- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- cordis
- Wylogowany
- rozmowna
- Rodzina-mały świat stworzony z miłości.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- WisniaJ
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
A ja się pochwale ze dziś pierwszy raz wstawałam z łózka bez absolutnie żadnego bólu brzucha Wiec się goję, brzuch już prawie plaski, a waga spada ciągle w dol.
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
Agusia ty masz dzis ktg ja jutro trzymam kciuki zeby wykazalo jakies skurcze i wkoncu sie zaczelo, uparciuchy te nasze chlopaki.
Moze chociaz sie nad nami zlituja i podczas porodu wyskocza jak z torpedy
- renata329
- Wylogowany
- budujemy zdania
- _Klara_
- Wylogowany
- pierwsze słowa
A my jesteśmy po wizycie położnej, zdjeła mi szwy jaka ulga... Juz nic nie boli, ale zdjęcie ich troszkę bolało Na nasze oczko ropiejące powiedziała, ze mamy przemywać wodą przegotowaną i zakraplać solą fizjologiczną. pozwoliła nam dzisiaj wyjść na spacerek
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Mam zdjecie Alanka Gochens,jak Emi.zasnie,wstawie je.
Na ktg mnostwoskurczy o różnych nasileniach,ale nie takie ich interesują...nawet mnienie badała,ani nie zrobila usg...a w drodze do domu mialam z 7 Skurczy.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mam mnóstwo do nadrobienia wiec na razie gratuluje Gochens-synek sliczny
Agusia dzieki za sms(na ostatniego nie odp.bo nie mialam juz nic na koncie)wiec wybacz ,zdjecie tez wysylalam ale chyba nie doszlo,wiec teraz wstawiam mojego spiacego ksiecia
- Gochens
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Jeszcze raz dziękuję za wsparcie!!! Miło jest widzieć tyle dobrych słów
Ciężko mi was teraz nadrobić ale mały jest mega grzeczny więc zaraz się za to wezmę!
Agusia zobaczys pewnie rozkręci się u ciebie nagle nawet nie zauważysz i już będziesz miała synka obok siebie :-D
Violcia dobrze że już w domku też chcę..,
Ten anestezjolog tak się przejął całą sprawa ze dziś już u mnie 2 razy był pytać jak się czuje :-P w sumie miło z jego strony
Dobra zaczynam was czytać żeby na bieżąco być :-*
- WisniaJ
- Wylogowany
- rozmowna
Gochens już pisałam ale jeszcze raz napiszę Alanek cud miód i orzeszki, szkoda że tak daleko jesteście bo bym miała zięcia
- natali
- Wylogowany
- rozmowna
Agusia wkoncu cos sie musi ruszyc u mnie tez cisza, wzielam sie za sprzatanie poscielilam luzeczko malemu moze do jutra cos sie zacznie dziac.
- Hania84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Agusia...nooo nie...jeszcze nic ale uparciuszek ten Arturek
Gochens, violcia - śliczni synusiowie Do wycałowania
Wiśnia moja też tonie we wszystkich ubrankach nawet w tych 50cm
My dziś byliśmy w ratuszu zawieźć jeszcze brakujące papiery do aktu urodzenia (wróć nie brakujące ale chcą oryginalne...ech niemiaszki) i jeszcze nam kontrol zrobili Policaje.
ogólnie zmęczona jestem...padam. Nie chce mi się nic dziś.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Dziewczyny, może u mnie się coś w nocy ruszy?
Wiśnia, super, że poszłaś na zakupy, tylko nie przeginaj z ciężarami, narazie nie możesz w ogóle dźwigać...pamiętaj.
A ja się zastanawiam czy te ciuszki, które spakowałam do torby nie będą za małe na synka haha
- szósteczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Bóg mnie prowadzi.
- Otrzymane podziękowania: 2
- violcia00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oskar dalej spi,ale pewnie nie dlugo bedzie pobudka,mezus kosi trawe a ja mam troche czasu dla siebie.
Gochens ja mialam podobny porod,trwal 17 godzin-bol niesamowity,ja nie mialam tych boli krzyzowych tylko tez brzucha,okropnie bolaly i skurcze byly dlugie tak ze Ci wspolczuje i rozumiem.
Ja tez czekalam na anestezjiloga 2 godziny,w tym czasie skakalam na pilce i siedzialam w wannie ale to nie wiele pomagalo,ale jak w koncu dostalam zzo to poczulam ogromna ulge,wody mi odeszly jak juz lezalam podpieta to znieczulenia,fajne uczucie,tak ze napewno dlugo bede wspominac moj porod i nie predko sie zdecyduje na drugie,ale bylo warto jak teraz patrze na mojego synka to zapominam ze tak ciezko bylo,jest taki kochany i takie slodkie minki robi i marszczy czolko
A i bardzo mi spuchly stopy po porodzie,takie dwie bable,ledwo moglam chodzic,dostalam recepte na ponczochy uciskowe za 50 euro,cena masakryczna no ale pomagaja,dzis juz jest duzo lepiej z nimi.
To czekam na kolejnych maluszkow i zycze powodzenia dziewczyna ktore nadal czekaja
- Marta1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
Piekne maluszki są
My dziś powierzylismy Bartusia dziadkom i pojechalismy na zakupy pierodlkow do mieszkania no i mezulek zasponsorowal mi ciuszki pociazowe i stwierdził ze już ńie może doczekac się końca pologu i czuje ze drugie dziecko też za niedługo będziemy mieć
A tak poza tym to dziś ide na kontrolę do gina bo potem ma urlop zobaczymy co powie a jutro przychodzi położna - muszę listę rzeczy o które mam zapytać zrobić jak cos to piszcie to się zapytam