- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
ale kala ma fajna pracke:D
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Moniq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nelka, robiłaś posiew? czy badanie ogólne?
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
picasaweb.google.com/1080526303228423553...#5717108407104974002
- Moniq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Szorlak jesli chodzi o chlopaka,to tak pogadalismy i doszlismy do porozumienia.powiedzialam mu co mnie wkurzylo i ma to zmienic,wiec zobaczymy.. Najwazniejsze jest szczescie mojego synka niz nasze,ale jak bedzie,to sie okaze.. Narazie jest ok.
Agatko wiem,ze niektorzy tak maja.. To taki charakter.. Juz sie przyzwyczailam,i cierpliwie to znosze i czekam az sie bede mogla wyprowadzic i zajac sie synkiem ..
Noo to teraz kobietki cos Wam opowiem... Moja znajoma,zyla zyciem studentki.. Wiecie alkohol fajki praca do pozna,rano na zajecia.. Wygladala paskudnie,ze tak powiem,bo blada wlosy wypadaly..ogolem nie zalezalo jej na zdrowiu chyba skoro tak sie trula.. i nagle okazuje sie,ze jest w ciazy... Wielki szok,ale chyba sie cieszyla.. Poszla do pracy byla juz prawie w 2 miesiacu.. I dostala krwotoku.. Zawiezli ja do szpitala. A tam robili duzo badan itp. Ostateczna decyzja lekarzy;poronila. Ale mowia ze organizm sam sie oczysci wiec nie bede lyzeczkowac itp. Za 2 tyg.miala sie zglosic. Do tej pory nic sie nie dzialo,wiec ja lyzeczkowali.. Lekarz probowal dojsc ,dlaczego doszlo do poronienia.. I jak spojrzal na wyniki to oczy mu wyszly.. miala niedobory wszystkich witamin! Wszystko bylo duzo na minusie! Mowil,ze z taki organizmem to nigdy by tej ciazy nie donosila... Ze nie zadbala o siebie itp. Zwolnila sie z pracy,wrocila do rodzinnego domu,teraz czeka ja obrona.. Ten stres,ten klimat zycia.. Pozbawil ja tej istotki.. Ja bylam w wielkim szoku,gdy sie dowiedzialam,ze jestem w ciazy...z jednej strony radosc z drugiej strach .. A teraz wiem,ze to wielki dar,i nie oddalabym tego za nic..
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nasze skarby -kochamy je
nie wyobrażam siebie tak zaniedbać
biedna ta dziewczyna
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moniq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a maluszki zmieniają nasze życie a jak się urodzą to dopiero zmieniają nas i wywracają wszystko do góry nogami; jest to najcudowniejsze uczucie na świecie a patrzenie jak rośnie, wychowywanie, jak się rozwija to najwspanialsza przygoda
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wazne,ze My forumowiczki juz sie skarbow doczekac nie mozemy ;D ja bym chciala,juz tak wstac w lato jak slonce wstaje,maluszka nakarmic,wypic kawe na balkonie i patrzec na niebo... Mmm ;D ja w ciazy nie pije w woogole kawy,mimo ze jest dozwolona chyba jedna,nie pamietam.. Ale jakos tak rzucilam fajki to i kawe odstawilam itp;p
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 76
kala balsamem to ty się lepiej nie smaruj jak cię coś wyszło, za dużo chemikali możesz dodatkowo podrażnić tą wysypke...
ale się dzisiaj szybko męcze a chciałam posprzątać, zajmie mi to chyba cały dzień
elwerka dobrze że doszliście do porozumienia, powinniście się teraz skupić na dzidziusiu a między wami potem sie wszystko ułoży. Będę trzymać kciuki
- Moniq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
własnie pomalowałam drugi raz tacę,a teraz robię dalej zamówienia
i muszę spakować przesyłki i iść wysłać
nelka a jedz żurawinę suszoną lub pij sok z żurawiny,on naturalnie zakwasza i pomoże pozbyć się infekcji;)
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jesli chodzi o bakterie w moczu,to dobra jest zurawina.. Najlepsza.. Herbatki z zurawiny,czy tak jesc, pomaga.. Ja tez mialam z tym problem ale pilam codziennie tylko zurawinowa herbatke i jak reka odjal mam nadzieje,ze Ci przejdzie rowniez ;*
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
ja pije kawke zbozowa dla smaczku zreszta pije cały czas wszystko co mokre;];];] i danonki mmmmmmmmmmmm amciam
jutro zrobie sobie dzien dopracowywania wyprawki pokoiku wszystko naszykuje , meza i tak nie bedzie cały dzien;]
ale sie ciesze!!!