BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)

12 lata 3 miesiąc temu #442478 przez szolrak1
ewus kchana 3mam kciuki ! badzie dobrze! jestes bardzo dzielna!!!szacunek:*

iwus gratulacjeeeeeeeeeeeeeeeeee

neliczku masz racje mam jeszcze 5 miesiecy zeby go nauczyc mysle ze damy rade:) dziekuje za rade pomysle o kleiku kukurydzianym samym a potem ewentualnie kaszke;]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #442553 przez ewelinda83
elwii a jak minal weekend ??? mialas gdzies wyjsc :)

madziu dziekuje :) staram sie jak moge :)

12 lata 3 miesiąc temu #442583 przez szolrak1
supcio ewus;]

a ja ide z mama dzisiaj kupic buty do centru handlowego fajnie bo jest slonko;] jak ubieracie dzieci jak jest taka zimna pogoda? ja ubieraj pajacyka na to bluze spodnie skarpetki czapke i kombinezonik fotelikowy musze kupic rekawiczki bo mały ma strasznie zimne raczki na dworze

12 lata 3 miesiąc temu #442586 przez szolrak1
dzisiaj mam faze na sprzatanie :D moze zrobie pierogi ... m cały dzien w pracy wiec mamy czas dla siebie:d zrobie dzisiaj laurke z buniem dla babci :D ale tej fajniejszej hahahah czyli mojeamyj m

12 lata 3 miesiąc temu #442587 przez szolrak1
czyli mojej mamy:)

12 lata 3 miesiąc temu #442607 przez Karola1990
Hej babeczki :) ale mam super humorek.. odwiedziły mnie moje znajome i to akurat wszystkie na raz :P
no brakowało tylko jednej i byłby komplet ale już umówione jesteśmy na babski wieczór w piątek.
Wszystkie o 20 usypiamy i kąpiemy dzieci więc po 20 jest czas dla nas :)
Tatulek zostaje z małą a ja idę szaleć. :D

Już nie mogę się doczekać kiedy się z nimi zobaczę :D

chyba trzeba od czasu do czasu oprócz siedzenia z dzieckiem coś dla siebie zrobić. .... słyszysz Elwi ??
też jestem ciekawa czy udały się weekendowe plany ?

Dziś pogoda beznadziejna. na spacer to chyba ekspresem do sklepu śmignę bo deszcz padać zaczyna.

12 lata 3 miesiąc temu #442614 przez kala321
my też mamy ząbek:D
wczoraj pękło dziąsełko,a dziś taka igiełka;D

12 lata 3 miesiąc temu #442628 przez kala321
ja ubierram bodyz długim rękawem, bluzeczkę z długim rękawem i spodnie,skarpetki i bluzę polarkową lub taką futrzaną,czapeczkę cieplejszą,ale nie zimową,czasem taki kombinezonik misio(na fb jest na fotce),ale to jak jest wiatr, jak śpi to przykrywam kocykiem i tyle

a dziś zakupiłam śpiworek taki na sanki i do spacerówki;Dudało się w końcu,szukałam i szukałąm i mam;D

u nas słoneczko,ale chłodno
ja mam kilka rękawiczek,ale mały ma ciepłe rączki więc na razie nie ubieram

ja w czwartek planuję wychodne,a tatuś zostanie z małym,idę na próbę,ale mi brakowąło tego śpiewania,ale może się uda,chyba że coś wypadnie, o ile już będę mogła w miarę chodzić
dziś do lekarza na skierowanie na rtg tej stopy i chyba kupię ortezę,bo nikt nie ma pożyczyć:(

kurcze 150 zł,a miałąbym już dla małego na inhalator te pieniążki:(

12 lata 3 miesiąc temu #442632 przez Karola1990
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #442638 przez szolrak1
dzieki kalus;]

super karolciuuuuuuuuu;];];]

a d mnei dzwonili ze szkoly i zaporsili mnei na dzien nauczyciela na kawke i kino jupi:D ale do kina nie pojde;] wole z buniem posiedziec :)

12 lata 3 miesiąc temu #442643 przez szolrak1
kaolciuuuuuuuu boskie hahaha

kalus gratulacje!!!!!!!!!!!!!

gdzie jest elwiczekkkkkkkkkkkk????

12 lata 3 miesiąc temu #442773 przez Karola1990
jeju ja teraz looknełam na swój suwaczek.. i już tak mało czasu zostało do ślubu a ja jak szafa. no poprostu oszaleć można.
ale dobrze że go sobie ustawiłam to będzie mnie motywował :D

12 lata 3 miesiąc temu #442835 przez kala321

12 lata 3 miesiąc temu #442908 przez Elwerka00
hej; )

Zaraz sie streszcze..

Wypad w weekend hm.wypilam z kuzynka winko i wrocilam ,co chwila patrzylam na telefon czy mama nie dzwoni itp bo ona z nim zostala.. O 18 wykapanego dalam mamie Olka i juz o 21 bylam.a on jeszcze nie spal ,takze za dlugo nie bylam.. A bylo tak sobie,ciagle mi gadala o swoim facecie jaki to on nie jest itp,a ja zdecydowanie nie mam ochoty gadac na takie tematy..a jejj chlopak to swinia i mi prawie plakala,mimo iz tyle razy ja uswiadamialam ze z nim szczesliwa nie bedziee tyle zlego jej zrobil.i zdalam sobie sprawe ze sama tkwie w takim chorym zwiazku..heh

Teraz cos pogodniejszego.
Dzis bylam na zakupach i zalatwic kuroniowke.Udalo sie;D jeah! Mam w piatek spotkanie juz ale kaska bedzie;p kupilam sobie kurtke na zime buty mamie duzo kupilam kosz na ubrania miski sweterek spodnie bla bla bla.. Jakos tak jestem jej wdzieczna za wszystko i zawsze jej cos kupuje.oczywiscie o malym nie zapomnialam gdyby nie siostra pol sklepu bym kupila haha no ale stwierdzilam ze za maly jest jak na samochodziki itp kupilam kolorowa pileczke baka ale to na pozniej gryzaki .. Ucieszyl sie kluseczek moj;p w nocy plakal okropnie..tak jak Kinia budzil sie z placzem ahhh.. Kupilam kubek niekapek ktory okazal sie byc kapkiem. Noom.

Karola,zazdroszcze Ci slubu.niewazne czy bedziesz jak szafa czy nie,bo tylko Ty to widzisz,dla innychh i dla nas i tak bedziesz najpiekniejsza na calym weselu;) a Twoj facet zwariuje gdy Ciebie zobaczy;)

Kala gratuluje zabka;) u nas tez ostre jak igielki z kazdym dniem coraz wiecej go widac;p

Olek wciaga gorna warge i gryzie,jablko skrobie;p
i wczoraj caly dzien puszczal smierdzace baczki..normalnie nie wiadomo kiedy i tak sie nasmielismy bo maly jak gdyby nigdy nic prut ,smierdzi i kazdy na kazdego zwala ;p a maly nic tylko sie usmiecha haha

U mnie sis jest,babcia dzis przyjechala wiec dlatego rzadziej sie odzywam..wybaczcie.;*

Aleksander < 3

12 lata 3 miesiąc temu #442953 przez kala321
witam;) od lekarza do lekarza, noga w ładnym białym ubranku-19 go kontrola
wyszłam o 15 i własnie wróciłam

elwerka super,że się udało

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka