- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
- agata250885
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa trzyosobowa rodzinka :)
egzaminem wcześniej sie denerwowałam... za pierwszym razem. teraz jak nie zaliczę to za rok. warunek 240zł kosztuje więc nie ma tragedii, jakoś sobie poradzimy. Ważne żebym się tak nie stresowała jak poprzednio bo 2 dni do siebie dochodziłam.
chciało mi się spać ale nic z tego. pewnie znów o 20 zasnę i meczu nie obejrzę ;( bo też przepadam za piłką nożną. Jestem najwierniejszym kibicem mojego mężczyzny który gra w piłkę. Choć ostatnio trochę przestał bo boi się o nogi, miał dużo kontuzji i nie może sobie pozwolić na następne zwolnienia lekarskie.
- agata250885
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
( poprawiny byly u nich w ogrodzie ) to tesciu mi kazal wyjsc ze swojego domu !!!! tak tak wygonil mnie z moich poprawin
tak wiec chrzest bedzie juz w moim rodzinnym miescie, w moim i meza mieszkaniu i to my i tylko my bedziemy decydowac o gosciach, a jak sie komus cos nie podoba to niech nie przychodzi
na chrzestna chce bardzo moja siostre ale ona nie ma slubu koscielnego, mam nadzieje ze ksiadz nie bedzie robil problemu a chrzestnym ma byc moj przyjaciel
niestety dzisiaj mi nie podali wagi malutkiej wody mi zmalaly i lekarz znowu zwiekszyl wizyty w szpitalu ( nastepna w piatek ) powiedzial, ze porod bedzie wywolywany w 38 tygodniu jak nie wczesniej mam nadzieje ze Kinga jezcze wysiedzi troszke u mamusi w brzuszku
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 76
oj dziewczyny źle mnie zrozumiałyście moja teściowa to też ciekawy egzemplarz ale przy waszych dobrze wypada bo się nie wtrąca, za interesuje się tylko sobą a reszty świata nie zauważa... ale nie ma co narzekać wkącu to tylko teściowa więc za dużo nie można od nich wymagać
ewelinda 38tc to już bardzo bezpieczny czas więc nie ma co się martwić, wszystko będzie dobrze, a pod koniec wszystkim maleje ilość wód płodowych. Bądź dobrej myśli za 3 tygodnie możesz już mieć przy sobie swoją kruszynkę a przed nami jeszcze tyle czekania
moje maleństwo też się bardziej wierci i rozpycha ale ma coraz mniej miejsca i jest małym klopsikiem a czasem jak przywali to aż podskoczę ale to i tak jest urocze
- agata250885
- Wylogowany
- budujemy zdania
- iwcia
- Wylogowany
- budujemy zdania
Karola mi się też wydaje, że będę rodzić niedługo i jestem jakoś bardzo pewna że do terminu nie doczekam. Nie wiem skąd to się bierze, może to jakieś schizy. Moja wizyta 8 marca a ja jestem tak strasznie ciekawa czy szyjka mi się dalej skraca, czy może dzięki luteinie dopochwowej wszystko wróciło do normy?
Dzisiaj jeszcze nic mnie w kroku nie kuło więc święto!
Prawie miesiąc temu jak byłam na ostatniej wizycie to się modliłam żeby doczekać do tego 8 marca, tak mnie ten mój gin przestraszył. A teraz widzę, że źle nie jest. Już 35 tydzień, jeszcze tydzień i będzie bezpiecznie do rodzenia (gdyby coś).
Ewelinda - ważne żeby doczekać do 36 tygodnia, potem niech się dzieję wola nieba 38 to już dziecko jest donoszone więc jak najbardziej można rodzić trzymaj się, nie przemęczaj i nie stresuj
Nasza córeczka Oliwia ur.11.04.2012 r. godz.22.25
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
niech jeszcze tydzien posiedzi u mamusi, wtedy sie juz zacznie 9 miesiac i mozemy rodzic BOJE SIE
- agata250885
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa trzyosobowa rodzinka :)
U nas cisza więc zapewne kwietniowe maluszki będa posłuszne i wyjdą w swoim czasie
A jak wy liczycie tygodnie bo ja wg. mnie i mojej mamy zaczynam 36 tydzień. czyli za 2 tygodnie mogę już urodzić zdrową Księżniczkę
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moniq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
szorlak, zawsze jak Ci smutno to możesz nam się wygadać; albo możesz maluszkowi się wygadać czy nawet wypłakać- w ciąży nigdy nie jesteś sama
a wiecie że tylko ok 5% kobiet rodzi w wyznaczonym terminie, czyli tego wyznaczonego dnia??? ale w sumie 3 tyg przed i 2 po to wciąż "w terminie".