- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- Ikunia1910
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Agusia ciesze się, że juz lepiej. Odpoczywaj sobie kochana ile wlezie
aleksiaa, Hania życzę smacznego pałaszowania.
Ja cały dzionek mam napięty brzuchol, chyba rzeczywiście przesadziłam z tym sprzątaniem wczoraj i muszę wymyślić zaraz coś na kolację.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Ikunia, dzięki ... już zjadłam...mniam, pycha były
Uważaj na siebie i nie rób tyle...pamiętaj że jesteś w ciąży...odpoczywaj więcej
- Ikunia1910
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Haniu, z tym odpoczywaniem to jest tak że ja chyba nie potrafię. Nudzi mi się to siedzenie w domu, jak położę się na 1-2h w weekend to już się trzęsę żeby się za coś zabrać... i tak stoję przy garach i wymyślam
znalazłam ciekawą stronę : www.mojniemowlak.pl , polecam do przejrzenia listy, wyprawki do szpitala wiele pomocnych rzeczy:)
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
Fajnie,że jest nas coraz więcej:-)
Muszę się pochwalić, że w tydzień brzuchol urósł mi aż 5cm:-)Jutro wrzuce zdięcie. Wy też pochwalcie się swoimi:-)
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
- co trzeba zabrać do szpitala skopiowałam ze strony mojego szpitala i uzupełniłam tylko część rzeczy które potrzebne są Nam - to z netu, forów, od Was, od Majówek, koleżanek itp.
- co do rzeczy które powinny czekać na maluszka w domu to też wzięłam z netu, forów, od Was, od Majówek, koleżanek itp.tylko pogrupowałam to tak jak mi się wydawało, że będzie najlepiej dużo rzeczy wydaje mi się zbędnych lub możliwych do kupienia już na spokojnie po porodzie ale to już każda z Nas wie co najlepsze jest dla naszego maluszka
GDYBYM COŚ JESZCZE OMINĘŁA TO DAJCIE ZNAĆ
Załącznik Wyprawka.doc nie został znaleziony
Jest to w wersji edytowalnej także możecie dostosować to sobie do swoich potrzeb , mam jedynie nadzieje, że będzie to widoczne
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
Witam Panie niedzielnie
Listę z wyprawką też już mam, ale napisaną odręcznie, więc wam nie wyślę Ale na pewno będzie jeszcze do poprawy. napisałam ją sugerując się internetem, ale, jak mi mówią doświadczone mamuśki, nie wszystkie rzeczy się przydają, więc będę zbierać opinie, a później pewnie i tak kupię to, co będę uważała za potrzebne
Na szczęście znajoma poleciła mi hurtownie, wszystko dla dzieci kolo mojego miasta. ona tam robiła zakupy na całą wyprawkę na raz i wyniosło ją to nie cale 2 tys zl (wszystko oprócz wózka). więc zaczynam zbierać kaskę.
miłego dzionka życzę, może ktoś będzie miał szczęście i ujrzy słoneczko, bo u mnie szaro jak zawsze.
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
Natali spróbuj otworzyć to jeszcze raz - powinno się to otwierać za pomocą MS Office , a jak nie to prześle jeszcze raz
Violcia - ja tez nie wiele mam
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Miłej niedzielki dla Was
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
violcia poczytaj na internecie, napewno znajdzież jakieś rady od doświadczonych mam.Leż z nogami do góry
- aleksiaa88
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
- Ikunia1910
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Na obiadek dzisiaj mam zapiekane ziemniaczki z czosnkiem, karkóweczkę i surówkę z pekińskiej...
na deserek juz mam zagniecioną kruszonkę w lodówce... a pod kruszonką będą sobie wypoczywać przepyszne truskaweczki to wszystko razem zapieczone i podane z bitą śmietaną własnej roboty i goszką czekoladą
heh ciekawe ile mi przybyło:) Dowiem się w czwartek u lekarza bo ja nie mam wagi:P
Rysa ile Ci przybyło jak ważyli Cię ostatnio na wizycie? Bo maleńki miał coś koło 700g, z tego co pamiętam.
Violcia a możesz dosłowniej opisać jakiego rodzaju sa to bóle? i w którym miejscu dokładniej?
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A co do bolu nog to jest normalny bol,jakbym cały dzien na nogach stala,albo duzo chodzila,na poczatku bolały mnie w kolanach,teraz tylko łydki,nie mam opuchnietych czy cos w tym rodzaju ale jest to uciazliwy bol,na szczescie teraz troche przeszlo.
Właśnie tez ciekawa jestem ile przytyłyscie juz dziewczyny??ja jak na razie 5kilo-nie wiem czy to duzo czy malo,ale na pewno jeszcze przybedzie troche.Pozdrawiam:)