- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja to zawsze wielkie przygotowania robie,ale w te swieta ani ochoty ani sily nie mam,po za tym na 2 dni swiat nie ma za bardzo co forsowac zreszta dl naszej dwojki nie wiele potrzeba...w Polsce to zawsze byla taka fajna atmosfera,duza rodzina itd.a teraz zostalismy sami-i tak juz od kilku lat,nie mamy mozliwosci pojechac do PL na swieta,ale trzeba przezyc
U mnie dzis sloneczko wyszlo-moze w koncu zrobi sie prawdziwa wiosna.
Milego dzionka Wam zycze
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ikunia1910
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
My też dzisiaj wcześnie wstałyśmyz bo o 7. Miałam do południa odpoczywać, ale już mnie nosi. Ja uwielbiam ten haos przedświąteczny a szczególnie gotowanie, pieczenie pyszności.
U mnie jest taka świąteczna tradycja picia grzanki. Jest to alkoholowe buuum na gorąco z dużą ilością krówek i goszkiej czekolady... Niestety już drugie święta mnie omija ale napewno wypiję sobie takiego drinka czekoladowego bez alkoholu a z samą wodą.. A co święta w końcu to niech idzie wreszcie w boczki
Do samych świąt podchodzę bardziej z tradycją niż religijnie, szczerze mówiąc do kościoła zawsze mi daleko.
Wracam do kuchni a Wam życzę udanego dzionka i dużo uśmiechu. Mam nadzieję że te mamuśki co z gilem wczoraj chodziły mają się j uż lepiej :* Polecam syrop z lipy, ma dużo witaminek :*
- kejti22
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Już niedługo zostanę mamusią :)
U mnie szał świąteczny zacznie sie od jutra dopiero
Dzisiaj ostatni dzień lenistwa zapewne, wyspałam sie za wszystkie czasy tej nocy, nareszcie.
Najmniejszego pojecia nie mam co włoże do koszyczka wielkanocnego, jak go udekoruje itd.. ah te dylematy.
Dziekuje sa miłe słowa odnośnie brzuszka :*
Pokoik jeszcze nie skończony, ale to kwestia czasu
Buziaki i miłego dzionka dziewczyny!!!
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Odzywam się znów
Dziś jedziemy oglądać wózki, już nie mogę się doczekać.
Byliśmy praktycznie dwa dni u mojej znajomej..chłopaki sobie popili, my się nagadałyśmy i było na prawdę fajnie
Pokomplikowało się nam trochę, bo była mojego robi nam trudności... dziś jedziemy z nią rozmawiać...pierwszy raz ja też się do tej dyskusji muszę włączyć bo mój to mało się odzywa zawsze a ona robi z nim jak chce. Jeśli tego nie zrobię to pozamiata go na całego. Głupia pipa...ja zamiast cieszyć się urlopem i swoim stanem to myślę o niej, co za chwilę znowu wykombinuje. No utrudnia nam jak tylko może. Ech szkoda gadać.
Poczytałam Was teraz....ale sporo stron było i tak na szybko...
kejti ...brzusio masz super...i widzę,że łóżeczko też już jest
Wiśnia...Gratulejszyn!!! Pięknie wyglądałaś
Agusia...jak tam wizyta u lekarza?
Gochens nie złość się, że dziewczyny czasem nie odpisują...święta są każda zabiegana...gdybym miałą więcej czasu to wierz mi że na pewno bym odpisała na to co pytałaś
Nogi mam dalej opuchnięte...w kostkach...uczucie jest okropne...jakby mnie ktoś napompował. Pytałąm koleżanki pielęgniarki i mówiła że nie da się z tym nic zrobić...że od 3 trymestru zdarza się coś takiego kobietom i trzeba to przeczekać. Ale wkurza mnie to bo okropnie to wygląda...i nie mogę założyć zimowych butó...chodzę w półbutach...a wczoraj to nawet i za bardzo już półbutów nie mogłam wsunąć na nogi.
Wyglądam jak wielka stopa.
Myślę, że póki nie urodzę to niestety będę się musiała męczyć z tą opuchlizną.
Tęsknię za Wami dziewczyny Za codziennym wchodzeniem na forum i czytaniem Was.
Mój teraz poszedł myć auto...bo zapaskudzone jest od soli że cho cho.
We czwartek po południu jedziemy już do moich rodziców Ale się cieszę
Pozdrawiam Was brzuchatki i Wasze maluszki też
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Przecież jesteśmy jedną "wielką" (hehe) rodziną Wiem, że Święta za pasem sama nie mogę się już doczekać białej kiełbaski!! Jak się do niej dorwę to zjem chyba ze 3!!
Ikunia byłam na Ciesielskiej, najpierw zadzwoniłam i powiedziałam jaka jest sytuacja akurat Banaszewski przyjmował więc najpierw na KTG później do niego... Ale i tak mam zamiar iść na USG bo kurcze niby mi powiedzieli, że jest okej ale i tak jakoś dziwnie bo w sumie wcześniej wariował a teraz jeden kop może dwa na godzine i cisza... Pójde prywatnie dowiem się o co mu chodzi )
Hania my za Tobą też tęsknimy i czekamy z niecierpliwością, aż coś naskrobiesz Haniu o co chodzi z tą byłą Twojego ukochanego bo chyba nie zakodowałam?
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ikunia fajna macie tradycje z tym czekoladowym drinkiem,sama bym skosztowala czegos takiego-oczywiscie nie w tym stanie
Zabieram sie za porzadki bo mam troche metrow do wysprzatania,a nikt mi niestety nie pomoze , dzisiaj mam duzo energii wiec trzeba korzystac
jeszcze sterta ubranek dla Oskarka do wyprasowania,mysle ze jakos podolam,choc teraz bardzo szybko sie mecze z tym moim duzym brzucholkiem
- Ikunia1910
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wiem że nie jest łatwo ale postraj się nie denerwować za bardzo sytuacją z byłą Twojego.
Napewno wszystko się ułoży.
Marta, ja mimo iż pisałam do nich maila nie dostałam nic. zero odpowiedzi
a co napisali w tej wiadomości?
Gochens spokojnie, nie ma co panikować, może maluszek ma mniej miejsca i odpoczywa. Gdzieś w 3o tyg robią usg, więc może idź jeszcze raz do Banaszewskiego i niech Ci da skierowanie po co masz płacić.
Violcia pomalutku z przerwami na "nogi do góry" i ze wszystkim zdążysz. Ja sprzątanie zostawiam na koniec, bo przy moich zdolnościach to zawsze wszystko jest zapaćkane, więc najpierw kuchnia a później sprzątanko
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Marta, ja mimo iż pisałam do nich maila nie dostałam nic. zero odpowiedzi
a co napisali w tej wiadomości?
Witaj ,
Dziękujemy za zgłoszenie.
Moje dane
blok tematyczny: Moda na Brzuszek,
termin porodu: 2013-06-08,
wybrany termin i miasto: 10.04 - Katowice,
będę uczestniczyć: z osobą towarzyszącą,
o warsztatach wiem: internet
Aby potwierdzić poprawność wprowadzonych danych prosimy otworzyć link aktywacyjny:
babyonline.pl/mamo-to-ja-warsztaty-rejes...6ce99aa#submitNotice
Pozdrawiamy,
Organizatorzy “Warsztatów Mamo, To Ja”
- Ikunia1910
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Więc już się nie obawiam tylko 8 kwietnia, odwalona jak stróż w boże ciało biegnę na warsztaty
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Ikunia1910
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wogole to w płaszczu zimowym wyglądam jak 7 nieszczęść Zimo odejdź !!!!!!
A teraz uciekam ciacha piec
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
U mnie dzis od rana deszczowo ale na cale szczescie wozek juz w domu, troszke tez popichcilam dzis bigosik, jeden placek gotowy. A ja wkoncu usiadlam i czas na odpoczynek
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.