BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)

12 lata 6 miesiąc temu #379682 przez kala321
Elwerko już doszły? super:) cieszę się że Ci się podobają;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu #379712 przez ewelinda83
super chlop z Olka :) zeby po szczepieniu byl spokojny i spiacy to troszke odspaniesz :blink:

kala a jak Patryk drugi dzien po szczepieniu ???

karola co za piekny usmiech :lol: ja nie moge zlapac takiego ujecia bo Kinga wtedy zaczyna sie z ciekawosci i powaga przyglodac aparatowi :blink:
a z siostra napewno bedzie wszystko OK musi byc. czyli to juz jakos 12-13 tydzien bo na wyspach tak sie ma pierwsza wizyte usg w szpitalu.

12 lata 6 miesiąc temu #379732 przez kala321
u nas ok:)
mały je śpi,bawi się
mam nadzieję ze tak będzie

nasz tez jak zobaczy ze biorę aparat to już koniec z ciekawosci i powaga przygląda się;P:)

12 lata 6 miesiąc temu #379746 przez szolrak1
jestescie kochane!!!!!!!!!!!! dziekuje!!

maluszek chory ma czopki syrop i krople nie miał szczepien:/ dopiero za tydzien...
a problemy nie do rozwiazqnia... małzenstwo mis ie sypie i nie mam juz sily o nie walczyc

całuje kochane mamusie:*

12 lata 6 miesiąc temu #379752 przez Karola1990
Madzia a moze to tylko kryzys i musicie go przeczekac. ? Boze zawsze nas wspieralas a tu takie problemy na ciebie spadły... zobaczysz wszystko sie ułoży. Wierze ze sie nie zalamiesz.

siostra napisala ze dziecko zdrowe:) jaka jestem szczesliwa :)

12 lata 6 miesiąc temu #379773 przez kala321
www.muzykabobasa.pl/?id=1
widziałyscie?
puściłam dzis małemu fragmenty jaki zasłuchany był

12 lata 6 miesiąc temu #379788 przez kala321
Madzia a może się uda wszystko naprawić,może konsultacja u psychologa ?w poradni rodzinnej? lub księdza?

12 lata 6 miesiąc temu #379830 przez kala321
POPROSZE O GŁOSY:
Rozpoczęło się głosowanie w konkursie "Sprawdź swoją wiedzę o rozwoju maluszków".
Twoje zgłoszenie znajdziesz pod linkiem:

www.bebiklub.pl/home/konkursy/konkurs-ro...ka/galeria/entry/377

Prześlij powyższy link zapraszając do głosowania rodzinę, znajomych.
Każdy może oddać 5 głosów dziennie!

12 lata 6 miesiąc temu #379847 przez ewelinda83
kala oddalam wszystkie 5 glosow na ciebie hehe :blink:

my dzisiaj po spacerku, Kinia spi w wozku :) ale nam sie przytrafilo :ohmy: jak ide blisko domu to nie biore jej torby z mlekiem i pampersami ( zreszta nie codziennie uda mi sie sciagnac mleko :dry: ) wracalysmy juz ze sklepu i moje glodne dziecko zaczelo plakac, siadlam na lawce daje jej cyca ale ona placze i placze :( wiec dalam ja spowrotem do wozka i jedziemy a tu znowu placz ... no i musialam ja nakarmic bo dziecko glodne :) ale w jakim miejscu to by nikt nie zgadl :ohmy: :unsure: na cmentarzu ;) tylko tam byl murek na ktorym moglam usiasc :)

karola ciesze sie bardzo ze z siostra i dzidzia wszystko wporzadku :) nich dba o siebie i dzidzisia :)

madzia glowa do gory, walcz !!!
moze zrob sobie urlop od malzenstwa ... wyjedz gdzies do rodzicow, rodziny, znajomych ... sama z Brunciem :)
teraz Euro to nic nie zdzialasz, maz sportowiec to pilka dla niego najwazniejsza :angry:

12 lata 6 miesiąc temu #379851 przez kala321
ewelinda dziękuję,polecam sie jutro:)

facet cały czas wierci i co mały zasnie to się budzi wrrrrrrrrr.:(

12 lata 6 miesiąc temu #379880 przez szolrak1
kochane jestem po wyprowadzce, wizytach w poradni, u ksiezy, po terapii po pozarze iporodzie i dalej jestem eh .............. MOglabym wyjsc ze skory i tak bedzie zle bo pognieciona. nie mam sily juz

12 lata 6 miesiąc temu #379945 przez Karola1990
Madiu :* trzymaj się dzielnie Kochana

12 lata 6 miesiąc temu #380223 przez nelka
Kala głosy oddane :lol:

Elwerka to rzeczywiście ładnie waży twój Oluś :ohmy: moja Zośka w zeszłym tygodniu ważyła zaledwie 4,6kg :woohoo: a tak sobie myśle ty małego często karmisz prawda? a może on czasem marudzi z przejedzenia, jak masz dużo pokarmu a on często je i nie lubi wisieć na cycku to może go brzuszek boleć z nadmiaru jedzenia... nie wiem czy to możliwe ale może coś w tym jest...

Szorlak sama wiesz najlepiej czy jest jeszcze o co walczyć i co będzie dla ciebie najlepsze. Szkoda że przytrafia ci się coś takiego akurat teraz :dry: Los nie jest sprawiedliwi ale jak widać najlepiej po tobie co cię nie zabiję to wzmocni więc trzymaj się dzielnie :kiss:

Karolatrzymam kciuki żeby z dzidzia twojej siostry było wszystko ok. A Olusia cudna, uśmiech pełną gębką :lol:

To już nie jest przypadek moja Zośka 5 noc z rzędu zasneła sama, odkładam ją do łóżeczka po karmieniu powierci się czasem nawet godz ale zasypia sama i budzi się tak jak wcześniej koło 7 :lol: jestem z niej dumna :lol:

czy wasze dzieciaczki zaczynają chwytać zabawki itp. w rączki?

12 lata 6 miesiąc temu #380244 przez ewelinda83
nelka zazdroszcze ci ze twoja zoska sama zasypia :) z moja to roznie bywa :dry: a ostatnio to wogole ma swoj swiat ... potrafi cala noc ssac swoje palce, ma przy tym zamkniete oczy wiec chyba spi, robi tak nawet po cycu.
dzisiaj na spacerze spala ok 2 godzin a pozniej do 21.00 tylko raz 20 minut.

12 lata 6 miesiąc temu #380246 przez kala321
nelka dziękuję:)
tak Patryk trzyma grzechotkę,ale trzeba mu ja podać,sam nie bierze z łóżka np
ale jak trzyma to grzechota przez dłuższą chwilę,a później puszcza i tak kilka razy np
ale my dajemy mu powoli,bo niby dzieci powinny pojedynczo poznawać zabawki,my na razie dajemy 2 grzechotkę żyrafkę miękką i twardą ,ala gryzaczek grzechotkę(i tą łapie i grzechocze)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka