BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 1 miesiąc temu #255123 przez różyczka
Masuska Ania :( :( :(

ale zimno na dworze brrrr

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 1 miesiąc temu #255132 przez różyczka
yyyyy co ja chciałam napisać :unsure:

gdzie Lucy?

Aniu chlopaki jak marzenie - obydwa :) bedą wyrywac lasencje jak nic :)
i gratulujemy zebolka :)
a co do błedu ort. w opisie płaszcza- też mnie drażni -ja mojemu małzonowi zawsze powtarzam,ze on dyplom ukonczenia studiów to chyba za czapke sliwek dostał :silly: ale jak robiłam edytuj opis to jakies hieroglify sie pokazują i nie umiem zmienic :S

13 lata 1 miesiąc temu #255137 przez Green
Paulinko jak bylam w PL i chcialam kupic GAVISKON dla dzieci bo zapomnialam wziasc ze soba to babki w aptece sie dziwily ze przeciez to jest tylko dla doroslych , wiec tlumaczylam ze dla dzieci tez jest ale ze tylko na zamowienie i generalnie aptekarki byly zdziwione bo nawet niewiedzialy ze takie cos jest :)
A odnosnie prezentow Mikolajkowych ,to widze dziewczyny niebardzo chca sie chwalic ale ja sie pochwale swoim prezencikiem tyle ze on jest Mikolajkowo-urodzinowo-gwiazdkowy ,a wiec ja sie stalam posiadaczka swojego pierwszego autka :lol: :lol: :lol:

13 lata 1 miesiąc temu #255154 przez Rika
różyczka napisał:

yyyyy co ja chciałam napisać :unsure:

gdzie Lucy?

Aniu chlopaki jak marzenie - obydwa :) bedą wyrywac lasencje jak nic :)
i gratulujemy zebolka :)
a co do błedu ort. w opisie płaszcza- też mnie drażni -ja mojemu małzonowi zawsze powtarzam,ze on dyplom ukonczenia studiów to chyba za czapke sliwek dostał :silly: ale jak robiłam edytuj opis to jakies hieroglify sie pokazują i nie umiem zmienic :S

Chciałaś napisać mi ten dowcip, który Twój facet powiedział :D

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #255163 przez różyczka
Droga Riko juz wiem co chciałam napisac :) - moja starsza córka też kiedyś spadła z kanapy, jak miała 7 m-cy i nawet poszła jej krew z nosa, myślałam,z ę umre na zawał, szybko w auto i do lekarza a ten sie tylko roześmiał i mówi"na szczeście nie ma sie co w tym nosie złamac o takiego szkraba bo tam same chrząstki" ufff kamień z serca mi wtedy spadł.
Od tamtej pory spadla wiele razy już jako kilkulatka bo wierciła sie przez sen i nigdy nic jej sie nie stało :laugh: takze na szczeście to niekoniecznie zostawia jakies trwałe slady na ciele czy psychice :) i zdarza sie bardzo czesto wielu dzieciom i rodzicom :)

dobrze, ze i Oli nic nie jest :)

Green chyba bylas bardzo grzeczna, co? :silly: :)

13 lata 1 miesiąc temu #255180 przez aniaw
Mikołaju ja też byłam bardzo grzeczna jak Green :lol: :lol: :lol: :lol:

Hallo Mikołaju???

Chyba się wylogował :P

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #255188 przez masuska
hehe, to ja byłam arcy niegrzeczna, bo kupiłam sobie sama do buta paczkę gum mentos i koczyki za 5 zł:P i nic więcej poza tym.

13 lata 1 miesiąc temu #255238 przez różyczka
masuska napisał:

hehe, to ja byłam arcy niegrzeczna, bo kupiłam sobie sama do buta paczkę gum mentos i koczyki za 5 zł:P i nic więcej poza tym.

hehehe to tak jak ja :laugh: czekoladki marcepanowe sobie wsadziłam a rano udałam zaskoczona i rzuciłam sie mojemu na szyje w podziekowaniu :laugh: myslałam, ze choc troche mu głupio bedzie a ten dał sie wysciskac i nie pisnał ani pół słówka :S :lol:
ech te chłopy :side:

13 lata 1 miesiąc temu #255255 przez takajedna
To ja dostałam na mikołaja frytki, tylko tez sama je sobie kupilam ;)

Mój maminsynek dzisiaj tylko na rekach, przez caly dzien spal moze z godzine :dry: w nocy tez srednio, a ja mam duzo zaleglosci do szkoly, normalnie nerwa mam i jakos beczec mi sie chce :(

13 lata 1 miesiąc temu #255260 przez różyczka
Takajedna nie pakaj :)
dam Ci coś na poprawe nastroju :)

13 lata 1 miesiąc temu #255290 przez masuska
"Mam znowu doła..." ech Różyczko, Różyczko:)

Ja już nie, aż takiego wielkiego jak w poniedziałek. Nawet nie zwróciłam uwagi na "Mikołajki" no ale mam śliczne kolczyki z Pepco:)

A kupiłam to krzesełko do karmienia 4Baby, znaczy się jutro finalizacja transakcji, ale juz umówiłam się z kolesiem. Mam adres i jadę przed Zumbą:). A i kupiłam sobie leginsy, jeszcze nie wiem co na górę, ale coś wymyślę.

Takajedna a ja się wzruszam strasznie... Nie wiem do końca dlaczego, ale taki depresyjny nastrój się wkręca. Dobrze że chociaż śnieg padał.

13 lata 1 miesiąc temu #255293 przez masuska
Nie wiem czy zauważyłyście, już mam 6 z przodu:) No chodzi mi o suwaczek wagowy:)

Siostra mi powiedziała że jestem już szczupła:P Mówiłam że po mnie KILOSÓW nie widać:) Chcę zejść do 62, a może do 59:) zobaczymy jak z motywacją i z wyglądem:P

13 lata 1 miesiąc temu #255297 przez masuska
A i jeszcze jedno. Zachciało mi się muffinek Różyczkowych:) więc zrobiłam z czekoladą z bakaliami:) Świetnie wyrosły, ślicznie wyglądały, a jak smakowały? to nie wiem, bo ich nie jadłam. Dałam tylko domownikom, a sama patrzyłam jak wcinają i chwalą że dobre:)

Trening silnej woli:)

13 lata 1 miesiąc temu #255299 przez różyczka
masuska napisał:

A i jeszcze jedno. Zachciało mi się muffinek Różyczkowych:) więc zrobiłam z czekoladą z bakaliami:) Świetnie wyrosły, ślicznie wyglądały, a jak smakowały? to nie wiem, bo ich nie jadłam. Dałam tylko domownikom, a sama patrzyłam jak wcinają i chwalą że dobre:)

Trening silnej woli:)

Zuch dziewczyna :lol:
jestem z Ciebie dumna :)
i gratuluje tej "6" :)
a ja też chce takie ładne krzesełko dla mojej Niuni ale nie mam kasy :(

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #255307 przez aska27
Witam Mamusie!
Jak zwykle rozpisałyście się... oj :blink:

Masuska GRATULUJĘ postępu w diecie.. i szósteczki z przodu :blink: no i zazdroszczę,ale super,ze tak Ci się udaje!
sliczne krzesełko dla Piotrusia!!

Aniu piękne zdjęcia :kiss:

Hoborrku poprawiłaś mi humor hehe.. no z tym bocianem to chyba jakiś znak,co?! :silly:

Różyczkocoś tam doczytałam,ze na allegro sprzedajesz ciuszki... no i pierwszy krok masz za sobą :blink:

Byliśmy na szczepieniu, Mikołaj jakiś marudny dziś był,nie męczący tylko chciałby cały czas się przytulać... waży już 8100g! i mierzy 67cm :laugh: :blink:

a ja natraciłam kasy na zakupach... oczywiście na prezenty, bo Mikusiowi kupiłam krzesełko do karmienia, ciuszki ,przepiękny sweterek, czapeczkę czaderską w Textilmarkecie za 2zł hehe to mi się udało :laugh: .. trzy pary butów...bo były przepiękne!!! No i jak miałam przejść obok..a na Mikołaja dostałam czapeczkę i szal..śliczne! aaa noi fotelik do samochodu moje chrześnicy kupiłam..a jutro dalej zakupy..ech te święta! :silly:
Jeśli mogę napisać coś o sobie to mega kiepsko się czuje /fizyczie i psychicznie/ nawet przseszło mi przez myśl,zeby teścik ciążowy sobie kupić i chyba tak zrobie..w sumie to raczej niemożliwe,ale upewnie się,a co!

a w prezencie dla Kochanych Cioć... buziaczek od Mikołajka
Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka