- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- rysa
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Marta1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15
my dziś z mężem wybieraliśmy cały sprzęt agd - masakra normalnie ... ale można powiedzieć ze coś się nam wyklarowało

Normalnie gdybyśmy chcieli urządzić mieszkanko tak jak nam się marzy to więcej byśmy musieli wydać niż kredytu na mieszkanie wzięliśmy

A Bartusiowi pościel do łóżeczka zamówiliśmy

No i mąż z synusiem zamówili prezent urodzinowy dla najważniejszej kobietki w ich życiu

A aktualnie objadamy się frytkami

- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia

- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5

Ja juz powoli nie mam cil...lezec zle, chodzic zle, siedziec tez zle...nic mi nie pasuje, jutro ide wyznaczyc termin do neurologa....kurcze, oby byl w miare bliski termin...
Maly tez byl dzis troszke mniej ruchliwy...tlumacze sobie to tym, ze pewnie robi mu sie ciasno i nie chce mu sie za bardzo ruszac

Dziewczyny,,,,a chlopami sie nie przejmujcie...czasem zrobia, badz palna cos glupiego bo to istoty nie myslace...

zapomnialam napisac, ze widzialam sliczne brzuszki

kakaszki i aleksi

Kakaszka, masz sliczny drobniutki bamberos

Aleksia oj widac roznice w wielkosci brzuszka

- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia

no to fajnie miałaś sylwestra wiosną

- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Leze juz w łóżku,jestem padnieta,a pobudka pewnie będzie o 6.

- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

Dojechaliśmy w piątek o 16-ej do PL czyli zajęło nam to 12h. Mięliśmy 4 przerwy.
Odpoczywamy jest fajnie.
Poczytałąm Was trochę...ale to tak na szybko.
Lenka poznałą swoje przyrodnie rodzeństwo...chyba sie cieszyłą bo skakała mi w brzuchu. Ale to też pewnie dlatego bo jej przyrodnia siostra ma baaardzo donośny głos jak mówi

Wczoraj świętowaliśmy z bratem mojego A. a jutro jedziemy do mojej przyjaciółki do Poznania i zostajemy tam do wtorku...we wtorek rano wracamy do rodziny mojego...po drodze wstępując do hurtowni wózków dla dzieci...jak nam się coś spodoba to kupimy

We czwartek po południu jedziemy na tydzień do mojej rodziny

Mam tylko problem z opuchniętymi stopami...czytałąm że nie jest to szkodliwe...ale należy dużo odpoczywać, mieć wysoko nogi jak się śpi i należy unikać ciepła...a tu u siostry mojego A. jest strasznie gorąco w domu, a ja nie jestem przyzwyczajona do tego...śpimy przy uchylonym oknie...ale wieczorami i tak zawsze mam spuchnięte w kostkach. Muszę pić chyba jeszcze więcej wody.
A tak poza tym jest suuuper

W piątek jak przyjechaliśmy to była u siory mojego A. fryzjerka w domu i od razu mnie podcięłą i zaplotła mi dobieranego warkocza na całej głowie...coś w stylu litery "S" ,mam zdjęcie i wkleję Wam jak wrócimy do DE

Uciekam...lecę się kąpać
buziaki dla Was papa

- rysa
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Kakasz u mnie właśnie tak samo brzuchol rośnie wszerz zamiast do przodu.
- rysa
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- aleksiaa88
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja tez juz we Francji...wczoraj wrócilismy i tym razem poszlo nam szybko i mniej meczaca ale to dlatego ze zatrzymalismy sie na noc w hotelu w Niemczech sobote i wczoraj rano ruszylismy w dalsza droge....przy okazji zwiedzilismy troche to miasteczko niemiecki gdzie spalismy,ladne bylo,takie stare budownictwo,ale zimno bardzo bylo

Dzis moja kolazenka która tez tu mieszka ma cesarke...ciekawa jestem jak juej pojdzie...mam nadzieje ze wszystko ok i urodzi zdrowego silnego synka

Aleksia,Kakaszka sliczne brzusie

Przywiozlam 2 worki ciuszkow dla malego oczywiscie wszystko z ciucholandow-to zasluga mojej tesciowej...ale powiem wam ze wygladaja jak nowe...zaraz wlasnie biore sie za pranie tych rzeczy,troche tez kupilam nowych,wozek,posciel dk lozeczka,yro he rzeczy dla mnie i to chyba na tyle-na raznie mam spokoj z zakupami

- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia

na dworze szaro buro i ponuro, a ja mam zaplanowany spacerek z koleżanką i jej maleństwem. ciekawe co z tego wyjdzie.
Haniu i Violcia dobrze, że dotarłyście całe. opuchnięte nogi są przez trzymanie ich na dole, dlatego ja całą podróż nogi miałam na swoim facecie ( no, ale on nie prowadził, także mu nie przeszkadzały

Aleksia nie zazdroszczę nocy. ja to śpię normalnie, jakoś różnicy nie widzę przed i po

miłego dnia, mamuśki

- KasiaS
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Viola, Hania fajnie, że Wam te podróże ta dobrze minęły:)Viola ale masz radochę z tych zakupów co?

Co do puchnięcia nóg to zauważyłam, że od 2 tyg ciężko mi ubrać kozaki:) jakieś takie ciasnawe mi się zrobiły

Brałyście może taki syrop Prenalen ?? Ja już go niedawno 2 razy brałam i zastanawiam się czy znów bym mogła. Jakieś takie przeziębienie mnie znów bierze (ogólnie przed ciążą tez często przeziębiona byłam). Jak sobie radzicie z przeziębieniami teraz?