- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Natali wózek bardzo fajny Takie nowe rzeczy cieszą co?? Heh ja mam tak, że jak kupie coś dla dziecka to cieszę się jakby to dla mnie było ;P
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Natali wozek fajny,ja moj jeszcze nie rozpakowalam,rzucilam tylko okiem przy odbiorze
Marta mialam pisac to samo co Gochens-dobrze ze sie jeszcze miescisz w zimowe plaszcze,ja tez juz sie nie dopne,kupilam plaszczyk wiosenny ostatnio i mam nadzieje ze nie dlugo bede miala okazje go zalozyc...tutaj mamcieplej niz w PL,snieg juz znikl i dzisiaj juz cieplej bylo mysle ze teraz juz bedzie coraz cieplej
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
Cały dzień czułam się tak fatalnie że nawet okiem nie chciało mi się ruszyć
Też tak mam z tymi rzeczami dla maleństwa, ciuszki już setki razy rozkładałam i składałam
Na szczęscie z płaszczem czy kurtką nie mam problemu ale mam mikro brzuszek więc to dlatego
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
ale to tyle o mnie.
Niedawno dzownila do mnie Hania.
Jest w szpitalu. Kolo 16 bardzo zaczely ja bolec plecy dolem i pachwiny...o 19 nie mogla wytrzymac, myslala, ze zaraz urodzi, pojechali z A. do spzitala...okazalo sie, ze ma zastol moczu w nerce, stad te opuchniete stopy i kostki. Podaja jej cos przeciwbolowego....powiedzieli, ze przed swietami wyjdzie. Na szczescie z Lenka, lozyskiem i szyjka wszystko w porzadku.
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
Co do ciuchow, z kortkami czy plaszczami tez zaczynam miec problem ale w jeansy z przed ciazy jeszcze sie mieszcze co mnie bardzo cieszy, na cale szczescie tylko brzuszek rosnie.
Agusia jak bedziesz rozmawiac jeszcze z Hania to pozdrow ja cieplutko i niech sie trzyma i szczybko wraca do zdrowia.
Miejmy nadzieje ze te masaze chociaz ci po moga co bardzo dziwne ze musisz za nie placic.
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
Co do jeansów to już w 8 tygodniu w nie nie wchodziłam :/
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
Agusia pozdrów Hanie i powiedz ze wszystko będzie dobrze
Ja mam dziś dzień pełen wrażeń także uciekam
- KasiaS
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Trzymam kciuki za Hanie!!!
Co do jeansow natali to nie mogę uwierzyć ja już po 4 tyg przy siadaniu w moich spodniach musiałam guzik odpinać a teraz nie mam wcale dużego brzuszka,chociaż rośnie:) mam nadzieje ze podobnie w nim mój synuś W kurtce zimowej się jeszcze zapinam (ale to jest szeroki płaszczyk)
Wczoraj miałam tak nerwowy dzień, ze do wieczora nie mogłam się uspokoić i nosiło mnie strasznie. Nawet się skusiłam na wyjście do SH (nie lubię tam chodzić bo nigdy nic nie mogę znaleźć)) i kupiłam pajacyk taki zimowy... no był taki słodki, milutki, bialutki... ze nie mogłam się oprzeć. Nie wiem czy trafiłam rozmiarowo ale 17 zł to nie majątek.
W nocy dziś koszmar przeżyłam. Mimo, że biorę już od dłuższego czasu biorę magnez to dziś w nocy o 4 skurcz łydki mnie chwycił. Zaraz zaczęłam masować i ruszać palcami u nogi jak to zwykle robiłam, ale średnio to pomagało. Trochę ból się zmniejszył a tu następny skurcz... i tak chyba 10 skurczy pod rząd. Z bólu pogryzłam całą dłoń. Pierwszy raz zdarzyło mi się cos tak koszmarnego... Teraz obudziłam się i noga boli
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Oj Agusia z tym masażem to ja bym oddała każde pieniądze heh żeby mnie ktoś tak porządnie wymasował Mąż po 5 minutach już ma odpadającą rękę hahah ale rzeczywiście dziwne, że płacić trzeba...
Rysa mam to samo, nie chce mi się nic całe szczęście, że mąż mi pomaga w sprzątaniu a nawet wyręcza bo sama to robie "oby szybciej skończyć"... Okna w sumie mamuśka mi pomyła tylko te w salonie poprawić muszę bo sucza mi nochalem popaprała wrrr
Co do spodni wchodziłam przez pierwsze miesiące ale teraz heh nawet nie wiem i chyba nie chce wiedzieć...
Violcia fajnie masz, że u Was już bez śniegu.. u nas strasznie mozolnie to idzie ;/
Dziś wolne to może troche za odkurzacz się wezmę
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
jak przeczytalam o Hani, to szczeka mi opadla. napewno wszystko musi byc dobrze i nnej opcji nie biore pod uwage.
co do dzinsow to pewnie jeszcze wejde, ale buch bedzie scisniety strasznie, takze nie zamierzam przygniatac dziecka.
Kasiu co do pajacyku, to napewno mialabym to samo , jak bym chodzila po sklepach z ciuszkami. dlatego narazie odpuszczam sobie, bo wszystko bym nakupila, a pozniej w praniu pewnie bym zalowala. laze po allegro, ale nic nie kupuje, a frajda prawie taka sama
no i z tymi skurczami to nie mialas fajnie, teraz napewno by sie przydal mocny masaz nogi, zeby przestala bolec.
u mnie zimowa kurtka juz cisnie, ale jeszcze sie zapina. w niej to teraz wygladam jak beczka, a nie kobieta w ciazy, bo nie ma zarysu brzucha w niej niech juz bedzie wiosna. chcociaz przymierzylam plaszczyk ( nie kupowalam nowego, bo stwierdzilam, ze sezon jeszcze sie przemecze), i w nim to juz brzuszka nie ukryje, fajnie sterczy
- KasiaS
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
Dziewczyny jak u Was z postem? Kiedy spożywacie mięsiwo? U nas w rodzinie np jest tak, że wędlinke i inne mięcho spożywamy dopiero w 1 dzień świąt od śniadania Wted dzielimy się święconką.. Dla mnie zawsze to było "normalne" i w sumie fajne bo do śniadania siadałam taaaaka stęskniona za mięsem ale teraz słyszę, że bardzo dużo osób spożywa mięsko już w sobote po święconce... Hmm a jak u Was??
Czy ktoś coś wie o Hani? Haniuuu odezwij się
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Dopiero ugotowalam pomidorowe.
Byliśmy z emi.do szczepienia. Waży 14kg i ma 85cm:-)
Odnośnie tych masazy,to nie moge och kiec:-(no bo jak sie położę na brzuchu?
- aleksiaa88
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- KasiaS
- Wylogowany
- pierwsze słowa
już zrobiłam pranie, pozmywałam gary, ułożyłam naczynia w zmywarce a potem je czyste wyjęłam ( mam problem ze schylaniem się do niej)odgrzałam zupke i wzięłam się za gruntowne porządki, ale muszę co chwile siadać bo strasznie słabo dziś się czuję i pot mnie oblewa. Na szczęście mąż mi pomaga Postanowiłam wziąć się już za gruntowne porządki i przemeblowywanie małe bo coraz gorzej się ruszam, więc póki jeszcze mogę to trzeba dla synusia w gniazdku miejsce robić... Jak ja już bym go chciała przytulić