- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Green
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Różyczko czy mogłabyś mi w wolnej chwili napisać, czy brałaś jakieś leki? czy mogę wziąć jakieś elektrolity, żeby się nie odwodnić, jeśli karmię? czy synek nie będzie miał mało witamin, jeśli jem od soboty bułkę z masłem i ryż?
Kaśka pewnie, że fajnie spotkać "swojego" A jak koleżanka ma małe dziecko i mieszka niedaleko to tylko lepiej:)
Masuska my mamy katarek od początku i bardzo polecam:) działa delikatnie i jest bardzo higieniczne. Ja też czekam na @... Super prezent! mnie by się bardzo podobał ja kiedyś od męża dostałam klej do protez z karteczką, że będziemy używać kiedyś razem;)
Green ja też zazdroszczę śniegu:)
Rika ja też się nie łapię na wychowawczy, nawet z tą moją utraconą pensją...Dobre te przesądy:)
Różyczka strasznie fajny miałaś pomysł na tą tabliczkę wzruszyłabym się
- takajedna
- Wylogowany
- budujemy zdania
Masuska ja słyszałam same pozytywne opinie o tym katarku, też kupię przez all, tylko czekam na przypływ gotówki bo pytałam w aptekach ale tam nie ma
Rika widzę, ze z Zuzi tancerka bedzie, bo co piszesz to tanczy
Przesady znam, ale fajnie ze przypomnialas
Kasiu pokaż no się tutaj, bo ja nie mam nk, a też chcę Cie zobaczyć, choc coś mi się kojarzy, że wstawialas tu swoje zdjecia z Małą, ale jeszcze raz nie zaszkodzi
Basba oj Twojej Wiktorii też duzo zdrówka życzę! Niech ten katar już sobie idzie nie powiem gdzie
Green za zimą nie tesknię... Ale jakbym miała wybierać między tą pluchą i wiatrem jaki mamy, to juz wolę "Wasz" śnieg
Dzisiaj dałam Bartkowi śliwkę... Bo z kupami dalej problem...Ale jego nic nie rusza
- kaska191919
- Wylogowany
- rozmowna
- kaska191919
- Wylogowany
- rozmowna
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
AniaW _ Jaskowi tez się ząbek wybija, ma gorączkę 37,8 i mega dużo się krztusi . jak byliśmy na pobraniu klrwi to go lekarka osłuchała i niby ok, mówiła ze gardełko lekko czerwone ale albo to od podrażnienia przez kasłanie albo coś sie szykuje
A jak często ćwiczysz z Dominiczkiem?
Masuska -a może piter tez na ząbki, katarek kupka i dławienie ślinka- oczywiście to nie znaczy ze za dwa dni mu wyjdzie ale może się coś szykuje- takie objawy miał mój maksi zawsze przed zębami
- słyszałam o tym katarku, dużo osób poleca choć wizja odkurzacza mnie przeraża , ja mam fride i jestem zadowolona
- a może brak @ to jednak Boguśka ?
Takajedna - ja przerabiał na kupy chyba wszystko u Jaśka i najlepsza okazała się woda na czczco - w sensie jakieś 30 min przed karmieniem
Rika najbardziej z przesądów podoba mi się o kokainie
Kaśka niezła szczuplizna z Ciebie
oposku babka w aptece mi mówiła ze można brać te takie osłonowe jak przy antybiotykach, priobiotyki
Hmm Ciekawe jak Jaśko w nocy z ta gorączką sobie poradzi.W ogóle fajnie bo zaczął mi pic wode z butelki a wcześniej ani myślał żeby tknąć.
Kurcze właśnie sobie uświadomiłam ze ostatni poniedziałek przed powrotem do pracy minął.
Dziewczyny dobrze kojarzę ze jak się w pupie mierzy to odejmuje się 0,5 stopnia-? mam problem bo z term z pupy po odjęciu ma 37,8 a takim bezdotykowym na czoło 37,2- to kurcze spora różnica nie?
a Jaśko od 10 min leży w łóżeczku i sobie pomrukuje ,uwielbiam to po prostu
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Przepraszam, że się nie odzywam, ale mam grypę żołądkową Filip na szczęście zdrowy...
Różyczko czy mogłabyś mi w wolnej chwili napisać, czy brałaś jakieś leki? czy mogę wziąć jakieś elektrolity, żeby się nie odwodnić, jeśli karmię? czy synek nie będzie miał mało witamin, jeśli jem od soboty bułkę z masłem i ryż?
Kaśka pewnie, że fajnie spotkać "swojego" A jak koleżanka ma małe dziecko i mieszka niedaleko to tylko lepiej:)
Masuska my mamy katarek od początku i bardzo polecam:) działa delikatnie i jest bardzo higieniczne. Ja też czekam na @... Super prezent! mnie by się bardzo podobał ja kiedyś od męża dostałam klej do protez z karteczką, że będziemy używać kiedyś razem;)
Green ja też zazdroszczę śniegu:)
Rika ja też się nie łapię na wychowawczy, nawet z tą moją utraconą pensją...Dobre te przesądy:)
Różyczka strasznie fajny miałaś pomysł na tą tabliczkę wzruszyłabym się
oposku współczuje
brałam Dicoflor 60-probiotyk
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Wczoraj chciałam zrobić przekręt i wygrałam na allegro bluzke własnej szwagierki - którą wytawiła moja siostra!
Kurcze nie mam na nic czasu. Byłam dziś parę razy na forum ale jakoś bez weny ..
Oj może jutro będzie lepiej:)
Miłej nocki!
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prześlij jeszcze raz plisssssssssss!
I nie pamiętam kto miał dać linka do herbatek bez cukru! Sory nie weim czy mi umknęło ?
Rika jaką koszulę i spinki wybrałaś?
- takajedna
- Wylogowany
- budujemy zdania
Natimp oooj te zęby wymęczą
O wodzie na czczo juz dawno mi ktoś mówił, ale żeby ta moja cholera mała chciała ją pić dławi się, krztusi... Nawet herbatkę melisa jabłko, ktora lubił i się cieszyłam że coś w końcu pije już przestał lubić
Kasia no fajna lasencja z Ciebie, a i córusia urodę po mamie odziedziczyła
Masuska mam sprawe do Ciebie wstawiałaś kiedyś wszystkie mleka na receptę, masz to gdzieś jeszcze, bo teraz tego nie znajde juz chyba?
Aaaa, no i ja też uwielbiam to mruczenie podczas zasypiania Bartka chociaż ja na to mówię "koj koj", bo jemu tak zawsze wychodzi bo usypia ze smoczkiem
Ale zauważyłam też, że jak biedactwo się wysila przy robieniu kupy i w końcu wspólnymi siłami jakoś mu się to uda, to też tak mruczy, jakby był meeega zadowolony i odstresowany
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
www.nokaut.pl/gadzety/zestaw-narzedzi-kelvin-23.html
Właśnie zamówiłam prezenty dla dzieci, szwagierki i przyszłego szwagra i moich rodziców (ramki cyfrowe)... pchnęłam to wreszcie do przodu... ale mężowi to pojęcia nie mam co kupić
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
słuchajcie co ja zrobilam
szperalam w necie za jakimś ciastem i znalazłam pysznie wygladajce i latwe ciasto kawowe, zabrałm sie za miksowanie, rachu ciachu i ciasto było gotowe - zjedlismy blaszke na 3 i oblizaliśmy sie ze smakiem....
a teraz chodizmy wszyscy jak na spidzie jakims
w cieście bylo 12 lyzeczek kawy a w lukrze 1...
Młoda nie spi, dyszy, oczy wielkie jak 5 zł bo ją po tym ciescie karmiłam cyckiem
no i lipa ogólnie zapowiada sie ciekawa noc
tak to Oposek mial link do tego kubka, ja tez poproisze bo nie zapisalam niestety
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- takajedna
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mam nadzieję, ze jednak troche pośpicie w nocy
Basba a podaj no link do tych ramek cyfrowych
Ja bede miala kase dopiero przed swietami, a wtedy to ani na allegro, ani na miescie nie zakupy, bo ludzi tłumy albo problemy z paczkami... Wiec pewnie prezenty beda "na odpieprz" niestety
Hoborr no tak to własnie brzmi fajnie, w sumie to ja też uciekam robić koj koj
Do jutra!