BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)

12 lata 5 dni temu #505514 przez ewelinda83
Madzia dziekuje :) no cos trzeba pomyslec bad dzieciaczkami :)

my wczoraj mialysmy bilans na 9 miesiecy i jestem zmartwiona no Kinia wazy tulip 7500 przy wzroscie 72.5 cm. Lukasz jest wysoki i jego rodzina wiec to I nich, ale pani kazala bardzo jej pilnowac z jedzeniem zeby nie doszlo do niedozywienia :( jak pamietacie to juz a ciazy mialam z jej waga problemy :(
rozwoj prawidlowy :)

Elwira zaczelas cos dzialac w sprawie olka i jego kontaktow z tatusiem ?

Karola u mnie kinia tez wlezie wszedzie. musze miec oczy do okola glowy :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 dni temu #505519 przez kala321
Madzia dziekuje mam nadzieję,że na święta już będzie ok;D

12 lata 5 dni temu #505587 przez kala321
i mamy kolejnego ząbka najwięcej z nim płaczu było i jest;)

12 lata 5 dni temu #505674 przez Karola1990
super :) gratulacje :)

nasze już widać jak otworzy buzię.

12 lata 5 dni temu #505962 przez iwcia
Kala gratulacje z okazji ząbka

Nasza mała jest chora, w nocy kaszlała, rano byliśmy z nią u lekarza, rozwija się infekcja gardełka, dostała antybiotyk na 3 dni, w dzień ciągle płacz, katar się z noska leje, zobaczymy jaka będzie noc... :(

Nasza córeczka Oliwia :) ur.11.04.2012 r. godz.22.25

12 lata 4 dni temu #506236 przez kala321
iwcia nasz od nowa kaszle,katar,nic nie daje,że siedzimy w domu,ze krople,nie wiem czy iść do szpitala do P dr,czy na pogotowie by zbadali,bo teraz do świat już lekarzy niet,a on dalej charczy:(

12 lata 4 dni temu #506243 przez ewelinda83
kala chyba lepiej po tym chorubsku idz i przebadaj Patryka, zeby tam nie bylo jakis powiklan.

u nas noc spokojna :) za to przy uspyianiu to jakas masakra jest :angry: Kinga zasypia ok 23 po wielkich placzach, w dzien sie ladnie bawi a na noc zaczyna plakac :(

u nas dzisiaj wielkie zakupy przedswiateczne :dry: i czas sie wziasc za gotowanie :blink:

12 lata 4 dni temu #506275 przez Elwerka00
hej kochane.

Kala idz czym predzej skoro znow sie pogarsza.

Ewus u mnie Olek to samo,ale przed kazdym zasypianiem jest problem.moze to jakis skok bo w tym wieku dzieci tak maja..

Ida swieta,oh jak to leci niedawno byla wielkanoc teraz te.. Dzieciaki maja juz 8-9msc. Niesamowicie ten czas leci.

Co do tamtego Ewus,niw dzialam jeszcze nic,zbieram dowody grozby w sms rachunki.jestem przygotowana,poczekam az on zalozy bo wtedy on bedzie placil za sprawe.

Maly dalej nie raczkuje,wiecej na nogi wstaje niz ma raczkowac,w lozeczku tez wstaje.. Mowi mama i baba jak sie uda;D zabki mu ida dwa na gorze ale sie nie przebily,zeszly juz na sam dol.siada mi w lezaku sam,kladzie sie i siada,kladzie i siada,wylazi mi z lezaka,wiec jak robie obiad to co chwile go podnosze,bo wylazi mi nawet z krzeselka i strach go w czym kolwiek zostawic.. Ostatnio siedzial i polozyl sie i glowa mu opadla i walnal w podloge poszedl huk bo to deski,plakal ale zaraz sie smial,wiec wiecej strachu niz bolu.

Aleksander < 3

12 lata 4 dni temu #506292 przez Karola1990
o widzę że dzieci dokazują... moja mała teraz smacznie śpi... uspana przez tatusia
ja zaglądam na chwilkę bo musiałam sparawdzić gdzie są nasze prezenty?!
no i całe szczęście już kurier do nas jedzie :)
mam nadzieję że będą ładne :P

Kamila ja tez uważam że lepiej będzie jak ktoś zbada małego... obojętnie czy w przychodni czy na pogotowiu.

Ja niedługo zaczynam pierogi. Oby się udały :P

12 lata 4 dni temu - 12 lata 4 dni temu #506335 przez kala321
prezenty mam kupione,tylko jeszcze prezent tesciowej nie przyszedł
chyba nie zasłużyła

elwerka mój po regale,po stole, po łóżku,po nogach-po wszystkim się wspina dziś już ma 2 guzy
mały po wszystkim się wspina,zaczynam zastanawiać się co z choinką

kupiliśmy mu,odkupilismy krzesełko uczydełko-na święta,wczoraj przez chwilę dałam mu się pobawić

12 lata 4 dni temu #506336 przez kala321
a myjecia dzieciaczkom zęby pastą ?czy samą wodą i szczoteczką?

12 lata 4 dni temu #506391 przez Karola1990
my nie myjemy bo za bardzo nie ma co jeszcze

12 lata 4 dni temu - 12 lata 4 dni temu #506602 przez iwcia
U nas dzisiaj już było lepiej, Oliwka się nawet śmiała i miała humor :) katarku mniej, kaszle też sporadycznie, myślę, że choroba przechodzi ale ma jeszcze jutro jedną dawkę leku. A wczoraj za to masarka, tak na prawdę pierwszy raz od urodzenia coś ją dopadło i bidna od 23 sie obudziła z płaczem, cały czas na rękach płakała i w końcu przytuliła się do mnie i zasnęła o i jeszcze czkawke miała przy tym płaczu co jej jeszcze bardziej denerwowało.

Kala jak Twoj mały? Byłaś u lekarza?
Ja się ciesze, że w piątek rano się wybrałam jak mała w nocy zaczęła kaszlać, bo dzisiaj nie przyjmuję nasz rodzinny, niedziela wiadomo no i idą świeta... także uff w porę udało nam się zdąrzyć. Zdrówka dla małego.

Elwerka jeśli masz trochę kasy to radziłabym nie zwlekać z tą sprawą i podać o alimenty, mówisz że czekasz ale może on się cieszy że nie ma ich wcale zasądzonych i wie że sama nie zrobisz kroku w tym kierunku, no chyba że Ci daje jakieś konkretne pieniądze na małego.

Właśnie pijemy drinka z pepsi :P hehe, wszystko wysprzątane jeszcze jedzonko zostało częsciowe ;)

Nasza córeczka Oliwia :) ur.11.04.2012 r. godz.22.25

12 lata 4 dni temu #506638 przez Elwerka00

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aleksander < 3

12 lata 4 dni temu #506639 przez Elwerka00

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aleksander < 3

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka