- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- WisniaJ
- Wylogowany
- rozmowna
Co do tego zabezpieczenia to znalazłam, jakby któraś była chętna: allegro.pl/2-nakladki-na-boki-lozeczka-o...-cm-i3215943385.html
Jezu mam takie dziwaczne skurcze, że chyba zaraz urodzę, aż mnie boli od brzuszka po pupę byle do lekarza zdąrzyć...
Ja wam powiem, że jestem chyba jakąś dzikuską, bo nie zdarzyło mi się memu kochanemu odmówić, prędzej on mi niż ja jemu no ale mamy trochę różne temperamenty Ostatnio jak wskoczyłam na górę to się zasapałam i zasnęłam w trzy sekundy
A z tym ciśnieniem to jest dla mnie czarna magia nie znam się totalnie, wiem, że mi mierzą i chyba jest ok bo nic nie mówią
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
Karuzela fajna
Co do ochraniacza to ja kupilam juz lozeczko z takim ochraniaczem i calkiem fajnie to wyglada
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
a ja dalej nie wiem czy mam skurcze, czy to dziecko mi tam gdzies naciska, ze sie robi chwilowo nieprzyjemnie. zeby rozpoznala te skurcze porodowe
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
- WisniaJ
- Wylogowany
- rozmowna
Kakaszka no to jak nie będziesz padnięta to zajrzyj i napisz jak tam spędziliście dzionek i co tam do wyprawki doszło
Ja lecę dziewczyny walczyć z maszynką bo o 15 wychodzimy do doktorka
- malutkamilka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Co do karuzeli to moja malutka dostala od mojej przyszlej szwagierki. Kiedys bylysmy u wspolnej znajomej i jej cora miala fajna karuzele z fajnymi melodiami i mi sie spoobala, a szwagierka zapamietala i nam ja kupila. Tu link do niej:
allegro.pl/karuzela-podrozna-2-rodzaje-t...tis-i3206949240.html
No Wisnia to zaciskam kciukasy by bylo wszystko ok. Raczej niech już Gabi bedzie w twoich ramionach. Ja czekam jeszcze do polowy maja i zaczynam wszystko robic lacznie z masazem szyjki macicy. moze cos ruszy.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Haniu jak Ty byłaś w stanie napisać ten ostatni wyraz? Ja go za chiny nie przeczytam...haha.
Odnośnie seksu,to ja sie nie wypowiadam,bo od stycznia,czy lutego mamy celibat. Dopiero po 38tc nam wolno.
- WisniaJ
- Wylogowany
- rozmowna
Rany ale mi Gabryśka ostatnio szaleje strasznie... Teraz po kąpieli nic się nie uspokoiła nawet... Ale mówią, że podobno dziecko przed porodem robi się spokojniejsze, więc może nie mam się co bać jednak, że nie dotrzymam do 1 czerwca?
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
hehe z tego całego zamieszania zapomniałam...ale wybaczcie mi to bo jest to dla mnie bardzo ważne..chodzi też o moje ubezpieczenie zdrowotne.
Ja dziś miałam kiepską noc od bardzo dawna. Mała jakoś tak dziwnie leży albo nogi mi gdzieś w dole brzucha wkłada że każde dzisiejsze nocne przekręcanie sprawiało mi nie mały ból w dole brzucha.
Ja się cały czas zastanawiam nad karuzelą. Nie wiem...z jednej strony bym chciała a z innej mam wątpliwości..no i nie chcę już obciążać moich może nie tyle kasa ale tachaniem tego jak przyjadą. A tutaj w DE dość drogo to wychodzi.
Jeśli chodzi o przytulanie to u nas jest tak, z ja jakoś tak nie mam ochoty za bardzo. Chociaż wczoraj się poprzytulaliśmy trochę na zgodę
Kakaszka, no w końcu nadszedł ten dzień kiedy Twoi rodzice przyjeżdżają Wyobrażam sobie jak się cieszysz
Rysa daj znać jaki GBS ci wyszedł
Kasiu ciśnienie miałaś dziś dobre. Mierz co godzinkę profilaktycznie, później zadzwoń do lekarki, powiedz jej wszystkie ciśnienia jakie miałaś i o zwiększonej dawce leków...i zobaczysz co Ci powie. Może będziesz mogła być w domu ale brać większą dawkę. Będzie dobrze
hehehe Agusia ...no tak ciężkie maja tu te wyrazy ja już się zdążyłam przyzwyczaić do ich dłuuuuugich nazw czasem potrafią mieć pół zdania zawarte w jednym wyrazie...łącza to po prostu
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Przy Emi tez myslalam,ze szybko urodze...bardzo sie ruszala non stop a urodziłam w 41t1d.
Kakaszka uwierz mi,ze skurczy porodowych nie da sie pomylić z żadnymi innymi.
Wisnia,to czekamy na relacje z wizyty.
- KasiaS
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Cały czas bym spała... ale wyczytałam że to po relanium które od 2 dni biorę wieczorem.
Kakaszka miłego i owocnego weekendu Ci życzę
Haniu podziwiam Cię, że jesteś w stanie ogarnąć tam te wszystkie sprawy
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Teraz trzeba sie wziac za obiad
Co do karuzeli to ja chyba jednak zrezygnuje,za duzo juz tego wszysttkiego wisi nad łózeczkiem...zamierzam kupic Oskarkowi taki wypasiony bujaczek z wibracjami i melodyjkami i mysle ze mu wystarczy,ale to pewnie dopiero po porodzie bo jakos teraz nie chce mi sie łazic po sklepach
Jesli chodzi o bliskosc z mezem to u nas ostatnio nic sie nie dzieje,wogole mi tego nie brakuje ani nie mam ochoty(wogole),czasem dam sie namowic jak maz prosi,tak ze chyba mozna bez tego zyc ,przynajmniej w okresie ciazy
Pogoda u mnie sie popsuła,zimno jest raczej,cała noc padało,teraz troche słonce wychodzi,ale nie mam dzis zadnych planow ,tak ze taka pogoda mi wystarczy
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
violcia z tym przytulaniem to mam tak samo jak Ty też nie musiałoby to istnieć dla mnie w czasie ciąży
U nas też chłodno i ponuro i tez całą noc padało
- kakaszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- początek nowego życia
a moje kochanie sobie slodko spi i wszystko ma w dupie, czasami mam ochote potraktowac go bejsbolem.
wiem, ze nie musze az tak wszystko pucowac przed moimi rodzicami, bo oni nie sa z tych co oceniaja, naodwrot mama pewnie na mnie nakrzyczy, ze dla nich tak sie meczylam, no ale chce zeby bylo ladnie.
teraz startuje do sklepu, liczyc na pomoc chlopaka nie zamierzam, bo emerytury sie doczekam ( a pozniej mi w klotniach mowi, ze jestem niezaradna).
dziekuje dziewczyny, napewno weekend bedzie super. zobaczymy co z pogoda bedzie, bo juz w prognozy nie wierze ( codziennie maja byc burze, a dalej jest upal), zeby tylko jutro nie padalo i bede zadowolona