BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

12 lata 1 miesiąc temu #568679 przez lania
Kiniaczek super wyglądasz, Aleks też...ja mam większy brzuch od Was chyba, a... :blush: :blush: :blush: w sumie nie wiem, może też już mam te 11 na plusie, teraz się nie waże, bo nie mam wagi a lekarz w poniedziałek...to zobaczę (na wizycie półtora tygodnia temu było 9 do przodu. Na awatarze mam krótkie włosy, a teraz rosną jak chcą, bo nie mogę do fryzjera iść... ale w marcu odwiedzi mnie kumpelka fryzjerka, to jej każę się opitolić jaknajkrócej się da ;) :blink: i z głowy

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #568680 przez lalka
no to proszę małe kłamczuszki
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #568684 przez lania
ja w obwodzie mam 97cm

12 lata 1 miesiąc temu #568686 przez Kiniaczek
Lania w każdych włoskach Ci ładnie :blush: :blush: :kiss: :kiss: :laugh: :laugh: :laugh:

Ale jak to mówią kobieta zmienną jest:)

Ja to nie mam weny na fryzjera, nawet nie chce mi sie włosów prostować, spinam w kitkę i jest cudaśnie:) :laugh: :laugh: :lol: :lol: :woohoo: Nie wiem co na to mąż ale nic nie mówi to chyba aż tak bardzo mu nie przeszkadza:D Przyzywczja sie chlopina do nieogolonych nóg to i do kitki się przyzyczai :P Mojemu synowi napewno się podoba także najważniejsze:)

Zamiast brokuł kupiłam szpinak :blink: :blink: :silly: :silly: :silly: :huh: tepota ciązowa :D Nic tam... bedzie szpinak :) właśnie się pitoli na patelni:)

12 lata 1 miesiąc temu #568693 przez lania
lalka Super brzucholek, jaki gładziutki.... u mnie widać fioletowe rozstępy przy pępku niestety (to te stare, ale z białych zrobiły się już fioletowe...a ja masować nie mogę :( :( )
Kiniaczek uwielbiam szpinak...ja bym się tak często myliła...a chpodzą za mną od jakiegoś czasu naleśniki ze szpinakiem

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #568703 przez ewela86
Dziewczyny wyglądacie zjawiskowo!!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss: Lalka Twój brzuszek jest śliczny :) Wszystkie rzeczywiście wyglądacie trochę inaczej niż na avatarach i fajnie jest zobaczyć jak was na innych fotkach, więc i ja wklejam swoje: 8 kg na+ i 99-100 cm w obwodzie, 28 tc. A oto efekt:
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #568709 przez Kiniaczek
Ewela kurczaki supwer wyglądasz:) Ja musze męża zwerbować do robienia fotek bo obiecuje obiecuje i tyle ze tego jest że musze sama sobie pykać w łazience:)

12 lata 1 miesiąc temu #568712 przez lania
Ewela super, jaka chudzinka... tzn zgrabniacha :) :) :)

12 lata 1 miesiąc temu #568713 przez Urszula
Dziewczyny Wszystkie ślicznie wyglądacie :) :) :) Ja się czuję przy Was jak pulpet :dry:
Bardzo ładne zgrabne brzusie!!!!!!!!!!!!

http://davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img[img] davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img

12 lata 1 miesiąc temu #568737 przez ewela86
Dziewczyny jednym słowem: wszystkie jesteśmy LASKI i będą z nas SEXI MAMUŚKI :lol: :lol: Urszula każdej pewnie się wydaje że wygląda jak pulpecik ale to ciąża i raczej będzie nam wszystkim przybywać...

12 lata 1 miesiąc temu #568752 przez Alex_87
Fajnie tak sobie pooglądać Wasze zdjęcia :D za 3 miesiące będziemy tak oglądać nasze dzieciaczki ;D

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #568759 przez DannaJ
Cześć Dziewczynki,

ale jesteście laski!! Piękne brzuszki. Mój chyba jakiś mały, bo od m-ca 86 w obwodzie i choć wydaje mi się, że rośnie, to w cm nic nie widać.

Pauluska - gdzieś widziałam porównanie składu chusteczek - podwojona-sroka.blogspot.com/2013/01/ana...eczki-nawilzane.html
Nie znam się na chemii, ale chyba warto poczytać skład :)

Niedawno zastanawiałam się, co takiego dodają do chusteczek tego typu. Mamy remont i mąż kropnął na panele klejem. Nie schodziło niczym (nawet rozpuszczalnikiem), chciałam zażartować i wyciągnęłam chust. do higieny intymnej... wiecie, że zeszło...

U mnie straszne doły, zaczyna do mnie dochodzić to, że mój Tato nie zdążył doczekać wnusi i już nie zobaczy tego maleństwa. Leżę w łóżku i nie wychodzę nawet na spacery. Wczoraj byłam u położnej. Wystraszyłyśmy się mocno, bo nie mogła złapać bicia serduszka mojego słoneczka. Dowaliła, gdy zapytała czy Malutka ruszała się rano. Na szczęście wszystko skończyło się dobrze, bo w końcu usłyszałyśmy.

Aha - pisałyście kilka stron temu, że macie remonty. Uważajcie na zakupy internetowe w sklepie emistomarket.pl My złożyliśmy zamówienie początkiem lutego i do dziś część dostawy nie dotarła. Zgłosiłam się już do rzecznika praw konsumenta, prawnik zajął się tematem. Dziewczyny, omijajcie ten sklep, czasem lepiej zapłacić 100 zł więcej, na prawdę szkoda nerwów.

12 lata 1 miesiąc temu #568770 przez lania
DannaJ, trzymaj się i nie dołuj...Słyszałam wiele opowieści o tym, że dziadkowie i babcie (ci w niebie) opiekują się wnukami, stróżują im. Słyszałam takie historie, że aż się włos jezy i ciary przechodzą...ale to piękne. Nie wiem jaki masz stosunek do takich rzeczy ale to naprawdę pokrzepiające, myśl, że nad twoją dzidzią czuwa dziadek :)

12 lata 1 miesiąc temu #568852 przez sisina
Hej laseczki :) ale wy macie wszystkie cudaśne te domki :) ja robiłam dzis usg 3d i sie pobeczałam tylko musze isc do ciotki ze skanowac i wstawie mojego synusia :laugh: .
Zajadam z mężem właśnie truskawki kupiłam w biedzie pyyyycha są.Miłego wieczorku :laugh:

12 lata 1 miesiąc temu #568861 przez Daarikaa
Co jedna z Was to zgrabniejsza :)

Sisina ja też na 3d płakałam a lekarz cały czas mnie upominał że brzuchem trzęsę :laugh: wstawiaj swoje szczęście

ja kupie te chusteczki z pampersa zielone i pieluszki te zolte

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka