- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nawet nie wiem co napisać.. jakos i ja nie mam weny!
Różuczko, Hoborr piękne te Wasze dziewczyny
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
z katarem u małej też walczyłam, ale wczoraj pojechałam do lekarza no i dziś lepiej. Przepisała mi mucosolvan do inhalacji i katar przeszedł jak ręką odjął hehe wrócił dopiero o 2 w nocy ale tak delikatnie, że przynajmniej mogłam jej nosek oczyścić, bo przedtem był problem
Lucy fajowy ten torcik
aska27 witaj!
A u mnie leży śnieg !!! Pierwszy !!!
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
Hoborr Adulka przepięknie wygląda w sukieneczce
a Bianusia akuku robi
Cześć Aśka kochana powiedz mi czy Mikuś wygodnie ma w tym foteliku samochodowy,nie jest za bardzo na siedząco?
Bo tutaj babka w sklepie powiedziała że od 9kg to od 9 m-cy jak ona już 8kg waży,ale może mi zamówić taki od 9-36kg Romer,bo na stanie nie mają i nie wiem czy to już kupować? A ta podkładka dla starszaka to gdzie jest? Osobno czy jakoś w foteliku wmontaowana
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lucy no wąśnie Mikołaj nie siedzi prosto,bo ten fotelik ma taką funkcje..ze mozna go "przewrócić" i jest wtakiej pozycji jak w nosidełku tylko wyżej. Zrobię dzisiaj fotkę ok?
a o jaką podkładkę pytasz..tą pod pupę??
Mąż pojechał po teścik,ale ciekawa jestem hehe mam nadzieję,ze moje dziwne samopoczucie spowodowane jest tą pogodą... chcę się Mikołajem nacieszyć na maksa..a na drugą dzidzię jeszcze przyjdzie czas! W sumie duzo o tym myślałam jakby co też będę się cieszyć..ale wolałabym zaplanować.. a teraz wylelać Mikołaja
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Lucy ja tam się nie gniewam:) Ostatnio pisałam dziewczynom, że jak mi się zachciało coś słodkiego to zrobiłam dla wszystkich Różyczkowe muffinki z czekoladą z bakaliami:)Ja ich nie jadłam, samo to jak się zajadali mi wystarczyło:)
Aśka, też się z tym testem zbieram, ale nie sądzę żeby wyszedł pozytywny. Nic nie czuję takiego, tylko @ nie mam.
Potrzebuję pomysłu na prezent dla Małża do 50 zł...!!!
A u mnie tez śnieg, na dachach:P
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
allegro.pl/britax-evolva-plus-123-2011-k...-wa-i1970816656.html
a i co to za pas ISOFIX?
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
fotelik.info/pl/news/top_tether_gorny_pas_isofix,117.html
nasz fotelik też nie ma tej podkładki..
Masuska kiedy robisz test?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
a my dziś szczepienie mamy i bardzo sie denerwuje
ale świeto jest bo mój malzon wziąc wolny dzien zeby iść z nami
tak nie lubie tych szczepień, że dalabym się pokluć w każdą kończyne byleby tylko jej nie kłuli do tego nigdy nie wiadomo jaki pediatra bedzie przed sczzepieniem badal a jeden taki co był ostatnio to tak mnie wku....ia
Dziewczyny róbcie testy bedzie co świetowac!
Lucy zabiedwabisty tort! Ja też chce choc juz po kawusi jestem
Rika nie smuć się - sama pisalas przeciez, ze przyjdzie czas... "dojrzejecie" Ty i dziewczyny to wtedy wrócisz do pracy
Masuska do 50 zł hmmm... jak cos wymyśle to dam znać
póki co sama sie zastanawiam nad prezentem dla mojego...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Ufolku, jak karmisz to jeszcze poczekaj, bo jak się ćwiczy intensywnie to może to wpłynać na mleko, tak samo i dieta. A jak się odstawi od cycka to podobno moment i się chudnie.
Ja też czytalam,ze podczas intensywnych ćwiczeń wytwarza sie w miesniach kwas mlekowy i to ponoć zmienia smak mleka ale....jak spytalam o to moejgo lekarza to az sie kawą opluł hehe powiedzial, ze moge byc spokojna bo musiałabym sztangi wyciskać, zęby ten kwas wytworzył się i żeby to mialo wpływ itd. gin mi powiedzial, ze spokojnie moge chodzic na siłownie jesli tylko mam chęć.
W ogóle ten mój gin obalil mnóstwo mitow w mojej głowie - np. wszedzie pisza, ze po cc mozna dopiero po iluś tam m-cach zaczać ćwiczyć a on powiedział, ze zaraz jak sie skończy okres pologu czyli po 6 tyg. i że im wczesniej tym lepiej bo ciało wraca szybciej do formy.
Masusko chce wierzyc w to co napisałas, ze podobno momemnt i sie gubi po skonczeniu karmienia ale tak samo mowią, ze jak sie karmi to sie moment chudnie bo dziecko wszystko wyciąga niby
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a no ..co do tych zakupów allegrowych to chyba zawsze jest ryzyko..hmm... no ,ale z drugiej strony ,jeśli cena nie jest kosmiczna to jakby co nie będzie tragedii ...ale znowu jesli opis jest,ze coś jest oryginalne,a potem okazuje się,ze nie to jest zwykłe oszustwo, naciąganie ...ech... hehe takie moje myśli
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jejku jak Mikołaj świetnie pozuje:)
Różyczko, Tobie chyba pisałam że pomysł z numerem domu niewypalił. Przylazł gnojek i podejrzał co robię na kompie, a ja wszystko obróciłam że tak sobie oglądałam i pokazałam mu co mi się podoba a on na to że: "my to mamy super numer na domy, trzeba go będzie odnowić i będzie najfajniejszy na dzielni" ni kutwa! Klops!
Co do tego co piszesz, to myślę że część to jest oryginalna, ale trzeba uważać. Ja tam nie kupuję takich rzeczy na All.
Jest co świętować np. jutro mija rok jak jestem na forum
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jej ..juz rok? jak ten czas szybko leci!!!
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Masusko chce wierzyc w to co napisałas, ze podobno momemnt i sie gubi po skonczeniu karmienia ale tak samo mowią, ze jak sie karmi to sie moment chudnie bo dziecko wszystko wyciąga niby
Sratytaty:P
Też w to do końca nie wierzę i nie wierzyłam, bo mi tam nie spadało tak aż nie wiadomo ile:P myślę że prędzej organizm dostosowuje się do zmian i dlatego taki spadek. Zresztą wystarczy MŻ
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Masuska no i ja mam ten sam dylemat ..biorę tablety no i też chcę wiedzieć co i jak jest.
Jej ..juz rok? jak ten czas szybko leci!!!
No to w sobotę rano zarządzam Narodowy Test Ciążowy
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
różyczko, ja także zawsze przeżywam szczepienie, a w dzień szczepienia smutno mi że ją będzie boleć już od rana, macierzyństwo to dziwna sprawa...
dziewczyny a czemu testy robicie? od porodu nie macie @ ??