BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)

12 lata 10 miesiąc temu #321245 przez szolrak1
nelus czy to ty pytałas o cos na zaparcia? w kazdym razie polecam Wam syropek DUPHALAC to roztwór doustny w smaku daje rade 150 ml , 12,50 zł, bez recepty moj ginekolog mi przepisał bo mu mowiłam ze zawsze miałam z tym problem zanim zaszłam w ciaze :) mozna go smiało stosowac , sprzedawany z miareczka i ulotka przymocowana do buteleczki:D :lol: :lol: :lol: :lol:

i problem z glowy

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #321250 przez szolrak1
karolciu no to masz nas!!!!!!!!!:)

wskoczymy w S:) jak maluchy zaczna wampirkowac mleczko i nanosimy sie wozeczkow i nabiegamy:D zeby tylko rozstepy nie wylazły :) ja sie smaruje 3x dziennie rano masłem wiśniowym cudny krem:D tłusty pieknie pachnie:D po obiedzie nivea soft:D i wszystko wchłania:) a wieczorem kremem z aa na rozstepy albo mustela 9 ( ale z niej to akurat nie jestem zadowolona, złazi jak maska z brzucha) ;]

12 lata 10 miesiąc temu #321256 przez ewelinda83
ja mam oliwke j&j taka zelowa i maslo orzechowe

12 lata 10 miesiąc temu #321264 przez kala321
Karola my też mieszkaliśmy przed ślubem,bo chorował a potem zmarł mój tato i trzeba było przekłądać i takie tam,lae powiem Ci ,że u nas zmieniło się,ale na lepsze;D,więc nie bój się zmian,jesli się kochacie to wszytsko tylko się wypełni;)

agata nie zostaniesz słonikiem nie martw się
choć ja bym chciałą żeby mi trochę zostało po ciąży,bo ja zaczynałąm z dużą niedowagą;P;)a podobają mi się kształty które mam,więc mam nadzieję,ze tylko brzuszek zgubię a reszta zostanie;D

my braliśmy kredyt,bo wiedzieliśmy,że rodzice nie mają aby dać, i że też by musieli się zadłużać,a tego nie chcieliśmy i powiedzieliśmy ,ż ejak chcą nam coś dać to niech włożą w kopertę,a wesele robiliśmy z kredytu-przyjęcie itp,a już mamy płacone, nie chcieliśmy robić zastaw się a postaw-więc było skromnie,ale pięknie,a za pieniażki co uzbieraliśmy pojechaliśmy w podróż poślubną na Kretę -piękny czas(planujemy to powtórzyć kiedyś na jakąś rocznicę););D

szorlak super te urodzinki i takie miłe;D
jak co daj meila wyślę Ci kilka pomysłów mało pracy a smaczne

12 lata 10 miesiąc temu #321288 przez szolrak1
kalus Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. merciiiiiiiiiiiiiii :D:D:D:DD:D

12 lata 10 miesiąc temu #321301 przez agata250885
kala321 mam nadzieje ze nie zostanę słonikiem bo mój mąż nie lubi takich wielkich kobietek.
Karola1990 nie martw się ja teraz jak jestem za granicą to mamy tylko znajomych niemców. Nie mam tu takich fajnych koleżanek jak szlorak.W Polsce mam fajne trzy kumpele ale pisze z nimi jedynie,a tu nie mam nawet z kim iśc na spacer i pogadać.Jedynie polka taka przed 40stką wpadnie do mnie na kawusie czasami pogadać.Mało tu polaków, brakuje mi takiej chociaż jednej na pogaduszki tu czy na zakupki. Jak poznałam raz tu jedną to się okazało ze podoba jej się mój mąż i że jest strasznie fałszywa i lekkoduszna, nieżle zamieszała.Trochę się rozczarowałam.Także ewelinda83 tak jak pisałaś z tą ufnością to się zgadza.Trzeba uważać na ludzi.Tamte koleżanki znam od dziecka a tu nie wiadomo kogo poznam, dlatego dla mnie też najważniejszy teraz jest mój mąż. ?Dobrze ze jest to forum i wy kobietki to mogę chociaż z wami popisać. Ale chciała bym mieć tu taką jedną fajną polska koleżankę. Dostałam do jednej namiary, urodziła nie dawno i mieszka nie daleko ale muszę do niej napisać pierw i poznać co to za jedna.

12 lata 10 miesiąc temu #321302 przez agata250885
Ja mam też taka fajną myjkę ostra pod prysznic i jak się kąpi to szoruje nią sobie dupsko i uda aż czerwone są, ale potem super się wchłania wszystko.Oliwka, krem na rozstępy, balsam, ja tak na zmianę używam.Ale taki masaż przed jest super.Albo jak siedzę i oglądamy wieczorem telewizje z mężem to mam taki wałeczek masujący z kolcami i jadę góra dól góra dól-uda i pośladki. Czuję ze jak bym nic nie robiła to już bym miała okropne rozstępy.

12 lata 10 miesiąc temu #321305 przez szolrak1
jaka fajna agatka:) jak to ładnie napisałas. ;] no to bardzo dobzre ze do nas dołaczyłas:D bez forum ani rusz:) ciesze sie ze jstemy tu wszystkie:) na ludzi tzreba uwazac niestety... a moje kolezanki dlatego sa takie cudne bo znamys ie od małego razem uczymy chore dzieci i do tego jedna z nich to moja wychowawczyni z podstawowki w ktorej dalej razem pracujemy:) wiec wiemy o sobie wszystkoooooooo i pomagamy jak sie da.... ja teraz ucze ich dzieci muzyki:D dlatego sie układa ale to lata dbania o zaufanie

12 lata 10 miesiąc temu #321310 przez szolrak1
noo;];] masazyki bloga rzecz ;] a ja dzisiaj ide do kina na "Żelazna damę" kocham Meryl S. musze to zobaczyc:D

p.s. no i popccorn:P:P jeaaaaaaaa

12 lata 10 miesiąc temu #321311 przez agata250885
Tak właśnie szlorak, take które znamy od lat to serdeczne kobietki i można im zaufać, najwierniejsze. Zgadzam się w 100 procentach.Prawie jak rodzina, siostry.

12 lata 10 miesiąc temu #321313 przez agata250885
Zabierz mnie ze sobą heheheheh.

12 lata 10 miesiąc temu #321316 przez szolrak1
dokładnie!!!!!!!!! nie ma sprawy!!!!!!!uwierz mi ze chetnie bym to zrobiła!!!!!!!! i zakopałybysmy sie w wannie popccornuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu moze toffiiiiii:D:D

12 lata 10 miesiąc temu #321317 przez agata250885
O jejku jak bosko!!!! Tak mi mów dalej.....:D:D

12 lata 10 miesiąc temu #321319 przez szolrak1
hihihihi:D:D:D cola odpada ale za to maja cudna herbatke cytrynowaaaaa:) nie wiem jak ty ale ja w ciazy pokochałam herbate... zyc bez niej nie umie:D a kiedys piłam lampke winka wieczorem paliłam paczke dziennie papierosów i piłam 5 kaw i zero sniadania <szok> jak sobie to przypomne ile moj synus POMOGŁ mamusi tooooooo juz jestem mu winna gwiazdke z nieba:) wszystko we mnie pozmieniał :D a nawet sie nie poznalismy:D hihi

12 lata 10 miesiąc temu #321321 przez Karola1990
ale łakomczuchy :P

ja też przepadam za toffi ostatnio.. w każdej postaci a najbardziej lodów śmietankowych z kremem toffi w środku.... mniam... aż mi slinka poleciała :D

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka