BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)

12 lata 10 miesiąc temu #320229 przez szolrak1
dziekuje Agatko!!!!!! teraz mysle tylko o malenkim ;];];] i strasznie sie ciesze ze znalazłam to forum ... to cudowna sprawa miec wsparcie :) dziekuje:*

a ja sobie postanowiłam poprawic humorek i zajadam pyszne żelki mmmmmmmmmmm:D :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #320239 przez nelka
widać dziewczyny że powoli jesteśmy uziemione w domu, nie nadążam z czytaniem :silly:

moja córcia chyba po wczorajszych wrażeniach (badanie, usg, ktg) sobie odpoczywa bo nie szaleje dzisiaj a ja się lenie i zjadłam pół paczki snaków pomidorowych :lol: mój m ma ostatnio dużo wolnego i popołudniami lenimy się i cieszymy ciszą i spokojem, potem to już tylko chaos i destrukcja będzie :silly:

12 lata 10 miesiąc temu #320243 przez szolrak1
hehe nelka snaki pomodoroweeeeee mniam zrobilas mi smaka moze jak maz wracac bedzie to go wygonie hihii:D ja zjadłam dzisiaj duza miske rosołku i chyba moj dzidzius jest zablokowany przez wodny zoładek:) biedny tu jakas watroba tu wielka bania z rosołem tu jakis pecherz dobrze ze wyrostka nie mam :D:D:D:D

a ja sobie zaplanowałam dzisiaj zobaczyc irański film "rozstanie" , ktory wygrał z "w ciemnosci" holland na oskarowej galii;] ciekawe czy bedzie faktycznie tak rewelacyjny ;] ( ogladam oczywiscie na zalukaj:P:D)

12 lata 10 miesiąc temu #320265 przez Elwerka00
no to kobietki,ja juz po wizycie uff..

A wiec tak.. Mam lezec dalej bo szyjka skrucona.. I musze wytrzymac jeszcze conajmniej 3 tyg i moge rodzic.;) maly wazy 1950 ;p prawie 2 ;p ale nie wiem ile cm ma.jest juz glowa w dol ;) maluszek maly mrrr ;D

Dalyscie mi dziewczyny sile by wytrzymac,i dzieki forum znosze te lezenie,dziekuje Wam ;*

Aleksander < 3

12 lata 10 miesiąc temu #320267 przez Elwerka00
w ogole,to bedac u lekarza mowie mu,ze mnie kuje dalej w szyjce ,a on pyta gdzie dokladnie,to mowie ze w srodku itp a on ze smiechem ze moze mam tam jakies igielki albo gwozdziki a ja ze nie wiem,ale ja sobie tam nic nie wkladalam i smiejemy sie a on do mnie,ze to moze chlopak jakies haczyki ma na siusiaku i wtedy mnie tak kuje i sie smiejemy a ja mowie ze nie ,ze abstynetka jestem od poczatku ciazy prawie wiec wykluczam taka mozliwosc ;p i potem jak przestalismy sie smiac to mowi ze zaraz sprawdzi co sie dzieje,ale tak jak myslalam,to przez skracajaca sie szyjke heh .. I mam mu na nastepna wizyte sushi przyniesc to bedzie sobie podjadal miedzy kobietkami bo moj brat jest szefem kuchni w chinskiej restauracji i to z racji tego mam mu przyniesc;p noo to taak przeminela wizyta;D

Aleksander < 3

12 lata 10 miesiąc temu #320274 przez kala321
szorlak współczuję Ci kuli szpieguli

a też cieszę się,że jesteśmy tu razem i że jedna drugiej mówi co czuje i jak maleństwo,bo to jakoś tak raźniej razem przechodzić;)

karola no właśnie u mnie jest tak jak u ciebie,oni w ogóle nie pytają jak się czuję ,jak dziecko,ani nic,jakbym w ciąży nie była. a już pytań o to czy wszystko mamy,czy coś nam brakuje czy co,to już w ogóle nie ma:(
zupełnie inaczej niż w mojej rodzinie,ale cóż
najważniejsze ,że zarówno wy jak i my radzimy sobie:) w nosie miejmy teściowe,sąsiadki itp
najważniejsze ,że z maleństwami wszystko dobrze

12 lata 10 miesiąc temu #320298 przez szolrak1
kalus mam to samo nie martw sie!!! moja tesciowa tez ma to w d... schowała przede mna nawet 3 pary spodni ciazowych os córki zebym przypadkiem ich nie nosiła heheheh a jak sobie kupiłam marudziła ze mieszkanie mam spalone a zachcianki sobie spełniam:) ze mam nie kupowac sobie zadnego kremu na brzuch bo jestem młoda( mam 29) i ze skora sie nie rozciagnie wiec szkoda pieniazkow bo ja mysle tylko o sobie hahahha:D a maz poleciał po buty za 300 zł:D no tak... bo on musi miec:D

olej to jeszcze sie obudzi !!! tez nic nie dostałam od nich z wyprawki kupiłam za odszkodowanie po pozarze :) i mam to gdzies przynajmniej mi nie powie ze z niej zdzieram hehe:d wystarczy ze całe zycie sobie posłucham jak to mi lokum dała ( jakbym nie miała swojej rodziny a zostałam z uwagi na meza bo mnie blagał) Wiec olej boroki !!!!!! bedziemy miały 100 dni odpustu!

12 lata 10 miesiąc temu #320300 przez szolrak1
elwerka super 3 tyg!!!!!!!!!! 3mam kciukiiiii!!! bedzie good!! a lekarz rewelka:d :laugh: :laugh: :laugh:

12 lata 10 miesiąc temu #320307 przez Elwerka00
no to fakt ;D a tesciowe to chyba tak maja,najlepiej sie nie przejmowac i juz ;)

Aleksander < 3

12 lata 10 miesiąc temu #320323 przez kala321
ok,malowałam,lakierowałam,sprzątnęłam łazienkę i pozmywałam naczynia,teraz zapakuję przesyłkę do klientki,zamówię kuriera i idę się myć i do łożeczka bo krzyż mi siada,mam nadzieję,ze dziś będę spałą,bo wczoraj było kiepsko

12 lata 10 miesiąc temu #320335 przez szolrak1
kolorowych snow kochane mamusie:* ide na filmik i nyny:d do jutra:D ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

12 lata 10 miesiąc temu #320361 przez ewelinda83
szorlak ale masz super tesciowa, tylko pozazdroscic :P
moi tescie od kad mi zepsuli slub ( delikatnie mowiac ) to teraz tak mi w tylek wchodza ze hej ( dokladnie zepsul slub brat meza z niedoszla wtedy zona, ale tescie nawet nie zareagowali na ich zachowanie tylko mi sie oberwalo ). tyle ze im wtedy z nerwow tak nawtykalam, ze juz nie patrzylam na to co mowie i komu mowie. maz mial wielki szacunek do rodzicow i byl wychowany tak, ze to co oni powiedza to swiete i nie powinno sie podwazac zdania rodzicow az do czasu kiedy to po slubie wyladowalismy u psychologa bo nie moglismy sie pozbierac :( :( :( minelo juz ponad dwa lata ale tego co przezylismy nie da sie zapomniec, choc emocje powoli opadaja.
jak dzwonimy to ciagle pytaja jak sie czuje, pomocy nam nie zaproponowali zadnej ani tez narazie nic nie kupili dla dziecka ale mi ich pomoc nie potrzebna. nie chce pozniej slyszec ze cos im zawdzieczam. poki co dajemy sobie sami rade a wsumie to mamy duze wsparcie mojej siostry, bo ona nas wsprowadza w tajniki macierzynstwa od 6 miesiecy ;) Kubcio podzielil sie nawet z przyszla kuzynka ubrankami :blink: mamy rozowo niebieska garderobe dla Kingi :silly: :side: :lol:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #320400 przez Karola1990
hejka dziewuszki:) ja juz wstałam, zjadłam musli i mogę zaczynać dzień :)
jak sie obudziłam to myślałam że jest juz 10 tak słoneczko świeci, a tu niespodzianka 6:50 :D
Dziś jest pięknie wiosenna pogoda i chyba wybiorę sie na spacerek. Tak o 10 jak dalej będzie tak pięknie świeciło to wywalę kołderkę na taras. niech się wietrzy. Śniły mi się dziś niestworzone rzeczy ale to pewnie przez to że się naczytałam wczoraj o was :D

Wczoraj zapytałam mojego ukochanego czy zastanawiał się czy chce być przy porodzie i powiedział że tak ale nie wie czy będzie w stanie wytrzymać. Jeżeli da radę to będzie :) Tak właśnie myślałam i widzę że z dnia na dzień jest coraz bardziej poddenerwowany. O bólu porodowym nawet słyszeć nie chce bo nienawidzi jak mnie coś boli.

Miłego dzionka mamusie ;)

pogoda jak na Wielka Sobotę... aż mam chęć iść święcić jajka :)
już za rok będę chodzić razem z córeczką i tatulkiem .... ahhh jak wspaniale :silly:

12 lata 10 miesiąc temu #320434 przez Elwerka00
ja tez juz wstalam ;p ahh te sloneczko ;D u mnie tez ladnie swieci ;p

Aleksander < 3

12 lata 10 miesiąc temu #320440 przez agata250885
Witajcie brzuszki! Ja tez już na nogach.Posprzątam i popiorę dzisiaj sobie. W nocy w końcu przyśnił mi się mój synuś.Ale nie pamiętam twarzy. Był już troszkę większy.Chodziłam z ehehehhe-teściową po targu i nosiłam go na raczkach. Kupywałam mu skarpetki i ubranka.Wkońcu obudziłam się uśmiechnięta.

Tka kochane to jest z tymi teściami. Zazwyczaj im się odwraca to zło z czasem przeciwko nim. I znam pełno takich sytuacji że wtedy dopiero wrzucają na luz i godzą się z tym że nie mogą juz ingerować we wszystko.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka