- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Macie racje dziewczyny z tymi facetami !
Ahhh nawet sobie nie wyobrazacie jak poprawilyscie mi humor ;D
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
co mam robic z tym odciaganiem bo u nas sie to nie sprawdza, niestety maz juz nie daje rady wszystkiego odciagac mowi ze mu juz to nie smakuje......... co mam robic......."
aaaaaaaaa "nie smakuje" haahahahaah coz za chop chyba mieli jakies zle poradniki hihihhi
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a ja nie mam doła,choć czasem mi wesoło czasem smutno,ale raczej wesoło
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
nelus przykro mi ze szef nie chce puscic twojego meza niestety mezczyznom ciezko pojmowac znaczeniie i wartosc tak istotnych wydarzen... ale na mecz Polski pewnie wszystkich by zwolnił ughm..
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
to tak zleci ... jestem ciekawa w ktorym tygodniu moje malenstwo zechce mnie poznac marzy mi sie 38 tydzien
narazie brak rozstepów ale mysle ze jeszcze wyskocza:/ mojej kolezance wyszły 2 dni przed porodem, rano wstała popekana:(
- Moniq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
to nam połozna na szkole rodzenia opowiadała że przyszła kobita i mówi że nie wie jak odstawić synka od piersi, żeby jej coś poradziła; zaczęły rozmawiać ale położną coś tknęło i pyta; "czemu chce pani odstawić synka?" a ona: "bo synek idzie do szkoły i chyba koledzy by się z niego smiali"
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
ludzie to maja wyobraznie
a nam mowiła ze miała taki przypadek ze jedna kobieta podczas parcia w ciagu 2 min wypchała jej na rece dziecko z łozyskiem 2 w 1 !!! i ona nie umiała w to uwierzyc taki szok... a matka sie tylko spytała oddychajac: mam jeszcze przec? .......... <szok>
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
Scopolan to czopki rozkurczowe, które podaje się podczas porodu gdy szyjka bardzo powoli się rozwiera - mają rozluźnić szyjkę macicy i przyspieszyć jej rozwieranie.
na recepte ;] wiec ja poprosze ginekologa na nastepnej wizycie o nie;] w razie w
- Moniq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
bo ja dostałam od swojej gin skopolan w razie gdyby dopadły mnie mocne skurcze, i nopsa by nie działała
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Jak po nocce ? Szorlak jak tam twoj dzisiejszy nastroj ? Pamietaj nie wolno ci sie denerwowac, smucic bo Bruno wszystko czuje i tez jest smutny a tak swoja droga dobrze, ze sie wyzalilas, mam nadzieje ze ci troche ulzylo
Ja akutar mojego meza musze pochwalic bo jest naprawde kochany zrobi wszystko ... ugotuje, posprzata, zrobi pranie, nawet sterte ciuszkow dla Kingi to on prasowal
jutro czeka nas przeprowadzka i nawet mi ubran nie pozwolil spakowac, bo ja mam odpoczywac no ale nie bede taka i mu chociaz je przygotuje do spakowania
ale sie usmialam jak czytalam o tym karmieniu i odciaganiu mleka ludzie to maja pomysly
karola
daj znac jak ty z mama liczycie te tygodnie bo ja juz sie pogubilam kazda strona i lekarz mi inaczej liczy
Moniq Ewa to bardzo ladne imie i juz malo spotykane u tego mlodszego pokolenia
Ewy to fajne dziewczyny wiem bo sama mam tak na imie ach ta moja skromnosc
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa trzyosobowa rodzinka :)
jestem padnięta. późno poszłam spać bo oglądałam ten denny mecz. Do końca wierzyłam że ktoś strzeli bramkę ale się nie doczekałam.
W nocy wstałam po3 i koniec spania. Co ja zacznę zasypiać... to Oleńka łobuzuje. Nie było możliwości zaśnięcia. Wstałam o 9 i nie mam siły na nic dosłownie.
ja to liczę tak jak jestem np w 10 tyg i 5 dniu ciąży to wg mnie jest to już 11 bo 10 tygodni już minęło. taksamo teraz 35t i 1d czyli 36 tydzień.
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
MOj maluzek mnei obudził rozciagankiem , robi szpagaty och jest udany:D ale miałam dzisiaj kosznerne sny watkow było wiele ale na szczescie zadnego nie pamietam:) poza tym ze obudziłam sie z płaczem, ale czemu to nie wiem:P
Ja licze tak : po pierwszych badaniach prenatalnych napisali poniedziałek 12 tydzien i 2 dzien ciąży, czyli w kazda niedziele zaczynam nowy tydzien i 1 dzien:D zatem obecnie jestem w 33 tygodniu i 5 dniu a w niedziele bedzie 34 i 1 D
na poczatku jak zaszłam w ciaze byłam u najblizszego gina zeby sie przekonac ze jestem w ciazy i on w pt mowił 4 tydzien, a juz w poniedziałek byłam u mojego to stwierdził 6 tydzien:P hehe i okazało sie ze ma racje:D na prenatalnych potwierdzili i juz wszystko wiemy:)