- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- kejti22
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Już niedługo zostanę mamusią :)
U nas dośc spokojnie, po wczorajszych akrobacjach, mój synuś dziś odpoczywa.
Ja niestety chyba przegrywam walke z jakimś paskudnym wirusem, bo zaczeły mnie zatoki bolec.Chyba czas na wizyte u lekarza.
Lista ostatnich rzeczy do kupienia już zrobiona, jeszcze tylko pozostaje znaleźc czas i pieniądze
Pokoik już prawie skończony, zostały drobne poprawki kosmetyczne.
Postaram sie wkleic najnowsze zdjecie swojego brzuszka ^^
Miłego wieczorku
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ikunia1910
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Kejti cudowny brzusio
Widzę że dużo chorowitek. Leczyć się dziewczynki bo jeszcze mi tu wirusidło na forum wrzucicie jakieś a ja jak narazie bez gila i lepiej żeby tak zostało
Kakaszka to jeszcze nie gratuluję mieszkanka ale jeszcze trzymam kciuki aby transakcja doszla do końca po Twojej mysli
Zośka chyba nie lubi zakupów a dziś cały dzień łaziłam po sklepach. Upodobała sobie moje żebra... ale na szczescie w nocy śpi razem ze mną
Co to utycia nie wiem ile mi przybylo ostatnio było coś kolo 4,5kg, a wizyta kolejna w czwartek. Już sie nie mogę doczekać skierowania na usg.
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Z malutkim wszystko dobrze...wazy 1650g,lekarz powiedzial ze jest duzy i ladnie sie rozwija -a martwilam sie ze ta dluga podroz mogla zle na niego wplynac,teraz jestem spokijniejsza.
Powiedzial tez ze moge urodzic wczesniej czyli 29,30 maj..zobaczymy co to bedzie
Przeziebienie tez juz mniej mnie meczy...po poludniu zwrocilam jeszcze wszystko co zjadlam-nie wiem dlaczego i wogole okropnie sie czulam ale teraz na szczescie juz lepiej
Ladny brzusio kejti,jaki duzy
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
Violcia faktycznie masz wielkoludzika, najwazniejsze, ze zdrowy
Kejti sliczny brzusio, tak trzymac
tak siedze i mysle, ze mam na cos ochote do zjedzenia, ale nie moge wymyslec na co. no to mam problem. a pewnie jak wymysle bedzie juz za pozno i wszystkie sklepy w poblizu beda juz zamkniete
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Pisałam o KTG-zero odzewu, wysłałam Wam linka do stronki z promocjami-zero odzewu
W ogóle mam dziś chandre więc wybaczcie czepialstwo
Miłego wieczorka
- rysa
- Wylogowany
- rozmowna
Ta stronke z promocjami co dalas linka to sobie zapisalam nawet w ulubionych,bardzo przydatna:)
A co do ruchów małego to jest bardzo ruchliwy wiec kiedy ma spokojny dzien tez mam ochote jechac do szpitala na ktg.
Kejti fajny brzucholek i jaki pokaźny:)Widze że już nawet łóżeczko stoi u Ciebie:)
Kurujcie się dziewczyny bo święta idą i trzeba być w formie.Ja już to mam za sobą,syrop z cebuli i herbata z cytryna i miodem zrziałały cuda:)
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
Kejti brzuszek naprawde sliczny i nie da sie go nie zauwazyc
Violcia synus faktycznie duzy a termin wczesniejszy na kiedy mialas, teraz nie ma za bardzo jak podejrzec ale wedlug suwaczka chyba sporo ci sie przesunol.
Mi dzionek bardzo szybko zlecial u fryzjera bylo cudownie jakby mi tak masaz glowy robili caly dzien to bym sie nie obrazila, pozatym odpoczelam chwile od codziennosci i moich lobuzow
Rysa moj maz nie bardzo mi pozwala cos zrobic mam na niego patent zaczynam sama a on jak widzi ze cos szykuje to odrazu mnie wyrecza, robi tak dlatego ze w pierwszej ciazy rodzilam synka po terminie i zeby nie czekac dluzej umylam wszystkie okna w domu a pozniej znalazlam sie na porodowce. Teraz zawsze jak cos zaczynam on pyta czy chce juz urodzic.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
- Ikunia1910
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Bez stresa...
A na tym ktg to byłaś u nas na Ciesielskiej? Banaszewski Cię skierował?
Ja od jutra zaczynam ostre pichcenie. Na jutro mam w planach zimne nóżki i pasztet, w czwartek mam wizyte u gin i pieke boczek, a w piatek sernik i baby wielkanocne. Oby mi się wszystko udało, bo rodzinka zjeżdża sie juz w piątek wieczorem
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No troche moj synus wazy-to po tatusiu,ale z tego co czytalam to w 31 tygodniu dzidzia powinna wazyc 1500 wiec nie wybiega za bardzo i nic dziwnego ze mnie plecy bola jak takiego ''klocka''nosze w brzuszku
Natali termin wczesniejszy mialam na 3 czerwca wiec tylko o kilka dni sie przesunal
Ja nadal smarkam i kicham wieczorem bardziej sie odczuwa,zaraz ide sie wygrzac pod ciepla kolderke
Ikunia widze ze z Ciebie to nie zla kuchareczka
Dobranoc laseczki,spokojnej nocy
- aleksiaa88
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
Wczoraj pojechaliśmy do brata męża wieczorem i co oczywiście musiał zobaczyć mecz więc jak mecz się zaczął coś koło 21 to mnie tak spanie wzięło, że ledwo siedziałam wróciliśmy do domciu o 23 położyłam się i co spanie przeszło i tak sobie leżałam, mąż ledwo się położył i już spał, a mnie kurwi.....brała, że muszę leżeć zzzzzzzzzzzzzzz
Wczoraj ogladaliśmy proszki znowu i co dalej nie kupiłam myślę, że tak będę je oglądać porównywać ceny może przed majem zdążę
Z nowości obwód 93 cm
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Czekam na mame,dziś w koncu wizyta.
Kejti,cudny brzusio,wczoraj zapomnoalam wychwalic.
Sędzi mnie cholernie brzuch.
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
Kejti śliczny brzusio i pokoik
Agusia życzę udanej wizyty u lekarza żeby poradził Ci coś na twoje dolegliwości A skora swędzi bo maluszek rośnie
Kakaszka trzymam kciuki za mieszkanko
Gochens strona z promocjami tez dodana do ulubionych
Wszystkie przeziębione dziewczyny - dużo wit. C
I OGÓLNIE MIŁYCH PRZYGOTOWAŃ ŚWIĄTECZNYCH ŻYCZĘ
Ja zaraz zabieram się za ostatnie porządki, ogólnie do południa czekam na kurierów - dziś jest kulminacja dostawy paczek z allegro A popołudniu - to pewnie znów wizyta w jakims sklepie meblowym lub budowlanym
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
ja nie wiem co się ze mną dzieje, ale ostatnie dni za wcześnie się budzę, jak na swoją osobę czuję się wyspana już przed 8 rano i leżenie mnie denerwuje ( nigdy leżenie w łóżeczku mnie nie denerwowało ). może to już organizm zaczyna się przestawiać na rodzicielstwo?
ja to nie cierpię przygotowań do świąt. może dlatego, że jestem prawosławna, a na Białorusi, aż tak się nie przywiązuje dużej wagi do świąt cerkiewnych. no i porównując z menu bożonarodzeniowym, to wielkanocne mnie nie kręci. mam nadzieje, że w tym roku teściówka trochę odpuści i nie będzie histerii przed świątecznej ze sprzątaniem, praniem, gotowaniem. oby
miłego dzionka życzę i żeby wirusy się nas nie czepiały
- Małgośka
- Wylogowany
- gaworzenie
Kakaszka o 8 to niezły z ciebie śpioch. Ja mam nastawiony budzik na 6 rano, a i tak budzę się koło 5, 5:30. Ale wieczorem odlatuję najpóźniej o 22
kakaszka napisał:
witam cieżaróweczki
ja nie wiem co się ze mną dzieje, ale ostatnie dni za wcześnie się budzę, jak na swoją osobę czuję się wyspana już przed 8 rano i leżenie mnie denerwuje ( nigdy leżenie w łóżeczku mnie nie denerwowało ). może to już organizm zaczyna się przestawiać na rodzicielstwo?
ja to nie cierpię przygotowań do świąt. może dlatego, że jestem prawosławna, a na Białorusi, aż tak się nie przywiązuje dużej wagi do świąt cerkiewnych. no i porównując z menu bożonarodzeniowym, to wielkanocne mnie nie kręci. mam nadzieje, że w tym roku teściówka trochę odpuści i nie będzie histerii przed świątecznej ze sprzątaniem, praniem, gotowaniem. oby
miłego dzionka życzę i żeby wirusy się nas nie czepiały