BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 10 miesiąc temu #568339 przez lalka
lania laska z Ciebie niezła!!!brzuch tez niczego sobie....pokaźny!!!!ale nie jesteś podobna do siebie ze zdjęcia!!!!

szykuję sobie obiad,bo musi być na godzinę...dzisiaj rosół z brązowym ryżem!!to mój pierwszy raz...taki zestaw!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #568372 przez tysiiiak
lania wygladasz slicznie :) a i domek dla malenstwa tez niczego sobie :silly: i rzczywiscie troszke inaczej wygladasz niz w avatarku :)

lalka takiego rosolu to ja jeszcze nie widzialam ;p ciezko mi to sobie wyobrazic ;p

ja wlasnie mysle co by tu na obiad zrobic :unsure: jakies pomysly ?:P

co do tej patelni to ja zawsze bylam niezdara ;p jak jem to moj M. tylko sie przyglada kiedy mi cos spadnie i kiedy sie pobrudze ... oczywiscie jak za zlosc zawsze to robie :silly:

11 lata 10 miesiąc temu #568417 przez Alex_87
Hej dziewczyny :)

Ja już po wizycie, wszystko ok :) tylko już 11,5 kg na plusie ;/ a nawet słodyczy dużo nie jem :( musze chyba jakąś dietę dla ciężarnych wprowdzić :)

Lania rzeczywiście brzuszek już niezły :)

a u mnie słońca nie ma :angry: jutro chyba się wybiorę do jakiegoś lumpka poszukać płaszcza na wiosnę

11 lata 10 miesiąc temu #568434 przez lalka
Alex-87....było się denerwować???????mówiłam,że ok będzie!!!!11,5kg do przodu to taka tragedia????chyba,ze lekarz coś wspominał!!!!bo są lekarze i lekarze!!!!ja miałam 11 na plusie i mój gin nic nie powiedział a ginka w poradni diabetologicznej z szoku nie mogła wyjść,że juz mam 11 na plus!!!ale juz schudłam 3kg!!!

11 lata 10 miesiąc temu #568458 przez Alex_87
Lalka no nie trzeba było się denerwować :) ale ze mnie już jest taki nerwusek :D

No właśnie z tego co czytam, to sporo z Was przytyła tyle co ja, a dziś spytałam się położnej to powiedziała, że przytyłam całkiem sporo a w 2 ostatnich miesiącach tyje się najwięcej. Więc to chyba nie jest jakaś tragedia. A wcale się nie obżeram jakoś, najwyżej wyeliminuje całkowicie słodycze, jakoś wytrzymam :)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #568465 przez Kiniaczek
a to My :-)
Załączniki:

11 lata 10 miesiąc temu #568470 przez Kiniaczek
Alex nic sie nie przejmuj, u mnie tez bedzie z 11 , bo 2 tyg temu było 10 :D
Mam koleżanke dietetyczkę pytałam jej bo tez byłam przerażlona tą wagą ale mówiła że to nie jest duży przyrost, więc nie wiem o co goł !!!

11 lata 10 miesiąc temu #568574 przez Alex_87
Kiniaczek super! :)

to i my się ujawnimy :)
Załączniki:

11 lata 10 miesiąc temu #568585 przez moniaaak
te mamy u nas to same laseczki:).
Super wyglądacie dziewczyny :woohoo:

11 lata 10 miesiąc temu #568590 przez Kiniaczek
Alex gdzie Ty masz te 11,5 kg? w stopach ??:))))))))))

11 lata 10 miesiąc temu #568601 przez joasia10015
Jesli chodzi o hemoroidy to znam super czopki ,,POSTERISAN,, zawsze mi pomagały-ale mój GIN nie znał dokladnego składu i kazał mi spytac pani w aptece...a ona pow.ze ona sie nie orientuje czy kobiety w ciązy mogą; :dry: A więc wkórzona wróciłam do domku i zaczelam jesc wiecej owocow,warzyw,suszone sliwki ,kaputa kiszona i jest lżej... :huh: uffff!!!!!
Kiniaczek ty boska bestio-wyglądasz...Gdybym byla innej orientacji ;) :silly: :ohmy: :blink: :woohoo: Jestes sliczna dziewczyna .
Dziewczyny gdzie wy macie te 10kg.na plusie???? W życiu bym nie powiedziała :S Wyglądacie suuuperrrr!!!!!I wogole jakies inne twarze jak na awatarkach :silly:

11 lata 10 miesiąc temu #568635 przez lalka
kuźwa Laski gdzie wy macie te 11kg!!!!mój sam brzuch ma z 10 kg!!!
Kiniaczek wcale nie msz tak wielkiego brzuchola jak pisałaś...małpo jedna!!!!to ja spadam do kibla i tez coś pstryknę!!!!jak mnie obiektyw obejmie!!!
a Alex ma chyba dwa 2,5 metra wysokości..bo ja tej wagi nie widzę!!!

11 lata 10 miesiąc temu #568660 przez pauluska
Dziewczyny gdzie Wy macie te 10-11 kg ? Laski z Was że hohoh ja to sobie nawet zdjęć nie robię a nie mąż mi zrobił bo chciałam tu wstawić i się ujawnić w końcu ale jak zobaczyłam to się szybko rozmyśliłam :D ja mam +11 kg ale wyglądam jak muminek :D
A takie pytanko mam bo wróciłam właśnie z Rossmana kupujecie chusteczki Pampers ? Jak tak to najpierw białe Pampers Sensitive czy od razu te zielone Pampers Baby Fresh ? I pieluszki Pampers New Baby czy też te białe ?

11 lata 10 miesiąc temu #568671 przez Alex_87
Hmmm no ja własnie nie wiem gdzie te kg idą ;) ale ważyłam się tez u rodziców a waga ta sama :)

Nie wiem czy to któraś z Was pisała o tym (czy w innym wątku), że w realu jest dużo rzeczy dla dzieciaczków na promocji

11 lata 10 miesiąc temu #568673 przez Kiniaczek
Lalka 104 w obwodzie a waga jak bum cyk cyk pokazuje 11 na plusie!!!!!!!!!!!!!
:laugh: :laugh: B) B) B) B) :cheer:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka