BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)

12 lata 2 miesiąc temu #542742 przez Marta M
Witajcie, skopiowane z fb, ale zachęcam do szlachetnej akcji:

Powstała bardzo ważna inicjatywa obrony ludzkiego życia w UE. Użyto przepisów UE aby zablokować mordowanie nienarodzonych dzieci, oryginał po angielsku: www.oneofus.eu/initiative-explanation/

Po polsku można przeczytać tu: www.naszdziennik.pl/wp/19292,powstrzymac-rzez-niewiniatek.html

Formularz do głosowania: ec.europa.eu/citizens-initiative/ECI-201...005/public/signup.do

Ratujmy dzieci, jesteśmy za nie odpowiedzialni!

Pozdrawiam, Zdzisław Habasiński

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #543300 przez Karola1990
Iwcia... mój M nie ma nic przeciwko. w sumie to on zaczął o tym gadać. i z tego wziął się ten pomysł :)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #543354 przez iwcia
No to lux :D bo wiem że czasami faceci bywają zazdrośni, że kobita ogląda takie ciacho ;p hehhh

Napisz mi jak małą usypiasz, bo mam problem ze spaniem w dzień, a może w ogóle już spać nie będzie :P
Chce kupić Oliwce chodzik pchacz, bo ona dopiero teraz zaczyna chodzić ze ręce jak ją trzymam od paru dni i myślę że chyba to by się sprawdziło.
Karola mnie przeraża jak ona się obija w łóżeczku co chwilę, a jak zacznie sama chodzić to dopiero bedzie... tak jak piszesz, niestety takie uroki.

Karii dzięki za info o usypianiu, na noc u nas nie ma problemu, w dzień zato szał!

Nasza córeczka Oliwia :) ur.11.04.2012 r. godz.22.25

12 lata 2 miesiąc temu #543507 przez Karola1990
my małą usypiany na rękach niestety.
mi ostatnio zasnąć nie chce ale M włącza eskatv i z nią tańczy - lula i tak zasypia ostatnio.

w łóżeczku nie ma mowy nawet.
a to że o szczebelki się obija to my juz przywyknelismy. nie da się tego uniknąć .. a teraz jak chodzi to już wg jak pisanka wygląda.

chyba że przy mleku jeszcze zaśnie jak jej w dzień daje.

a co do zazdrości.. to jest zazdrosny ale się zgodził bo sam był na takim.
a koleżanki które będą na babińcu są postrzelone i będzie zabawa że hoho :D nawet jak striptizera nie będzie :P

12 lata 2 miesiąc temu #543509 przez Karii
Ja to w ogóle mam problem ze spaniem w nocy, cały czas mały mi się często budzi, potrafi co godzinę co 45 minut czasami co 2. W nocy daję mu jeszcze pierś i od razu zasypia. Tak bardzo sie przyzwyczaił, że jak nie dam to jest płacz i trzeba nosić na rączkach aby spowrotem zasnął. Ostatnio walczymy aby w nocy właśnie nie dawać już piersi jednak wytrzymujemy zwykle jakoś do 1-2 w nocy a poźniej daję pierś i idziemy spać. Lekarka mówiła, że jak nie będe dawała w nocy na zawołanie piersi to maly nie będzie się budził bo zobaczy że nie ma po co. wczoraj natomiast byłam u gin i tam mi położna powiedziała że jej synek do trzech lat się bardzo często budził w nocy. Zobaczymy jak to będzie u nas.

12 lata 2 miesiąc temu #543835 przez kala321
ja kładę i czasem wstaję ale wtedy znó kładę pogłskam przykryję i wychodzę
znó wracam
czasem za pierwszym razem,czasem za 3 ,a czasem za 10 zaśnie,zależy jak jest zmęczony
to w ciągu dnia

wieczorem kłądziemy po mleku i wychodzimy, rzadko wstaje,czasem przeczołga lub przejdzie w nogi łóżeczka,bo widzi światło,ale wtedy jak zaśnie to go odwracamy i przykrywamy

12 lata 2 miesiąc temu #544370 przez szolrak1
hej kochane snowu nie dosteje subskrypcji.

U nas masakra od miesiaca chory bunio... teraz miał 3dniowke!! uwazajcie na to .... 3 dni goraczki powyzej 39 stopni .. nagle wstał z goraczka i 3 dni nic nie jadł tylko piers nie spal po 3 dniach ustała i pojawila sie wysypka na całym ciele 3 dni zeszła i znow mamy powiekszone migdałki i tydzien siedzenia w domu łacznie od 25 grudnia nie byłam na dworze.... nawet bunia nie moge do złobka przyzwyczaic :( biedny

zaczełam układac mu dzien tak jak w złobku o 8.30 kaszka o 9.00 sen o 11.30 obiad i sen o 14.00 deser o 16.00 kaszka i o 18 . 00 kapiel mleczko i sen;]

nauczylam sie go usypiac na rekach bez piersi alleluja 15 min bo sam w lozeczku nie ma bata nie zasnie;] ale jest sukces mysle ze teraz da sobie rade w zlobku ... jeszcze miesiac

ja nie chcce do pracyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

tesknilam za wami:*

12 lata 2 miesiąc temu #544662 przez kala321
szolrak,my też właśnie trzydniówkę skończyliśmy;)

12 lata 2 miesiąc temu #546330 przez kala321
witam ja latam mam dośc ząłtwiania papierologia i urzędy wrrrrrrrrrrrr...

a z małym ok,dostaliśmy 5 zdjęć z sesji,ale nie mam czasu zmniejszać i się bawić,tylko oglądnęłąm jedno jest na fb jak chcecie zobaczyć,odezwę się przy okazji między urzędami;D
mięłgo dnia

12 lata 2 miesiąc temu #546780 przez kala321
Dziewczyny pomożecie?jeszcze 4 osoby potrzebuję.zapraszam do zabawy,kiedyś wygraliśmy mleko może i tym razem się uda,nie jest trudne zadanie;) tylko wejdź prosze przez ten link poniżej wtedy mi się będą liczyć osoby.
www.bebiklub.pl/home/konkursy/uloz-malus...nkurs/recommend/2001
Witaj,
>
> Zaproś do konkursu "Ułóź maluszka do snu" znajome mamy i otrzymaj wybrane mleko Bebiko!
> Prześlij im ten unikalny link: www.bebiklub.pl/home/konkursy/uloz-malus...nkurs/recommend/2001
> Pierwsze 100 osób, z których zaproszenia do konkursu skorzysta 5 znajomych mam, otrzyma wybrane mleko Bebiko.
> Pamiętaj, by Twoi znajomi wzięli udział w konkursie poprzez link wysłany do Ciebie w tej wiadomości.
>
> Pozdrawiamy
>
> Zespół BebiKlubu

12 lata 2 miesiąc temu #547426 przez kala321
a gdzie wszystkie zniknęłyście? wracajcieeeeeeeeeeeeee!

12 lata 2 miesiąc temu #547679 przez Karola1990
jestem..
masa załatwiania nerwów umawiania dzwonienia..
i co??
jeszcze na powiedzieli że nie możemy wynająć sali bo to za fundusze europejskie i oni za darmo dac nie mogą ani pieniędzy pobierać.. jakaś paranoja!!
jestem podłamana i wg.
Jutro jade za sukienką.
Musimy się z sołtysem umówic żeby festynu nie zrobił bo to dzień dziecka i będziemy się nawzajem przekrzykiwać..
ręce opadają.

jutro chcemy jechać po talerze itp. bo to na 55os i trochę zabraknie

tak więc latania i byle pierdołe tyle że hoho.

i co się nawkurzam to moje.

jeszcze ola mi goraczkuje od ząbków... lata jak opentana.. nie usiedzi w miejscu. tęsknię za czasem kiedy się ja posadziło i się grzecznie bawiła :P

jeszcze ten panieński. mamy striptizera ale musimy innego znaleźć bo nie wiem czy ten wg tańczyć potrafi bo co z tego że stanie rękoma pomacha polana pozgina koszulke i spodnie zdejmi..
już mój M fajniejszy szoł może zrobic :D

.. ale jestem na nie ze wszystkim od wczoraj..

12 lata 2 miesiąc temu #548427 przez kala321
witam
Karola trochę nerwów jest,ale zobaczysz jak będzie piękie;D
a jaki typ sukienki chcesz? jaką biała,czy ecru?

a ile macie ząbków?

12 lata 2 miesiąc temu #548433 przez kala321

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 2 miesiąc temu #548435 przez kala321
kurcze zmniejszyłąm fotkę i jeszcze za duża:(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka