BezpiecznaCiaza112023

mamusie CZERWCOWE

12 lata 2 tygodni temu #599923 przez Małgośka
Wiśnia wszystkiego NAJ NAJ!!!!
Haniu szczęśliwej podróży w szerokiej drogi :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 tygodni temu #599960 przez renata329
u mnie maz umył okna i zawiesił fieranki,nie lubię sprzatać ale mam tak ze na świeta muszę mieć posprzątane:(

[url=http://www.zapytajpolozna.pl] http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=17870 [/url]

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #600067 przez Gochens
Dzień Doberek ;)

Właśnie wróciłam z lekkich zakupów, niestety w tym roku Świąt u siebie nie robimy.. Nie mam siły zapierdzielać przy garach z brzucholem.. Raz jak nie zrobie nic się nie stanie... Ludzi na rynku od groma pewnie każdy sobie wcześniej zakupy robi, żeby później nie latać na leb na szyję... Oczywiście mojego brzucha nikt nie zauważył i stój babo w kolejce... eh Ci ludzie i ich "uprzejmość"... W ogóle mam dziś taki dzień, że wszyscy mi na nerwy działają, mężuś już od rana ope er dostał... Nie mam dziś weny na nic a wieczorem do szkoły rodzenia... B)

Hania bezpiecznej podróży!! :laugh:

Kasia S co do wanienki rzeczywiście droga no i musisz wziąć pod uwagę fakt że i tak na czymś ją będziesz musiała postawić no bo jak tak na schylanego dziecie kąpać, przecież plecy Ci wysiądą :cheer:

12 lata 2 tygodni temu #600161 przez natali
hej
my dzis leniuchujemy caly dzien, o 17 tylko wybieramy sie do fryzjera z moim szkrabem.
Gochens ja tez bym chciala choc raz odpuscic sobie pichcenie i wybrac sie do kogos w gosci juz od kulku dobrych lat nie bylam na zadne swieta w Polsce, troche tego brakuje ale zawsze cos wypadnie teraz chocbym chciala to do samolotu mnie nie wpuszcza ech :angry:
milego dzionka wam zycze u mnie slonko i okolo 17 stopni :lol:

12 lata 2 tygodni temu #600318 przez Gochens
Ależ tu dziś cisza ... Dziewczyny co z Wami? Porządki nie zając ;))

Natali ale masz super z tym sloneczkiem duzo bym dała za troche promieni..

Dziewczyny co myślicie?

allegro.pl/laktator-elektryczny-sisi-sen...wwa-i3021431268.html

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #600376 przez rysa
No więc wróciłam z zakupów a wcześniej wizyta u gina.Moje obawy że coś jest nie tak ze względu na obecność białka i licznych bakterii w moczu okazały sie wybujałe :) Mam po prostu infekcje pęcheża,mam brać Furagin.Szyjka na odpowiedniej wysokości a moje twardnienie brzucha to po prostu urok mojej ciąży :) Filip waży 1550g i wszystko jest super.Widziałam oczka,nosek usteczka(akurat ciamkał) :)
Ciekawe jak tam Agusia po wizycie?

Ja w tym roku też nie robie świąt, rodzinka stwierdziła żebyśmy nie wydawali kasy bo mamy ważniejsze wydatki więc będziemy sie gościć u innych :silly: :)

Gochens ja chyba z tej firmy kupie podgrzewacz a ten laktator jak na elektryczny to super cena.Ja zamierzam kupić ręczny.

Natali u Ciebie 17 stopni??Ale fajnie :) U mnie taka syberia że hej.Postanowiłam uczcić drugi dzień wiosny poslizgiem który zakończył aię wywrotką :laugh: :laugh:

Aleksia pochwal sie wózkiem :)

A brzucholki macie śliczne i takie fajne pękate, faktycznie wille dla Waszych maluchów nie to co ja, nie wiem gdzie ten Filip się mieści :)
To małe m2 mojego maleństwa :)
Załączniki:

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #600384 przez natali
Gochens laktator fajny nie wiem jak cenowo ale mysle ze wporzadku i zdecydowanie polecam elektryczny, tylko mysle ze z tym mozna spokojnie poczekac do porodu bo nie odrazu bedzie potrzebny ja szczerze bym wogole nie kupowala tylko w razie koniecznosci.Musialam kupic w pierwszej ciazy ale 2 tyg po porodzie bo musialam malego odstawic na tydzien w innym przypadku bym nie kupila bo sporadycznie zostawiajac malenstwo z kims innym spokojnie mozna sobie poradzic odciagajac recznie ale jak uwazacie.... szkoda tylko jak wydacie pieniazki a w rzeczywistosci moze nie byc wam potrzebny.

Rysa ale masz malusi brzusio taki zgrabniutki, zazdroszcze napewno ci lzej jak co niektorym z nas np mi. Ciesze sie ze wszystko dobrze i obawy sie nie sprawdzily

12 lata 2 tygodni temu #600417 przez violcia00
Witajcie mamuśki.

Ja miałam wczoraj imprezke a dzisiaj sie czuje jakbym była na kacu,choc nic nie piłam,pewnie przez to ze mało spałam.ale fajnie było,usmiałam sie jak nigdy,zwłaszcza z mojego B. jak troche wypił i zaczał tak fajnie tanczyc-myslałam ze sie posikam ze smiechu :woohoo:

Wisnia wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia...pogode masz podobna do mojej jak brałam,chyba ze u Ciebie cos lepiej ;)

Haniu szczesliwej podróży..my jutro po południu wracamy do FR,w taka pogode,zarezerwowalismy juz hotel w Niemczech i tam sie przespimy...bo nie wiem czy bym wytrzymala tyle godzin w samochdzie..szkoda troche ze tak przed samymi swietami,ale jak mus to mus :dry:

Dziewczyny super brzucholki,a Ty Rysa faktycznie masz malutki,choc synus z tego co czytam to duzy ;)

Mój Oskar tez zaczyna rzadzic..wczoraj w nocy tak mi brzuch rozpychał ze myslalam ze chce juz wyjsc i brzuch mi tak fajnie wibrował :lol:

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #600484 przez natali
My juz po wizycie u fryzjera

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

12 lata 2 tygodni temu #600496 przez Agusia83
Hejka brzuchatki.

Bylam dzis u ginki. Dostalam skierowanie do neurologa z racji rwy. Glukoza na czczo wyszła mi za wysoka. Jak dzidzia bedzie duza dostanę skier.do diabetologa.

Wisnia,wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.

Dzis po lekarzu bylam u fryzjera i kosmetyczki. Zrobiłam henne i wydepilowalam brwi i czuje sie jak nowonarodzona.

Natali,ale masz przystojniaka,tylko czemu obrażony?
Ruda,sliczny bus. Zgrabniutki.

12 lata 2 tygodni temu #600497 przez natali
znalazlam stronke z fajnymi ciuszkami szczegolnie body mi sie podobaja nie wiem jak to wyglada cenowo czy drogie jak na polske czy nie ale jak dla mnie taniej niz tu, jak macie ochote zerknijcie
www.szipszop.pl/

12 lata 2 tygodni temu #600504 przez natali
Agusia on nie lubi jak mu sie zdjecia robi ma to chyba po tacie. A kiedy maja ci powiedziec jak duza jest dzidzia?

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #600514 przez Agusia83
Dostalam skier.na usg. Za tydzien,dwa umowie sie.

Natali super ciuszki,jak dla.mnie troche drogie,ale takowe ceny są na rynku.2 może warto mieć i na prezent tez fajne.

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #600542 przez aleksiaa88
Mąż wrócił z rana jak dorwał się wózka to szybko go rozpracował a ja tylko stałam i patrzyłam z przerażeniem P.S. ten wózek jest większy ode mnie czuje się przy nim jak krasnoludek :angry: jakbym miała te 10 cm więcej to inaczej bym się czuła. Wózek stoi w sypialni i tak patrzę na niego i nie dowierzam :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer:
Mąż opowiedział już małemu jakiego mercedesa mu sprawił :laugh:
A ja wciąż nie wierzę, że niuniem w nim będzie jeździł w szoku jestem

C2 grafit- banan
allegro.pl/nowosc-wozek-fotelik-capri-sk...owa-i3067913248.html

12 lata 2 tygodni temu #600626 przez natali
To ciesze sie znow popatrzysz na maluszka moje kolejne usg dopiero pod koniec kwietna.
Ale tu cisza dzis naprawde, dziewczyny gdzie jestescie.

JUtro czeka mnie dlugi dzien ale przyjemny najpierw wybieramy sie do galeri gdzie mam nadzieje obkupie moich chlopakow troszke, pozniej moj T chce sie wybrac na gokardy obiecal synkowi ze go przewiezie no i na sam koniec supermarket i zakupki na swieta. Pewnie mnie jutro tu nie bedzie mam nadzieje ze jak sie pojawie to bedzie co poczytac bo troche nudno tu dzis. ;)

Aleksiaa wozek fajnie sie prezentuje od razu widac ze masywny, martwi mnie tylko dostep do koszyka choc tak tylko na zdjeciu moze wygladac.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka