BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 1 miesiąc temu #254821 przez różyczka
olka1730 napisał:

Różyczko podoba mi sie ta kremowa kurteczka,czy to skora naturalna,czy ma wytarcia na szczyciach,poprosze o zdjecia:)czy ma wciecie w tali....bo kurcze moja skora od siedzen w aucie szorstkie,a byly bez pokrowcow mi sie powycierała wlasnie na wszyciach :( i to tak brzydko teraz wyglada.Napisze do ciebie przez all,i przeslesz mi zdjecia ok;)

Ten płaszczyk, tak?
podam Ci maila na priv bo maile z allegro do mojego starego idą i dopiero on mi przesyła jak ma czas :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #254828 przez basba
[/b]Różyczko[/b] nie no dzięki ci wielkie.... poprawiłas mi humor tym opism aukcji jak nic. Aż z wrażenia się kawą zakrztusiłam!!!

No a my po lekarzu.... Wiktoria na Mikołaja dostała antybiotyk :angry:

Przyłączam się do zyczonek imieninowych Mikołaja! Wielki buziak dla solenizanta...

Kasiu ale wy laseczki dwie jesteście!!! I córcia mega podobna do ciebie... Nie odgonisz się od przyszłych zięciów hehe...

A Antoś ale przystojniak... Muszę Wikuni pokazać mikołajowego kawalera :P

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #254835 przez olka1730
kurcze to sie wychylilam napisalam na allegro juz :blush:

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #254850 przez Kamilka24
Hej Mamuśki :kiss:

Różyczko no padnę zaraz ze śmiechu z tego opisu płaszczyka :lol: do teraz się śmieję... musisz mieć wesoło z Twoim "starym" jak Ty to mówisz, nigdy przenigdy nigdzie nie spotkałam się z takim opisem, zarąbisty :blink:

Takajedna
możemy sobie podać ręki (jak to się mówi)- moja Melka też jak zasypia to robi "koj koj" ale Tylko wtedy gdy ma pidolka (smoczka) w buzi wtedy jej to tak ładnie wychodzi, a jak jest nerwowa to krzyczy "giii"

Natimp Antoś jest poprostu jak model, ta buźka, ehhh śliczny :kiss:

Kaska191919 Oby dwie jesteście śliczne

Hobbor Adusia jaka silna, mojej Melce główka jeszcze czasami się buja i wygląda to jakby mówiła tak tak :lol: ja też gadam do niej jakbym była głupia aż mój wczoraj powiedział, żebym była już cicho, bo mówiłam jak nakręcona różne głupotki :S

My wczoraj byliśmy na kontroli z Melki "żabką" i wiecie co, nie ma żadnej poprawy- byłam w szoku bo myślałam, że już będzie ok, więc w styczniu jak będziemy w PL to mamy się udać od razu do chirurga żeby się tym zajął. Mała waży 7080 kg i z resztą ok. Tylko jeszcze strasznie mi ulewa (refluks żołądka) i muszę do każdego mleczka wsypywać jej zagęszczacz o nazwie GAVISCON :dry:

Dziewczynki kochane moglibyście mi podać dzienny jadłospis waszych skarbków?

MIKOŁAJKU
Wszystkiego najlepszego z okazji imienin :kiss:

13 lata 1 miesiąc temu #254860 przez olka1730
dzis Mikołaj,wszystkiego naj,naj dla Mikołaja i wszystkich naszych maluszkow....

13 lata 1 miesiąc temu #254866 przez różyczka
Kamilka - Bianka też sie tak kiwa :laugh: tak tak :laugh: a mój małżon mówi wtedy do niej "no chodź tu mój ty parkinsonku" :laugh:
no ja mam z nim wesoło, ale czasem to wkurza bo sa momenty,ze chce pogadac na powaznie a on świruje albo czasem ma takie żarty :S zreszta raz już tu mnie dziołchy zrąbały jalk jeden jego czarny zarcik zapodałam :blush:

Aniu
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kurcze Basba a co jest Wiktorii? :dry:

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #254878 przez paulinka
hej dziewczynki

No a ja padam ze smiechu jak opowiadacie o tych swoich bobaskach hiih

Kamilko - Biedna Melka ,szkoda ,ze nie ma poprawy ,ale mam nadzieje ze w PL zrobicie to i bedzie juz ok, a z tym koj koj to padam hehhe

A ten GAVISCON to ja bralam na zgage ,i to kaza ci do mleczka wlewac? To takie wstretne jest.

Kasia - jestescie piekne dziewczynki, po tobie nie widac w ogole ze bylas w ciazy,elegancka i szuplutka sexi mama:)))

Ja dzis przymusowe siedzenie w domku,grypsko mnie wzielo ,bo Paulinka sobie w koszulce do sklepu wyeciala po zimna colke hiih no i mam!

13 lata 1 miesiąc temu #254886 przez basba
różyczka napisał:

Kurcze Basba a co jest Wiktorii? :dry:

Różyczko katar z dwudniową przerwą trwa juz ponad 3 tygodnie. W nocy zaczęła kaszleć (na szczęście na oskrzelach czysto, i gardło czerwone. :dry: Biedna tak się męczy bo nosek wiecznie zapchany oczka załzawione... a przecież kropelki do nosa max 5 dni można stowsować. Teraz mam jakieś chomeopatyczne + cały czas woda morska i pumex baby na rozgrzanie...

Kamilko przykro mi ze Melce nic się nie poprawiło. Jestem w szoku że maści nie zadziałały. :ohmy:

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #254893 przez paulinka
Hoborku Adusia piekna dziewczynka i ten szeroki usmiech a jakie wielkie piekne oczeta ajjjjjajaja:)))))

Antus przystojniaczek maly:)))

Kamilko a co do Melki to oni beda musieli chirurgicznie dzialac? A na dlugo zostajecie w PL?

Dziewczynki chwalcie sie co na mikolajka dostalyscie :lol: u mnie pod podusia byly moje ulubione perfumy Hugo Boss XX uwielbiam je :kiss:

Dziewczynki wejdzcie sobie na to , ale te dzieciaczki wymiataja heheh np Zosia i kaczuszka ,ale ja zebuchy swedza tak sie na tej kaczusce meczy hihi fajna pamiatka taki filmek,ja jak juz bede miala dzidzie t chyba zaczne krecic filmiki juz od pierszego usg hieheih :silly:

13 lata 1 miesiąc temu #254952 przez Green
czesc dziewczyny podkradlam zdj majowkowym mamusiom :woohoo:
Załączniki:

13 lata 1 miesiąc temu #254953 przez Green
czyz niefajny taki mokolajek?

13 lata 1 miesiąc temu #254962 przez różyczka
Basba no to biedulka :( oby szybko jej sie poprawiło :)
nie chce udawać doktora ale moze to jest jakiś alergiczny katar?

A jak tam Piotrus Masuskowy - smarkaty nadal?

apropo kataru to mi sie nie bardzo podoba ten katarek do odkurzacza :dry:

Kamilka az mam ciarki jak pomysle o Melce :( czy ona bedzie musiała miec zabieg chirurgiczny w szpitalu?

Green c u d n a :side:

13 lata 1 miesiąc temu #254979 przez Green
kamilka dodajesz GAVISKON do mleka? mi kazali rozcienczac w wodzie i strzykawka podawac. Na szczescie mojej sie juz uspokoilo z wymiotami :)

13 lata 1 miesiąc temu #254980 przez Rika
Dzień dobry

Hoborr śliczna Adusia ale nie mogę odtworzyć filmu :(

Ewitkun jaki przystojniak :)

Aska wszystkiego najlepszego dla Mikołaja :)

Różyczka zajebisty opis na allegro :D ale się uśmiałam :)

A mi dzisiaj Ola spadła z łóżka :dry: dobrze że nisko i dywan miękki bo Zuzia pierwsze swoje BAM zrobiła na panele :dry:

Rozkłada mnie choroba :( kurde no :(

13 lata 1 miesiąc temu #254981 przez Kamilka24
Tak Różyczko niestety będzie musiała... :dry:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka