BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #442203 przez kala321
my dzis rosołek a na deser jabłko z brzoskwinią (babydream jest 190 g ciekawe ile zje

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #442208 przez kala321
słabo 1/3 słoiczka,ale pewnie niedługo mleczko zje

12 lata 3 miesiąc temu #442227 przez nelka
A u nas przeciwnie polepszyło się z jedzeniem :lol: apetyt wrócił mleczka wypija znowu cała butle 180ml i nawet dzisiaj zjadła 3/4 jarzynowej z kurczakiem! ale nie mogę zapeszać bo to dopiero dzisiaj się poprawiło...

Brak apetytu może być spowodowany ząbkami :dry:

Jeśli chodzi o zabawki to my za dużo nie mamy. Ma pare ulubionych i jak dotąd jeszcze jej się nie znudziły.

12 lata 3 miesiąc temu #442242 przez szolrak1
kalus ładnie je:D super:d nic sie nie martw:D dzieci beda jadły coraz wieecej

12 lata 3 miesiąc temu #442243 przez szolrak1
elwi kochana nie stresujs ie tym ! nie masz narazie powodow nie zabierze ci małego!! musiałabys byc narkomanka albo alkoholiczka zeby sad ci odebrał dziecko i dał jemu........;] wiec olej go i tyle niech se bebla do ściany

12 lata 3 miesiąc temu #442244 przez szolrak1
ewus podziwiam cie za siłe po rozstaniu z malutka! mi dzisiaj dzieci moje z klasy napisały na fb ze mam wracac bo nie wytrzymuja beze mnie i ehhh tak sie ucieszyłam ale jeszze niedawno były moim całym swiatem tak teraz bunio pzrebił wszystkoooooooooooooooooo;] bede ciagnac L4 nie potrafie inaczej ! podziwiam cie z całego serca

12 lata 3 miesiąc temu #442245 przez szolrak1
nelus ciesze sie ze zosikk tak ładnie ładnie rosnie:)

12 lata 3 miesiąc temu #442249 przez szolrak1
a ja wczoraj miałam spotakanie z tesciowa i przezyłam:)

moj maluszek kladzie sie codziennie godzine wczesniej o 18.00 i spi z 2 pobudkami na mleczkom do 7.00 superowo:D a jak kladłam go przed 20.00 to wstawał o 5.00 i ciaglesie budzil;]

dzisiaj zjadł poł sloiczka jabuszka z bananem i samego jabuszka pol wiec słoik zaliczony

mam wprowadzic mu kleik kukurydziany?? czy kaszke jabłkowo ryzowa? jak myslicie ?? kurde wszystko łyzeczka bo butla jest beeeeee

12 lata 3 miesiąc temu #442332 przez iwcia
Dziewczyny hurrraaaaaaaaa :D mamy ząbki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D
Jak się ciesze to nie do opisania, Oliwka ma dwa dolne malutkie bielutkie ząbeczki, są jak igiełki hehe takie ostre. Hurrraaa
A najlepsze że mała wogóle ostatnio marudna nie była, tyle że się w nocy budziła, nie dawałam żadnych czopków, ani nic przeciw bólowego nawet jej maścią nie smarowałam dziąsełek, nic na to nie wskazywało a tu prosze. Zrobiła prezent na pół roczku :) ależ jestem szczęśliwa. !!!!!! :D :D :D

Nasza córeczka Oliwia :) ur.11.04.2012 r. godz.22.25

12 lata 3 miesiąc temu #442371 przez nelka
Iwcia gratulacje ząbków :lol: super że obyło się przez boleśnie!

Szolrak ja bym ci polecała najpierw sam kleik ryżowy bez dodatków i bardzo dobrze że Brunio chce jeść tylko łyżeczką, tylko żeby ci mleczko pił z butli.

Elwerka twoje obawy są bezpodstawne, nie zabierze ci małego bo przecież to ty się nim opiekujesz, ty go utrzymujesz a on przecież prawie wogle nie odwiedza. Pogoda się robi taka jesienna i depresyjna :dry:

12 lata 3 miesiąc temu #442373 przez Elwerka00
dzieki dziewczyny,jestescie jak siostry;*

Gratuluje zabkow;p

Aleksander < 3

12 lata 3 miesiąc temu #442385 przez Karola1990
Iwcia gratulacje ! Ale te masse dzieci duze. A rok temu w czwrtym czy trzecim mieciacu bylysmy.
Moja Ola coś w tyle z tymi zabkami w porównaniu z waszymi bablami

:silly:

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #442389 przez iwcia
Dzięki dzięki :D
Karola doczekasz się wkrótce na pewno :D
ale radocha hoho

Na dziąsełku widać nawet troszkę zaschniętej krewki, widocznie jak się przebijał to zrobił szkody heh. Mała teraz tak śmiesznie trzyma języczek w dole i dotyka ciągle tych ząbków nim. Wygląda komicznie :D ale ślini się dalej :D

To fakt czas leci, niewiem nawet kiedy to pół roku minęło, kiedy te bąble tak urosły dopiero co urodziłyśmy :)

Nasza córeczka Oliwia :) ur.11.04.2012 r. godz.22.25

12 lata 3 miesiąc temu #442460 przez ewelinda83
karola moja kolezanka ta wszywke miala za darmo bo mieszka w anglii, ale jak mi o niej mowila to ja nawet nie wiedzialam o co jej chodzi bo nigdy o czyms takim nie slyszalam :ohmy:
skoro ta spirala ma ci pomoc wyregulowac okres to dobrze ze ja zakladasz :blink: ja szczerze mowiac z anytkoncepcji jestem ciemna :S teraz po porodzie pierwszy raz biore regularnie tabletki, a tak to tylko bralam zeby przesunac okres a bo to slub albo wakacje ;) tak wiec nawet dokladnie nie wiem co to jest ta spirala :S

madzia nie mialam wyjscia i musialam wrocic do pracy. Lukasz nie dal by rady sam utrzymac nas w Irlandii, splacac kredytu w Polsce i odkladac pieniedzy na dalszy remont.
powoli zaczynam sie przyzwyczajac do tego ze musze zostawiac Kinge i isc do pracy, z dnia na dzien jest lepiej :)
a co do pracy to tez nie wiedomo co bedzie dalej ... firma jest na sprzedaz i nie wiadomo co nowy pracodawca zrobi z pracownikami :( w piatek mamy spotkanie :huh:

iwcia gratuluje zabkow :) Kinia dalej bezzebna, ale mi sie ona taka podoba :lol:
ale w nocy co sie budzila to z placzem wiec pewnie te zeby nadchodza i do nas wielkimi krokami ;)

ja przeszlam na MM bo w dzien nie mam jak jej karmic :( tzn wieczorami ja dalej przykladam do cyca ale ona chyba sie juz nim nie najada :( ale wczoraj w nocy jak plakala to wystarczylo ze ja przylozylam do cyca i przytulilam i sie uspokajala :) bedzie mi tego bardzo ale to bardzo brakowalo :(

12 lata 3 miesiąc temu #442461 przez ewelinda83
elwira glowa do gory !!!! olej tego dupka i nic sie nie martw :) Olek jest twoj i kocha cie bezwarunkowo :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka