- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Siostra nie ma dziecka,przyjechala i przywiozla mi jak napisac takie podanie wzor wszystko jest,mowila ze dzis napiszemy,ale dzis niby mam dostac pieniazki na konto od tamtego,wiec zobaczymy..wczoraj nawyzywal mnie przez sms,ale tylko poczatek przeczytalam i siostra zabrala mi telefon i usunela,powiedziala ze nie warto .. Pomaga mi,popilnuje malego,pogada z nim,rozsmieszy,ponosi gdy ja ide robic np obiad czy posprzatac ,czasem ona posprzata;) jest mi lzej i razniej;) jak jest jeszcze ktos to czuje sie pewniej
Moj Olek malo spi,od 4 punktualnie budzi sie i robi kupke,steka poplakuje.. A nie moge spac gdy maly cierpi.to klade go na lezaczku,masuje brzuszek,smaruje mu go,i suszarka ocieplam... Maly sie uspokaja ale steka dalej...i tak do 8.szczerze robi to na pol senno chyba,bo oczy opadaja same,ale otwieram zeby malego suszarka nie oparzyc chociaz i tak przykrywam go kocykiem,zeby wialo tylko na brzuszek.udreka naprawde,a robi w dzien sporo kupek ,ale nie az Tyle co Zoska.po trochu w kazda... Ale tez sie nasteka.. Zrezyfnowalam z cukru i slodyczy... Moze to od tego,mimo iz male ilosci dziecko to zle znosi...
Madzia Was mocno sciska i caluje;*
Olek ma katarek i kicha ;o . Troche mi sie przeziebil;(
Milego dnia;*
Kalus , szybkiego szczepienia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
ze spaceru nici bo pada chyba ze taki szybki kolo poludnia do sklepu po chlebek.
tak tak u nas tych kupek jest multum raz wieksze, raz mniejsze, ale dziennie pampersa ubrudzi 5 razy, skoro piszecie ze wasze szkraby robia po jednej to moze to nie dobrze ze moja robi tak duzo ?
w czwartek ide na wizyte do poloznej to sie zapytam.
elwii super ze siostra ci pomaga a z tymi alimetami to nie ma co czekac i patrzec ze ci dzisiaj przeleje bo za miesiac juz moze nie byc taki hojny, a tak to bedziesz miala sprawe sadownie zatwierdzona i ty bedziesz gora i na prawie
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
na te krostki co dostał mam w kali wykąpać,mały ma tendencję do suchej skóry i babka mi dąła taką miksturę do zrobienia w aptece.
teraz mały spi zjadł mniej niż normalnie ,2 doby mam obserwować,mam nadzieję,że będzie dobrze.Mamy nie wychodzić na słońce
nasz też robi raz a porządnie;)
ja też lubię jak mały sie uśmiecha od ucha do ucha;D od razu ma się siły do dalszej"walki"
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jadlam juz nawet truskawki, polozna kazala najpierw sprobowac jedna i zobaczyc reakcje dziecka, czy nie bedzie wysypki ... nie bylo wiec mozna jesc truskawki
dobrze ze z ta kupka to normalne, uspokoilas mnie troche dzisiaj byla narazie jedna
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kala moze on to przespi tak jak moja Kinia, ona plakala na szczepieniu a pozniej przez dobra dobe byla zamulona, spala i jadla. miala temperature pierwszego wieczora ale obylo sie bez czopkow i syropow.
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kinia tez miala sucha skore ale odkad smaruje ja oliatum to jest duzo lepiej, jest jedrniejsza. aaa i do tego mam ja dopajac mimo ze karmie piersia.
kala a gdzie Patryk ma najbardziej sucha skore ??? bo u Kingi to tak z boku, pod paszkami
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 76
Elwerka a jesz czekoladę? od czekolady mogą być zaparcia... Ja już też nie jestem na diecie
Super że siostra ci pomoże ale nie ma co zwlekać tylko sądownie ustalić alimenty bo tak jak mówi Ewelinda raz ci zapłaci a raz nie. Niech zobaczy że musi brać odpowiedzialność fin. za swoje dziecko.
Dzieczyny karmiące jakie nosicie staniki? te do karmienia czy sportowe? bo ja sportowe i się zastanawiam czy za mocno nie ściskają piersi
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa trzyosobowa rodzinka :)
dzieciom to po 4m-cu mówią żeby dawać nie wcześniej
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa