BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)

12 lata 10 miesiąc temu #323339 przez Elwerka00
no to Agatko jak mowi ze super,to jest super ; ) nie masz sie czym martwic ; )

Karola to jutro odrazu po lekarzu zdaj Nam relacje co i jak ;)

Aleksander < 3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #323343 przez szolrak1
kobietki zobaczycie:d zakochacie sie w swoim dziecku i nigdy sie nie odkochacie hihi:D zobaczycie te spacerki i maluszek w wozku ktory bedzie sie zagłębiał w gryzaka i maskotki hihihihi:D usłyszy ptaszka i otworzy oczka szeroko! o o o !!! popatrzy na mamusie i pomysli" powiedz powiedz co to jest?" a te psikanie jakie bedzie słodkie hihihihi:D przebieranie piekuszki jak sie bedzie w nas wpatrywał jak na pierwszej randce hihih:D najcudowniejsze jest jak dorosli sie smieja a dzieci nie majac pojecia o co chodzi zaczynaja sie smiac bo sie juz nauczyły i sie chcca pochwalic hehehehhe:D:D:D:D dzidziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

12 lata 10 miesiąc temu #323347 przez Elwerka00
my juz kochamy te dzieciaczki ;D ale ja to sie obawiam jak sobie poradze jak zostane sama,maly zacznie mi plakac i co wtedy? szybko na forum i po porady od Was ;p hehe

Aleksander < 3

12 lata 10 miesiąc temu #323352 przez szolrak1
myszko wszystkie bedziemy codziennie zadawac to samo pytanie:d hihihi:) bedziemy tu napewno codziennie:d wiec kanje zage:D

12 lata 10 miesiąc temu #323354 przez szolrak1
oki ide sie ubierac i ide pouczyc gry na pianinku;] a potem obiadek:D smacznego dziewczyny:)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #323369 przez Karola1990
mam do was pytanie.
co sie teraz kupuje na komunię? nie wchodzi w gre żadne playstation ani rower bo nie mamy na to pieniędzy. a nie chiałabym dawać gotówki ze wzgledu na to że jedno dziecko jest za granica i to by były śmieszne pieniądze w porównaniu z tamtejszymi cenami a drugiemu bo mu matka zabierze i w sumie nic nie zobaczy z tych pieniędzy.
poradźcie bo pierwsza komunia w kwietniu a następna w maju <dwaj chłopcy>

12 lata 10 miesiąc temu #323375 przez agata250885
wiesz, zależy kto to jest dla ciebie twój chrześniak czy męża chrześniak?

12 lata 10 miesiąc temu #323376 przez Elwerka00
a moze mp4? One chyba takie drogie nie sa... Bo nie wiem co innego mozna byloby kupic... Ciuchy to raczej odpadaja,rower i gry to za drogie,albo telefon komorkowy? Nie mam pojecia..

Aleksander < 3

12 lata 10 miesiąc temu #323378 przez agata250885
aha a chłopak czy dziewczynka?

12 lata 10 miesiąc temu #323382 przez Karola1990
dwóch chłopców jeden jest moim siostrzeńcem drugi bratem mojego chłopaka. (moim wyrośniętym szwagrem :P )

tak sobie myślę że wszyscy zrozumieją że mamy masę wydatków. bo nie ma się co oszukiwać są teraz czasy laptopów itp. istne wyścigi Kto da lepszy prezent.

Chyba kupimy im biblię. mój siostrzeniec lubi czytać o dziwo! a te wszystkie gadżety typu mp4 czy tel kom. laptop rower nawet medalik już ma.
za to ten drugi chłopiec to najchetniej dostałby zabawki ale ja uważam że jest juz za duży na takie prezenty. i śmieszy mnie dawanie takiemu dziecku samochodzików... bo jak on ma się rozwijać intelektualnie ?

a widziałam w internecie biblię w formie komiksu sama taka kiedyś miałam i przeczytałam ją jako dziecko właśnie tylko dlatego że wyglądała jak komiks.
ale to jeszcze do przemyślenia. w sumie innych pomysłów nie mam

12 lata 10 miesiąc temu #323387 przez agata250885
Karola1990 na pewno to zrozumieja teraz.Bedziecie mieli dzidziusia to duży wydatek. Biblia to świetny pomysł ale czy dzieci będą zadowolone. Takie dzieciaki jeszcze to raczej biblią się nie interesują. Chyba ze ci chłopcy tak. Ja bym kupiła jakieś encyklopedie czy coś w tym stylu. Takią fajna książkę w której jest wszystko na karzdy temat. Ja taka dostałam i mam ją do dziś. To najlepszy prezęt z jakiego jestem zadowolono bo wykorzystałam ją do szkoły jak pisałam referaty przez lata.Nawet w szkole średniej i dużo się nauczyłam.Do dziś jak czegoś nie wiem to tam zaglądam. Bedzie jeszce dla moich dzieci.

12 lata 10 miesiąc temu #323393 przez Karola1990
cięzka sprawa. kiedyś też miałam mase tych książek naukowych słowników i z tego się korzystało w szkole bo teraz jest internet. ale w sumie to lepszy pomysł od mojego jeżeli chodzi o szwagierka (szwagier jakoś tak dorośle brzmi :P )

kiedys cieszyliśmy się z każdego prezentu a teraz... tragedia. jeszcze ci przyjdzie powie że się nie podoba jak dziecko rozpieszczone.
stresujące są dla gości takie okazje. a przynajmniej dla mnie.

12 lata 10 miesiąc temu #323395 przez agata250885
kupuja też gry, mp4, aparaty nie są drogie jak nie ma, zegarki takie fajne męskie gadzeciarskie są, łańcuszki z zawieszką. No wieżę ze masz dylemat. Tez bym miała.

12 lata 10 miesiąc temu #323410 przez kala321
Magda odpisałam Ci na meila

super ,że dzieciaczki rosną;)

ja mam wizytę 13-go już też nie mogę się doczekać;) kiedy zobaczę małego
ktg mamy robione na każdej szkole-tzn słuchamy serduszka
czyli teraz w czwartek będę słuchać-ostatnie zajęcia-kąpiel:)

12 lata 10 miesiąc temu #323411 przez kala321
ja bym kupiła Biblię,bo czasem jest tak ,że to ostatni dzwonek, i potem już dziecko nie ma swojej Biblii bo nikt nie pomyślał,a nawet jeśli teraz nie spojrzy to za jakiś czas pewnie tak.Ale nie kupowałabym komiksowej tylko normalną bedzie miał na lata,a później dla swojej rodziny.
do tego bombonierkę i już:)
kartkę-pamiątkę Komunii św.
zresztą Pismo św.to też nie mały wydatek

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka