BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 1 miesiąc temu #255659 przez ewitkun
dziewczyny może któraś się zna na zatrudnieniu, mnie kończy się macierzyński bo umowę miałam do dnia porodu i teraz albo zatrudnię się fikcyjnie w firmie męża albo będę opłacać składkę z krus bo siostra ma ziemię ale chyba musze być czasowo zameldowana u niej, nie wiecie jak to jest z krus?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 1 miesiąc temu #255676 przez różyczka
Kurde Natimp przykro mi z powodu Jasiny, sama jestem ciekawa co to z plamy :unsure: :dry:
A Ty już wrociłaś do pracy?

Aniu u nas ze spaniem jest tak beznadziejnie,ze az mi sie pisac juz nie chce nawet o tym :( jestem juz tak mega zbąbana,ze nie wiem nawet ile razy w ciągu nocy wstaje :S

Oposku zdrówka życze :kiss:

ewitkun
nie wiem jak dokładnie jest z Krusem tak dokładnie ale to chyba Ty musiałabys być rolnikiem/właścicielką ziemi...

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 1 miesiąc temu #255682 przez ewitkun
różyczko właśnie nie wiem czy nie mogę być jako członek rodziny...

13 lata 1 miesiąc temu #255685 przez różyczka
ewitkun napisał:

różyczko właśnie nie wiem czy nie mogę być jako członek rodziny...

czekaj zaraz zapytam mojego kuzyna on jest na Krus-ie

13 lata 1 miesiąc temu #255700 przez masuska
Tak dokładnie Ewitku nie trzeba być rolnikiem, można też dzierżawić ziemię, albo być członkiem rodziny i to wtedy jest jako zatrudnienie, ale nie wiem o co chodzi dokładnie z tym.

Aniu Dziękuję

Kamilko postaram się zagłosować.

Oposku zdrówka, wiesz ja też coś podziębiona

Piotrkowi wczoraj kupiliśmy wit C w kroplach i wapno (smak dzieciństwa) mam nadzieję że przejdzie. A tak mi ładnie zaczął spać:) od 21 do 8 rano z jedną pobudką o 6... Szok! Kolejna noc co najmniej dobra:)

A ten mój niby @ to się skończył. Wczoraj troszkę a do teraz nic... I co ja mam sobie myśleć? robić test? Ale biorę hormony... Kutwa.

A i mam smaka na słodycze.

Zrobiłam sobie dukanowe czekoladowe muffinki polane dukanową nutelką i wpierdzielama aż mi się uszy trzęsą:)

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #255708 przez różyczka
Ewitkun siostra moze Cie zatrudnic jako "domownika " chyba jakos tak to sie nazywa, no....że pomagasz na gospodarstwie za chleb :laugh: (bo wiadomo, ze jedna osoba sama gospodarstwa nie obrobi :laugh: )i płaci za Ciebie b. niskie składki wtedy - groszowe sprawy a Tobie leca lata do emerytury i jestes ubezpieczona :) ale co do tego zameldowania to zaraz zapytam jeszcze...

wiesz co najlpiej zadzwonić do Krus i spytać o to zameldowanie i w ogóle to zatrudnienie :)powiedz,ze pomagasz siostrze na gospodarswtie i chciałąbyś być ubezpieczona i jak to zrobić.

13 lata 1 miesiąc temu #255712 przez ewitkun
różyczko, masuska dziękuję właśnie skłądka to niecałe 300 pln na kwartał więc chcę to wykorzystać :) zawsze taniej niż płacić zus nawet od najniższego wynagrodzenia, po co mam państwo dorabiać ale ze mnie patriotka hihihihihii

13 lata 1 miesiąc temu #255718 przez masuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

No ale to moje skromne zdanie. Jak ktoś może korzystać to niech ciągnie ile wlezie:)

13 lata 1 miesiąc temu #255721 przez masuska
Kamilko zalogować się chciałam ale muszę podać jakiś brytyjski adres. Dj mi jakiś głównie chodzi o miasto i postcode. Ja tam nie wiem jak tam to wygląda.

13 lata 1 miesiąc temu #255740 przez Kamilka24
Masuska wpisz miasto hounslow a post code tw3 3tj Dziękuję :*

13 lata 1 miesiąc temu #255755 przez aniaw
Oposku dużo zdrówka :kiss: Wysłałam Tobie na priv wiadomośc :)

Różyczko oj daje Tobie popalic Twoja kruszynka ;)
Może zapodać jej jakieś środki nasenne, mam ich sporo w lecznicy? :)
A tak serio to nie wiem co powiedzieć i mam nadzieje, że nie rozdrażniłam Cie pytaniem ;)
Trzymaj się tam :kiss: :kiss: :kiss: ( To buziaczek ode mnie i od moich dwóch łobuzów :lol: )

13 lata 1 miesiąc temu #255780 przez masuska
Znów mi dzidź tak smacznie śpi że muszę Wam pokazać:)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

13 lata 1 miesiąc temu #255810 przez ufolka
Hej lipcóweczki ;)
Odzywałam się już wcześniej, przepraszam że nie pisałam nic ale właśnie niunia mi zachorowała i nie miałam jak za bardzo, ale już nadrabiam;)
Ja mam na imię Aska a moja niunia Amelka ;) mieszkamy niedaleko Białegostoku no i siedzimy sobie w domku, macierzyński mi się skończył no i teraz jestem na urlopie wypoczynkowym a potem na wychowawczy ;)Karmię piersią ale dziś jedziemy do lekarza bo mała chora i zapytam o rozszerzenie diety bo już niedługo 5 miesiąc ;)
pozdrawiam wszystkie mamusie i dzieciaczki !
masuska to zdjęcie jest cudne..

13 lata 1 miesiąc temu #255835 przez różyczka
Ej Aniu no co Ty - ja nie taka drażliwa :silly:
te srodki co Wy tam macie to ja bralam dla kotka jak szłam z nim ostatnio do fryzjera ale ta tabsa była mikroskopijnie malutka jak łepek od szpilki a baba kazala dac najwyzej pół no i przy przekrawaniu te miniaturowe połóweczki odstrzeliły każda w innym nieznanym kierunku :laugh: poleciałm po drugą i ....to samo :angry: wiec kotek jest ogolony do połowy tylko :laugh: bo na reszte nie miała cierliwosci :) (kotka)

Masuska no mega mega sliczny spioszek :side:

Witaj ufolka :)

13 lata 1 miesiąc temu #255856 przez Rika
Cześć :)

Masuska cudne zdjecie :)

Ufolka moja Ola też tylko na cycu i jeszcze nic nie spróbowała innego, a przynajmniej nie ode mnie bo Zuzia już dawała jej jabłko, ogórki, pomidory, chrupki, czekoladę, herbatę, banany, mandarynki i wiele innych cudaków :) ale ogólnie nic jeszcze Oli nie daję. Jedziemy na cycu a wprowadzać nowe posiłki zacznę w wigilię. Wtedy będzie miała prawie pół roczku.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka