- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- Małgośka
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- renata329
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9

Właśnie wróciłam z lekkich zakupów, niestety w tym roku Świąt u siebie nie robimy.. Nie mam siły zapierdzielać przy garach z brzucholem.. Raz jak nie zrobie nic się nie stanie... Ludzi na rynku od groma pewnie każdy sobie wcześniej zakupy robi, żeby później nie latać na leb na szyję... Oczywiście mojego brzucha nikt nie zauważył i stój babo w kolejce... eh Ci ludzie i ich "uprzejmość"... W ogóle mam dziś taki dzień, że wszyscy mi na nerwy działają, mężuś już od rana ope er dostał... Nie mam dziś weny na nic a wieczorem do szkoły rodzenia...

Hania bezpiecznej podróży!!

Kasia S co do wanienki rzeczywiście droga no i musisz wziąć pod uwagę fakt że i tak na czymś ją będziesz musiała postawić no bo jak tak na schylanego dziecie kąpać, przecież plecy Ci wysiądą

- natali
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
my dzis leniuchujemy caly dzien, o 17 tylko wybieramy sie do fryzjera z moim szkrabem.
Gochens ja tez bym chciala choc raz odpuscic sobie pichcenie i wybrac sie do kogos w gosci juz od kulku dobrych lat nie bylam na zadne swieta w Polsce, troche tego brakuje ale zawsze cos wypadnie teraz chocbym chciala to do samolotu mnie nie wpuszcza ech

milego dzionka wam zycze u mnie slonko i okolo 17 stopni

- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Natali ale masz super z tym sloneczkiem duzo bym dała za troche promieni..
Dziewczyny co myślicie?
allegro.pl/laktator-elektryczny-sisi-sen...wwa-i3021431268.html
- rysa
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Ciekawe jak tam Agusia po wizycie?
Ja w tym roku też nie robie świąt, rodzinka stwierdziła żebyśmy nie wydawali kasy bo mamy ważniejsze wydatki więc będziemy sie gościć u innych

Gochens ja chyba z tej firmy kupie podgrzewacz a ten laktator jak na elektryczny to super cena.Ja zamierzam kupić ręczny.
Natali u Ciebie 17 stopni??Ale fajnie

Aleksia pochwal sie wózkiem

A brzucholki macie śliczne i takie fajne pękate, faktycznie wille dla Waszych maluchów nie to co ja, nie wiem gdzie ten Filip się mieści

To małe m2 mojego maleństwa

- natali
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Rysa ale masz malusi brzusio taki zgrabniutki, zazdroszcze napewno ci lzej jak co niektorym z nas np mi. Ciesze sie ze wszystko dobrze i obawy sie nie sprawdzily
- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja miałam wczoraj imprezke a dzisiaj sie czuje jakbym była na kacu,choc nic nie piłam,pewnie przez to ze mało spałam.ale fajnie było,usmiałam sie jak nigdy,zwłaszcza z mojego B. jak troche wypił i zaczał tak fajnie tanczyc-myslałam ze sie posikam ze smiechu

Wisnia wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia...pogode masz podobna do mojej jak brałam,chyba ze u Ciebie cos lepiej

Haniu szczesliwej podróży..my jutro po południu wracamy do FR,w taka pogode,zarezerwowalismy juz hotel w Niemczech i tam sie przespimy...bo nie wiem czy bym wytrzymala tyle godzin w samochdzie..szkoda troche ze tak przed samymi swietami,ale jak mus to mus

Dziewczyny super brzucholki,a Ty Rysa faktycznie masz malutki,choc synus z tego co czytam to duzy

Mój Oskar tez zaczyna rzadzic..wczoraj w nocy tak mi brzuch rozpychał ze myslalam ze chce juz wyjsc i brzuch mi tak fajnie wibrował

- natali
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Bylam dzis u ginki. Dostalam skierowanie do neurologa z racji rwy. Glukoza na czczo wyszła mi za wysoka. Jak dzidzia bedzie duza dostanę skier.do diabetologa.
Wisnia,wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.
Dzis po lekarzu bylam u fryzjera i kosmetyczki. Zrobiłam henne i wydepilowalam brwi i czuje sie jak nowonarodzona.
Natali,ale masz przystojniaka,tylko czemu obrażony?
Ruda,sliczny bus. Zgrabniutki.
- natali
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
www.szipszop.pl/
- natali
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Natali super ciuszki,jak dla.mnie troche drogie,ale takowe ceny są na rynku.2 może warto mieć i na prezent tez fajne.
- aleksiaa88
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Mąż opowiedział już małemu jakiego mercedesa mu sprawił

A ja wciąż nie wierzę, że niuniem w nim będzie jeździł w szoku jestem
C2 grafit- banan
allegro.pl/nowosc-wozek-fotelik-capri-sk...owa-i3067913248.html
- natali
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Ale tu cisza dzis naprawde, dziewczyny gdzie jestescie.
JUtro czeka mnie dlugi dzien ale przyjemny najpierw wybieramy sie do galeri gdzie mam nadzieje obkupie moich chlopakow troszke, pozniej moj T chce sie wybrac na gokardy obiecal synkowi ze go przewiezie no i na sam koniec supermarket i zakupki na swieta. Pewnie mnie jutro tu nie bedzie mam nadzieje ze jak sie pojawie to bedzie co poczytac bo troche nudno tu dzis.

Aleksiaa wozek fajnie sie prezentuje od razu widac ze masywny, martwi mnie tylko dostep do koszyka choc tak tylko na zdjeciu moze wygladac.