BezpiecznaCiaza112023

mamusie CZERWCOWE

12 lata 2 tygodni temu #600648 przez Marta1985
A my dziś byliśmy na placu budowy a po poludniu ogladalismy sprzet agd.

No i znalazłam coś dla dzidziusia :) Pościel do łóżeczka :)

allegro.pl/ala-i-as-posciel-z-haftem-10e...120-i3096564632.html
PASECZKI CAPPUCCINO

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 tygodni temu #600702 przez KasiaS
Marta bardzo fajna pościel :)
Ja jak zwykle nie mogę się zdecydować... Szukam w ogóle pomysłu na zaaranżowanie pokoju który na razie jest biały. Myślałam o jakiś fajnych naklejkach na ścianę, żeby go ożywić a potem pod te kolory dobrać całą resztę...

12 lata 2 tygodni temu #600704 przez Marta1985
Kasia ja musze zaaranzowac cale mieszkanie 73 m - i jedyne co wiem jakie chce to zlew do kuchni a reszta ........ zdecydowanie za duzy wybor :(

12 lata 2 tygodni temu #600728 przez KasiaS
Wiem co czujesz... niedawno robiliśmy remont generalny całego mieszkania. Zobaczyłam wtedy jaka ja jestem niezdecydowana. Wcześniej jak marzyłam sobie jak to będę miała w swoim mieszkanku to byłam pewna co i jak, a jak przyszło co do czego to był klops. No i wszystko mamy już ładnie wykończone prócz tego jednego białego pokoju :)
Marta gdybyś potrzebowała jakiś porad to służę pomocą :)

12 lata 2 tygodni temu #600756 przez aleksiaa88
Na zdjęciu rzeczywiście wydaje się normalny, a w rzeczywistości jest ogromny przy moim 158 cm wzrostu to czuje się jak krasnal, koła są tak duże, a może to ja taka mała, że sięgają mi do połowy łydki :laugh:
Wagę też ma sporą 17 kg ja go nie uniosę. Co do koszyka to rzeczywiście jest trudny dostęp ale przynajmniej jest wielki poza tym mieszkam na wsi więc koszyk trochę zbyteczny, do miasta się sama nie będę wybierać, a zakupy nie będę nim wozić na wsi sklep pod nosem a do miasta to zakupy do bagażnika.

12 lata 2 tygodni temu #600768 przez KasiaS
Marta ja chciałabym wystrój łóżeczka w takim stylu: Niestety nie znalazłam nigdzie w sklepach takiego komplety, jedynie na allegro używane.
No i mam chęć na taki zestawik wyjściowy: kocyk www.safebaby.com.pl/dekoracje-pokoju-dla...170-millieboris.html i pieluszki www.safebaby.com.pl/zdrowie-i-higiena/21...nce-upon-a-time.html

12 lata 2 tygodni temu #600774 przez KasiaS

12 lata 2 tygodni temu #600780 przez Marta1985
SLODKIE ... :)

Teraz to zdecydowanie za duży wybór jest - a ze my kobietki nie zdecydowane jesteśmy to już wogole masakra :(

12 lata 2 tygodni temu #600848 przez natali
Wszystko slodkie , fajne pomysly
Co do pieluszek bardzo mi sie podobaja jednak nie do konca wiem co to za tkanina.
I naklejki na sciane ja bym sie nie sugerowala kolorystyka moj brzdac tez mial naklejki na scianie a jak tylko zaczol chodzic i stawac na krzeselkach tak z naklejek zostaly tylko te ktorych nie zdolal siegnac.

Wracam ogladac Zmierzch pa

12 lata 2 tygodni temu #600867 przez Agusia83
Ja tez ogladam "zmierzch" :laugh:

podobaja mi sie aranzacje do pokoiku :laugh: ale troche to duzo kosztuje...

ja wlasnie mam naklejki do pokoiku :silly: kupilam w biedronie, do tego super miarke wzrostu :laugh:
pokoik mam w kolorze zolto zielonym..narazie nic nie bedziemy zmieniac, bo to ma byc pokoj Emisi...a synek bedzie narazie mieszkal z nami w sypialni, ktora mamy bialo bordowa :laugh: w salonie jedna sciane mam w sliwce wegierce, 2 sa w ceglach, a czwarta zupelnie jasna :laugh:

12 lata 2 tygodni temu #600892 przez Gochens
wieczór wita was a z nim ja ;))

Wróciliśmy ze szkoły rodzenia dziś wykład o karmieniu piersią ;) Notatki zrobione w głowie coś zostało.. co do latkatora dużo mam poleca elektryczny bo jak nawał pokarmu to od ręcznego można sobie niezły biceps wyhodować ;)ale i tu teoria, że ile mam tyle opinii ;)

Rysa czy Ty w ogóle jesteś w ciąży?? hihi taki maluszek ten brzuszek kurcze miałam taki chyba w 1 msc ;P Super wygląda ;)

Miłej nocki kochane ja wracam ogladać komedię z POLSKĄ PIŁKĄ w roli głównej ;p

12 lata 2 tygodni temu #600926 przez natali
moj brzdac tez bedzie spal z nami w sypialni mamy tylko dwa pokoje sypialne i salon z aneksem kuchennym, jeden pokoj okupuje nasz 2 letni synek i drugi my takze pokoik bedziemy urzadzac chlopakom jak ten drugi troche urosnie i bedzie gotowy zamieszkac z bratem. :lol: a moze juz bedziemy mieszkac gdzie inndziej lepiej nie wybiegac tak daleko.

Uwielbiam SAGE moglabym ogladac non stop mimo ze kazdy odcinek widzialam juz kilka razy.
No coz lece spac, slodkich snow zycze.

12 lata 2 tygodni temu #600929 przez violcia00
Ja wzięłam długą,relaksującą kąpiel i od razu lepiej :laugh: ,przez cały dzień czułam sie do du.. :P

Miałam sie wczesniej połozyc ale jakos nie chce mi sie jeszcze .
Jutro czeka mnie ciezka droga-powrót do Francji-1600 km...oj bedzie męcząco :dry:

ja Gochens kupiłam laktator ręczny Avent w podobnej cenie co Twoj elektryczny,ale cieszy sie dobrymi opiniami dlatego sie zecydowałam.....tez ogladalam mecz,ale faktycznie tak jak piszesz-komedia,nie ma co patrzec :S

Aleksia fajny wozek..ja mam taki www.adamex.pl/sklep/prod.php?idg=1&id=165,tylko nie wiem czy zapakujemy sie do samochodu z tym wszystkim :unsure:

Kolorowych snów dziewczynki :kiss:

12 lata 2 tygodni temu #601070 przez KasiaS
Dzień dobry :)
"Dzisiaj będzie dobry dzień.... la la la" słonce już mi w pościel zagląda od 6:30 :)

12 lata 2 tygodni temu #601148 przez violcia00
Dzień dobry dziewczyny :)

Ja kończe sie pakować i o 14.00 wyruszam w droge...moze nie bedzie sie zle jechało bo pogod sie poprawiła,oby tak dalej :blink:

U mnie tez ładnie słoneczko świeci co mnie cieszy,nogi tylko mnie troche bolą ale to da sie przeżyć. :S

Miłego dnia laseczki :kiss: i duzo słoneczka w kazdym zakątku Polski i za granicą również :lol:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka