BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)

12 lata 6 miesiąc temu #388794 przez Karola1990
u nas też goraco ale siedzimy w domku bo mała na dworzu płacze.
u nas bioderka nie za dobrze. dalej ma ten przykurcz ale lekarz powiedział że to może byc od leżenia na boku bo Ola spi tylko na lewym boczku. Musze ją kłaść na plecach albo brzuszku.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu #388897 przez szolrak1
ce u nas upalik malenki bez ciemieniuszki obrocil sie z pleckow na brzuszek chwyta grzchotki i odpowiada dziwkiem na dzwiek hihi w nocy wstaje 2razy na 10 min i spi;] ehhhhhh bosko

jutro mam rehabilitacje w spr glowki ale dzisiaj ja podniosl 2x;]ale pojde

karolciu moj bruncio tez mial przykurcze i masowalam mu te miejsca pzrez miesiac przy kazdej zmianie pieluszki i juz jest ok;]

12 lata 6 miesiąc temu #388966 przez ewelinda83
superrr Bruncio zdolniacha :)
ja z Kinia dzisiaj sie bawilam jej nozkami i bardzo jej sie to spodobalo i smiala sie w glos :kiss: ladnie mi zaczyna chwytac grzechotki i wklada sobie je do buzi :) bawi sie tez smoczkiem, wyciaga go sobie z buzki i trzyma w raczce :)

madzia moze mozesz mi polecic jakis materac do spania ( firmr, sklep ) ty teraz przy remoncie pewnie sie orientujesz w tym temacie :blink:
inne mamuski tez poprosze o opinie :)

mykam usypiac Niunke :) dobranoc :)

12 lata 6 miesiąc temu #389096 przez Elwerka00
alez sie niewyspalam.brrr..
Wczoraj mielismy gosci i nawet nie wykapalam malego..

Madzia super,ze Bruncio juz tyle potrafi;)

Aleksander < 3

12 lata 6 miesiąc temu #389114 przez kala321
Witam, u nas ładnie,bawimy się z małym i robimy obiadek,później tata przyjdzie z pracy-posprząta mieszkanko,a my pójdziemy na spacerek:)

miłego dnia

12 lata 6 miesiąc temu #389246 przez kala321
a co tu takie pustki?
u nas wielka burza
zrobiłąm ciasto i piorę,a mały śpi;D

12 lata 6 miesiąc temu #389344 przez Elwerka00
u nas upal;o masakra.bylam z malym na spacerku ahh az sobie plecy spalilam i mam odznaczona bluzke;/ ciekawe jak ja to teraz wyrownam?;/

Maly malo dzis spal;/ przez ten upal teraz lezy plackiem wykapany najedzony ;D w czysciutkiej poscieli,z raczkami jak ksiadz;D

No i sie pochwale,moj synek nadal leniwy z podnoszeniem glowki,raz mu sie udalo tylko,ale to wczesniej jak z miesiac moze mial,a teraz tyci tyci,ale wazne ze probuje ;p bo czasami to woli raczke possac ale tylko jak lezy na brzuszku ;p no i lapie grzechotke;D taka szczesliwa bylam jak to zauwazylam,nie wiem czy to umie czy nieswiadomie ale cos tam robi;p i macha nia tak,ze sam nie wie co sie dzieje;p dlatego jeszcze poczekam z nimi,bo jest ewidentnie za malutki,bo grzechotki sa chyba od 3 miesiecy.. No i maly wywala palec wskazujacy i puka sie w czolo ;D uwierzycie? Smiesznie to wyglada,a ile to sie nasmiac mozna?;p heee ;p

Tak musialam z siebie wyrzucic bo jestem taka dumna ;D

A pusto dzis,bo weekend;D
Kalus ;*

Aleksander < 3

12 lata 6 miesiąc temu #389401 przez szolrak1
ce kochane!!!

ewusiu ikea sultan piankowy srednia wielkosc.. najmniejsza do dupy wyprobowalam robia sie wgnioty a najwyzszy za duzy i za drogi;l;];];]

elwiku cudnie gratulujeeeeeeeeeeeee

nelus po rehabilitacji na glowke hahah baba mi nic nie pokazala ani jednego cwiczenia czaisz.... stala nad nim i odprawiala czary... gulgul psssssssss i nic wiecej 100 zl zmarnowane ... znalazlam na necie cwiczenia i bede z nim smigac;] ale sie okazalo ze to nic zlego ze nie podnosi glowki na brzuchu po prostu nie lubia lezec na brzuchu hahahha... no coments

ja dalej u mamy ... dzisiaj dalej maluszka mu na 5h ehhh moja mama chce go dojechac dziasiaj bo m nie chce terapii i sie zniej smieje ... ja juz wysiadam:* milego dnia

12 lata 6 miesiąc temu #389550 przez Elwerka00
Madzia,Kochana;* masz madra mame,sama tez jestes bardzo madra,a Twoj maz gdyby naprawde mu zalezalo to by chociaz sprobowal,chyyba ze mu duma na to nie pozwala;/

U nas dzis byla straszna burza ;/ walilo'az malemu uszy zaslanialam by tak nie slyszal,ale smacznie przespal sobie wiec ufff ;D

Teraz przyjechali goscie,jak zwykle obowiazkowo musza malego zobaczyc ;p a on mi wlasnie zasnal;p

Aleksander < 3

12 lata 6 miesiąc temu #389718 przez Elwerka00
u nas ta kaszka od 2 tyg nie znika,maly ostatnio mniej je,marudzi strasznie a jak przystawiam do cycka to zaraz placze;( nie wiem co mu jest,dzis przelewalo i bulgotalo mu w brzuszku ale te zachowanie juz wczesniej zauwazylam... Boje sie go juz karmic bo jak juz je to tak zachlannie ze sie ksztusi i ryczy,a wrecz wrzeszczy i potem juz nie chce jesc.,, baczki puszcza kupki tez sa,a jesli to skaza bialkowa? wiecie moze jak sie objawia?podobno wlasnie tak,a czym ona grozi?ohh odciagnelam mleko i z butelki je zjadl... W srode ide do lekarza bo nic mu nie przechodzi,mimo kapania w kaliku..;( a skura az sucha mimo smarowania... A z pleckow az schodzi.. zapewne go to swedzi bo raczkami bo buzce sie ociera.. Moze wiecie co to moze byc?bo ja juz zglupialam,

Aleksander < 3

12 lata 6 miesiąc temu #389775 przez ewelinda83
elwira to moze byc niestety skaza :(
jak Olek sie meczy to idz lepiej do lekarza.
u mojego chrzesniaka byly podobne objawy, skora czerwona jakby poparzona, krostki na calym ciele, straszny placz, ulewanie. dostal specjalne mleko i objawy ustapily :)

my dzisiaj bylismy z Kinia na basenie :) Myszka zadowolona, pochlapala sie troszke. z poczatku byla bardzo zdziwiona bo nie wiedziala co sie dziej i obserwowala a pozniej sie usmiechala i sobie gaworzyla, chyba musimy czesciej robic takie wypady :)

madzia dzieki :)

12 lata 6 miesiąc temu #389787 przez Elwerka00
ale on nie ma czerwonej skory ,teraz malo ulewa ,tylko jak mu sie nie odbije.. Ah ;(

Czas pozegnac sie z karmieniem piersia najwidoczniej ;(

A Kinia nurkowala?czy tylko tak plywala z Toba? Ahh to musial byc cudowny wypad;) Kini sie najwidoczniej podobalo ;) a pluskala sie?

Aleksander < 3

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #389877 przez ewelinda83
no nie wiem Elwira :( najlepiej bedzie siegnac opinia fachowca zeby Olek sie nie meczyl.

trzymalismy Kinie na rekach, najbardziej jej sie podobalo jak lezala na pleckach a ja chodzilam z nia po wodzie po malutkich falach, ktore sie od niej odbijaly :) musze kupic jej kolo do plywania dla maluszkow :blink:
to byla nasza pierwsza wizyta na basenie i nie wiedzialam ja Kinga zareaguje ale juz wiem napewno ze nie ostatnia :)

12 lata 6 miesiąc temu #389902 przez Elwerka00
no to super;D tez chyba wybiore sie z Olkiem.niestety ja w stroj sie nie wscisne;/ brrr wolalabym nie zabic wygladem ludzi tam bedacych.. ;p ale to naprawde fajny pomysl;)

Oh w srode wieczorem podjade do lekarza.. Zobaczymy co powie..;/

A dzis Was witam ;) co prawda pogoda masakryczna aleeee.. moze u Was slonecznie?;) milego dnia;*

Aleksander < 3

12 lata 6 miesiąc temu #390081 przez Karola1990
;( ;( ;( jeju dziewczyny... czy to możliwe żeby hormony mi tak buzowały?? siedzę i ryczę. Jestem strasznie zdołowana swoim wyglądem i nie mam ochoty na nic.
M mnie wkurza. czuję się jak kura domowa która jak chce na zakupy sama pojechać to musze błagać żeby z malutka M został.
wkurza mnie wszystko strasznie.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka