BezpiecznaCiaza112023

mamusie CZERWCOWE

11 lata 10 miesiąc temu #567875 przez Marta1985
to jutro tez to ograne :) bo tylko miejsce w szafie zajmuje :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #567927 przez joasia10015
Tak,tak Agusia to prowadzi Kasia Bosacka-i juz sie nie moge doczekac.Szczerze mówiac nie wiedziałam że jest w ciąży-ale baaaardzo ją lubie i jej program ,,Wiem co jem,,dlatego jestem pewna że program będzie super!!!!!Obym sama nie zapomniała obejrzec ;-) Ale Tvn style ma zazwyczaj tak że pusci jeden odcinek i potem caly tydzien powtarza -wiec jak cos to powtóreczki ;-D A odcinków ma byc 9 wiec-9 tygodni-AKURAT dla nas ;-)

11 lata 10 miesiąc temu #567942 przez Ikunia1910
Agusia, Marta wystawcie ogłoszenia na gumtree i na tablicy, z tego co sie orietuje to też sie nie płaci a bardzo wiele ludzi przegląda ytam ogłoszenia.

Co do skurczy to wiem że magnez ale myślalam że macie jakies inne sprawdzone sposoby.

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

11 lata 10 miesiąc temu #567961 przez Agusia83
Dzień dobry. Jestem polamana. Emi od 4 z nami.spi.

Ja tez n :laugh: ie wiedziałam,ze Bosacka w ciąży. A program ma być na każdy miesiac ciazy.

Ikunia ja od pół roku wystawiam kiece na tablicy,od 2 miesięcy na gumtree. I jak narazie tylko jedna osoba pytala o bolero i welon.

Synek chyba juz od dawna nie spi. :)

11 lata 10 miesiąc temu #567981 przez natali
witajcie ja tez musze zrobic porzadek ze swoja suknia, zaraz po slubie kolezanka radzila to strone co Agusia znalazla we dwoje czy cos takiego.... Wlasnie siedze sobie w osrodku po wypiciu glukozy na cale szczescie byla o smaku pomaranczowym i udapo sie ja wypic bez problemu.....Z dnia na dzien pogoda u mnie coraz ladniejsza wspulczuje tych sniezyc choc pewnie moj brzdac mialby taka radoche. Pozdrawiam cieplutko

11 lata 10 miesiąc temu #568072 przez Małgośka
Hej!
Ja ze swoją nie miałam problemu, bo wypożyczyłam :) Chociaż gdybym ją miała na własność to pewnie z sentymentu trzymałabym ją dla wnuczek, żeby od czasu do czasu na nią popatrzyć :)
Moja Ninka od wczoraj trochę spokojniejsza. Ja też mam okropne skurcze włydkach w nocy i nad ranem jak się obudzę :(

11 lata 10 miesiąc temu #568076 przez Agusia83
dziewczyny, pokazcie swoje suknie...a raczej siebie jako panny mlode :laugh:

11 lata 10 miesiąc temu #568078 przez WisniaJ
Agusia wystaw ją na allegro tak ci pójdzie najszybciej, uwierz mi. Ale zrób licytację najlepiej od 1zł i najwyżej nich ci ktoś znajomy podbije w ostatnim dniu. Ja tak się pozbywam wszystkiego :)

Co do tego programu to nie widziałam, ale na pewno obejrzę. A że Bosacka w ciąży to nie wiedziałam :)

Ja czekam już na wiosnę, bo nie lubię tych śniegów, wiatrów. A jak przyjdzie wiosna, to ptaszki od razu humor poprawiają rana, no i od wiosny to do porodu już rzut beretem... Moja mała już powoli ma chyba dosyć siedzenia w ciasnym brzuszku i chce wyjść na ten piękny świat, bo od tygodnia to nic nie robi tylko kopie i się rozpycha. Lekarz mówił, że może walczy z pępowiną, ale ja tam wiem, że po prostu wiercipiętka chce już być z nami po tej stronie macicy ;)

Dziewczyny mamy koniec lutego, jeszcze tylko 3 miesiące...!

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #568098 przez Agusia83
Wisnia juz wystawialam...niestety tam jest multum tego...

przyjaciolka znalazla mi olejek ze slodkich migdalow z bardzo dobrej firmy za 32zl 200ml...i mam do odbioru w aptece, oczywiscie bez dodatkowych kosztow dostawy do apteki...bede sie codziennie smarowac, mam nadzieje, ze kolejne rozstepy sie nie pojawia

11 lata 10 miesiąc temu #568581 przez WisniaJ
Agusia a rozstępy masz z ciąży z Emi czy teraz nowe się pojawiły? Ja ze strachem w oczach obserwuję brzuch, ale póki co nic. Mam nadzieję, że ten mój balsam przyniesie efekty.

A my już po obiadku narobiłam się przy pierogach z mięsem, teraz sobie odpoczywam. A Przemek zasuwa przy pokoiku, podobno "już prawie koniec"... Słyszę to od miesiąca ;)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #568663 przez Hania84
Witam po krótkiej nieobecności :)

Dziś mi już lepiej więc jestem :)

Nadrobiłam Was, a więc:

TVN Style nie będę oglądać bo nie posiadam...a szkoda.
Sukni ze ślubu/zdjęć ze ślubu nie wstawię bo jeszcze do owego wspaniałego dnia nie doszło :silly:
Z rozstępami jak na razie mam też spokój ...ale nigdy nic nie wiadomo więc ciiii :cheer:

Oto mój ostatni zakup dla Lenki
Załączniki:

11 lata 10 miesiąc temu #568699 przez rysa
Cześć Dziewczyny!
Ja też dzisiaj po zakupach dla małego.Wyobraźcie sobie ,że w Realu ciuszki niemowlęce i dziecięce są od 3.99.Tym sposobem kupiłam 3 pary śpiochów i 3 pary bidziaków i wydałam niecałe 40 zł.Są naprawde śliczne i dobry gatunek :) O prócz tego jest mnóstwo akcesoriów dla dzieci, pieluch, proszków, kosmetyków itd.Tylko jesli o te ciuszki chodzi to jednak o wiele większy wybór jest w dziewczęcych.

Ja też polecam wystawić suknie na Tablica.pl lub Gumtre. A próbowałyście sprzedać w komisie?

A tego programu Bosackiej już tez nie mogę się doczekać :)

11 lata 10 miesiąc temu #568793 przez renata329
mam pytanko w sprawie glukozy ,miałyscie dwa razy pobierana krew pierwszy raz godzine po wypiciu a drugi raz 2h ???

[url=http://www.zapytajpolozna.pl] http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=17870 [/url]

11 lata 10 miesiąc temu #568841 przez rysa
Pierwszy raz przed wypiciem glukozy,a drugi raz w zaleznosci od ilości wypitej glukozy godzine lub dwie po

11 lata 10 miesiąc temu #569026 przez Ikunia1910
Rysa ja tez byłam dzisiaj w realu :)

Mój pierwszy zakup dla Zośki to pampery jedyneczki i komplet 2 butelek aventu z gratisowym gryzakiem - grzechotką za niecałe 40 zł.

Wogóle wkurza mnie moja mama ostatnio bo wmawia mi jakieś zabobony że nie powinnam wogóle nic kupować narazie, że za wcześnie że jeżeli już to powinnam zacząć rozglądac się dopiero w maju. eh:/

Skurcze dalej męczą, dzisiaj już skusiłam się na obrzydliwy plusz - magnez (z aspartamem :( )
I byłam w klinice wizytę wyznaczyłam sobie na 28. lutego może poprosze dr. to mi przepisze jakiś magnez bez tego badziewnego słodzika.

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka