BezpiecznaCiaza112023

mamusie CZERWCOWE

12 lata 2 tygodni temu #598929 przez Ikunia1910
Obiecała obiecała;)
Do tej pory też nie dostalam żadnej wiadomosci zwrotnej, są to zajęcia darmowe więc moze sobie gitary nie zwracają takimi rzeczami.

Rysa ja też bede kupować wozek używany, jest mnóstwo wózków w ofertach na gummtree czy tablicy niektóre mamusie nie chodzą z wózkami albo używały tylko gondolki. Szukaj jeszcze czegoś, czasem naprawde mozna znalesc cukierka ;)
Ja na wózek mam przeznaczone góra 400 zl, i również pompowane koła musza byc:)
a teraz zabieram sie za pampuchy;) drozdze juz pieknie wyrosły, do tego buraczki i wolowinka w sosiku.

Agusia bedziesz miec jutro usg?
Nie ma sie co dziwić ze maluchy ruchliwe, u mnie to samo nie daj bóg zebym usiadła a juz zaczyna sie wojna;)

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #598956 przez rysa
Ikunia Ty znowu jakieś pyszności pichcisz :silly:
Czekam na tą wiadomość zwrotną bo pisali że liczba miejsc ogrzniczona ale mam nadzieję że sie załapie :)

A ten wózek co chce poprostu znam bo koleżanka w nim wywoziła 3 dzieci i wiem że jest super, ma same dobre opinie.Na nowy (Mutsy)mnie nie stać a nawet jak by było to wolała bym przeznaczyć taka kase na coś innego.

Ja też mam jutro wizyte u gin.juz nie mogę sie doczekać, mam nadzieje że wszystko będzie ok. pomimo moich fatalnych wyników. Teraz jeszcze sobie ubzdurałam że zbyt często mam twardy brzuch-a jak jest u Was?
No i zobacze Filipka :)

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #598960 przez Gochens
Dziewczyny oni nie przesyłają potwierdzenia rejestracji u mnie było tak samo ja byłam z "bezpiecznego Malucha" wysłali mi ze 2 dni wcześniej przypomnienie ;) Miejsca ograniczone najczęściej oznaczają, że osoby towarzyszące są proszone o nie przychodzenie z mamuśkami ;) U nas wysłali też takiego maila bo było bardzo dużo chętnych... poza tym oni najczęściej dzielą na kilka sal i później się wymieniacie ;)

Co do używanych wózków jestem jak najbardziej za ;) sama kupiłam na allegro retro tylko gondole... bez sensu wydawać tyle kasy jak dziecko może raz dwa wyrosnąć z gondoli ;)

Ja też mam często twardy brzuchol ale to zależy od dnia raz jest ok raz jest napięty jakby wkurzony był hehe

12 lata 2 tygodni temu #598963 przez Hania84
aaa Rysa chyba że tak...nooo 1.000zł to nie dużo jeśli nowy kosztuje 2 tys. :) i jak mówisz, że w bdb stanie to tylko brać :)
łeee ale dużo Was jutro idzie do ginekologów...a mnie nie będzie na forum i nie będę nic wiedzieć :(

Rysa ja mam miękki brzuch.

12 lata 2 tygodni temu #598995 przez rysa
Haniu bedzie Cię brakować, bo chyba najbardziej się udzielasz na naszym forum :) Pisałaś że może rodzinka udostępni internet, odzywaj się jak tylko będziesz mogła :)

12 lata 2 tygodni temu #599009 przez Ikunia1910
Kluchy juz ładnie wyrosły ciekawe jak w smaku wyszły, bo zazwyczaj bralam kupne a że wzgledu na nude postanowiłam spróbować własnych sił;)
Rysa nie martw sie brzuszkiem mi też sie calyczas wydaje że jest twardy taki napięty, a jak bylam u gin to powiedzial że mieciutki;)
Haniu, nawet jak uda Ci sie wejsc chociaz na chwilę to napisz jak tam podroz i jak samopoczucie przynajmniej.
Ja wizyte mam dopiero za tydzien w czwarek i moze też da mi juz skierowanie na usg, fajnie by bylo znow zobaczyc co słychać u milusińskiej ;)

Uciekam na obiadek

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #599016 przez Agusia83
Niedawno sie obudzilysmy. Emi je obiadek,kasza ze sosem i kapusta czerwoną.
Ikunia ,zazdroszczę siły ma takie smakolyki.

Ktoras miala przepis na kluski na parze. Mogę prosick

Haniu bede pisac ci sms.

Ja mam miękki brzuch,ale jak stoję wydaje.mi.sie,se ciągle twardy.
Jeslitwardosc brzucha nas nie boli,wszystko jest w porzadku.

12 lata 2 tygodni temu #599018 przez violcia00
Czesc dziewczyny.
Ale dzisiaj beznadziejny dzien,ładny mi pierwszy dzień wiosny :angry: a i ja nie czuje się najlepiej,może to też przez tą pogode :unsure:

Haniu pewnie że bedzie Cie tu brakowac..szczęśliwej podróży i miłego odpoczynku w Polsce :kiss:

Fajnie macie z tymi warsztatami,tez bym chetnie skorzystała ale nie długo wracam do Francji ,a tam nie ma takiej mozliwosci :(

Ja mam mieć dzisiaj gosci, wiec uciekam....miłego popołudnia :kiss:

12 lata 2 tygodni temu #599051 przez Hania84
Dzięki dziewczyny za miłe słowa :blush: :kiss:

Mój A. już jest w domu po pracy...stwierdził , że jakby wiedział, że będzie tak krótko to byśmy już wczoraj w nocy ruszyli w trasę...a tak ruszamy dziś w nocy.

Agusia, fajnie jak napiszesz mi coś w smsie co tam u Was po wizytach :) Dzięki :kiss:

mmm kluchy na parze...uwielbiam...moja mama robi wyśmienite...ja niestety nie umiem :blush:

violcia fajny awatarek weselny masz :)

Lena coś poddenerwowana jest też tym wyjazdem...wierci się jak nigdy...chyba udziela jej się mój stres :S

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #599065 przez Agusia83
Haniu pewnie, ze jej sie udziela...czuje twoje zdenerwowanie..

ikunia, niestety nie bede miala usg...chodze na nfz i tylko 3 sa przewidziane w calej ciazy...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

12 lata 2 tygodni temu #599138 przez violcia00
Dzieki Haniu :lol:

Agusia ślicznie wyglądasz,a córcia przesłodka :kiss:

12 lata 2 tygodni temu #599145 przez Hania84
Agusia świetnie wyglądasz :) Brzusio świetny i bardzo wysoko...wydaje mi się, ze nawet wyżej niż u mnie :) a synuś z cycusiów będzie zadowolony :lol: mnie się zawsze wydawało że mam duży biust bo przed ciąża miałam "c" ... ale przy twoich to moje groszki są :silly:

Emilka śliczna i pocieszna :kiss: śliczny uśmieszek mówiący "jak dasz radę to mnie złap" hihi :lol: :silly:

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #599177 przez Gochens
Agusia super wyglądasz rzeczywiście brzusio masz wysoko ;)

Córa śliczna na bank po mamusi heh tylko mamuśka zakryła się aparatem ;P

No to teraz ja Wam pokaże mój domek dla dzidzi... Uwaga Uwaga jesteście gotowe? heh
Załączniki:

12 lata 2 tygodni temu #599182 przez Agusia83
Gohens extra willa:-) pięknie wygladasz.

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #599185 przez Hania84
Dziewczyny Wasze apartamenty są pięciogwiazdkowe :) super. Bardziej mi się Wasze podobają jak mój :blush:

Gochens chyba masz już pępek na wierzchu, czyż nie? :)

Już jesteśmy spakowani :) Ufff ale mamy tyle tego do zabrania że szok :ohmy: dwie nasze torby podróżne, 4 siatki z ciuchami, jedna torba z % :silly: i 4 siatki dla dzieciaków ze słodyczami i drobnymi upominkami. Masakra, ciekawe czy auto da radę to uciągnąć :silly:
aaa jeszcze proszek dla rodziców i zgrzewka win do potraw :S

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka