nad lozkiem jest tv i moge sobie lezec i wszystko pieknie widac
widac juz fasolke jesczze nie ma serduszka ale tym sie nie martwie bo z usg wyszlo ze to jest 4 tc i 2 dnien i za 2 tyg kolejna wizyta juz sie nie moge doczewkac:)
a na przeziebienie mozna brac wapno rutinoscorbin a na gardlo tantum verdin (nie wiem jak sie pisze)
moja fasolka
- asia26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 02.07.2010 - narodziny mego Serduszka :*
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
u mnie zimno ....szaro,brzydko i nastrój kiepski !!!!!dobrze,że dzisiaj mam wolne tylko z młodym do okulisty,na trening i mogę leniuchować
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa