- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
a ja sobie postanowiłam poprawic humorek i zajadam pyszne żelki mmmmmmmmmmm:D
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 76
moja córcia chyba po wczorajszych wrażeniach (badanie, usg, ktg) sobie odpoczywa bo nie szaleje dzisiaj a ja się lenie i zjadłam pół paczki snaków pomidorowych mój m ma ostatnio dużo wolnego i popołudniami lenimy się i cieszymy ciszą i spokojem, potem to już tylko chaos i destrukcja będzie
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
a ja sobie zaplanowałam dzisiaj zobaczyc irański film "rozstanie" , ktory wygrał z "w ciemnosci" holland na oskarowej galii;] ciekawe czy bedzie faktycznie tak rewelacyjny ;] ( ogladam oczywiscie na zalukaj:P:D)
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A wiec tak.. Mam lezec dalej bo szyjka skrucona.. I musze wytrzymac jeszcze conajmniej 3 tyg i moge rodzic. maly wazy 1950 ;p prawie 2 ;p ale nie wiem ile cm ma.jest juz glowa w dol maluszek maly mrrr ;D
Dalyscie mi dziewczyny sile by wytrzymac,i dzieki forum znosze te lezenie,dziekuje Wam ;*
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a też cieszę się,że jesteśmy tu razem i że jedna drugiej mówi co czuje i jak maleństwo,bo to jakoś tak raźniej razem przechodzić
karola no właśnie u mnie jest tak jak u ciebie,oni w ogóle nie pytają jak się czuję ,jak dziecko,ani nic,jakbym w ciąży nie była. a już pytań o to czy wszystko mamy,czy coś nam brakuje czy co,to już w ogóle nie ma:(
zupełnie inaczej niż w mojej rodzinie,ale cóż
najważniejsze ,że zarówno wy jak i my radzimy sobie:) w nosie miejmy teściowe,sąsiadki itp
najważniejsze ,że z maleństwami wszystko dobrze
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
olej to jeszcze sie obudzi !!! tez nic nie dostałam od nich z wyprawki kupiłam za odszkodowanie po pozarze i mam to gdzies przynajmniej mi nie powie ze z niej zdzieram hehe:d wystarczy ze całe zycie sobie posłucham jak to mi lokum dała ( jakbym nie miała swojej rodziny a zostałam z uwagi na meza bo mnie blagał) Wiec olej boroki !!!!!! bedziemy miały 100 dni odpustu!
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
moi tescie od kad mi zepsuli slub ( delikatnie mowiac ) to teraz tak mi w tylek wchodza ze hej ( dokladnie zepsul slub brat meza z niedoszla wtedy zona, ale tescie nawet nie zareagowali na ich zachowanie tylko mi sie oberwalo ). tyle ze im wtedy z nerwow tak nawtykalam, ze juz nie patrzylam na to co mowie i komu mowie. maz mial wielki szacunek do rodzicow i byl wychowany tak, ze to co oni powiedza to swiete i nie powinno sie podwazac zdania rodzicow az do czasu kiedy to po slubie wyladowalismy u psychologa bo nie moglismy sie pozbierac minelo juz ponad dwa lata ale tego co przezylismy nie da sie zapomniec, choc emocje powoli opadaja.
jak dzwonimy to ciagle pytaja jak sie czuje, pomocy nam nie zaproponowali zadnej ani tez narazie nic nie kupili dla dziecka ale mi ich pomoc nie potrzebna. nie chce pozniej slyszec ze cos im zawdzieczam. poki co dajemy sobie sami rade a wsumie to mamy duze wsparcie mojej siostry, bo ona nas wsprowadza w tajniki macierzynstwa od 6 miesiecy Kubcio podzielil sie nawet z przyszla kuzynka ubrankami mamy rozowo niebieska garderobe dla Kingi
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa trzyosobowa rodzinka :)
jak sie obudziłam to myślałam że jest juz 10 tak słoneczko świeci, a tu niespodzianka 6:50
Dziś jest pięknie wiosenna pogoda i chyba wybiorę sie na spacerek. Tak o 10 jak dalej będzie tak pięknie świeciło to wywalę kołderkę na taras. niech się wietrzy. Śniły mi się dziś niestworzone rzeczy ale to pewnie przez to że się naczytałam wczoraj o was
Wczoraj zapytałam mojego ukochanego czy zastanawiał się czy chce być przy porodzie i powiedział że tak ale nie wie czy będzie w stanie wytrzymać. Jeżeli da radę to będzie Tak właśnie myślałam i widzę że z dnia na dzień jest coraz bardziej poddenerwowany. O bólu porodowym nawet słyszeć nie chce bo nienawidzi jak mnie coś boli.
Miłego dzionka mamusie
pogoda jak na Wielka Sobotę... aż mam chęć iść święcić jajka
już za rok będę chodzić razem z córeczką i tatulkiem .... ahhh jak wspaniale
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agata250885
- Wylogowany
- budujemy zdania
Tka kochane to jest z tymi teściami. Zazwyczaj im się odwraca to zło z czasem przeciwko nim. I znam pełno takich sytuacji że wtedy dopiero wrzucają na luz i godzą się z tym że nie mogą juz ingerować we wszystko.