BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 1 miesiąc temu #254519 przez Green
masusak moje znajome maja ten katarek jednak uzytkowanie tego jakos mnie odrzuca :huh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 1 miesiąc temu #254523 przez Oposek
Przepraszam, że się nie odzywam, ale mam grypę żołądkową :dry: Filip na szczęście zdrowy...
Różyczko czy mogłabyś mi w wolnej chwili napisać, czy brałaś jakieś leki? czy mogę wziąć jakieś elektrolity, żeby się nie odwodnić, jeśli karmię? czy synek nie będzie miał mało witamin, jeśli jem od soboty bułkę z masłem i ryż?

Kaśka pewnie, że fajnie spotkać "swojego":) A jak koleżanka ma małe dziecko i mieszka niedaleko to tylko lepiej:)

Masuska my mamy katarek od początku i bardzo polecam:) działa delikatnie i jest bardzo higieniczne. Ja też czekam na @... Super prezent! mnie by się bardzo podobał:) ja kiedyś od męża dostałam klej do protez z karteczką, że będziemy używać kiedyś razem;)

Green ja też zazdroszczę śniegu:)

Rika ja też się nie łapię na wychowawczy, nawet z tą moją utraconą pensją...Dobre te przesądy:)

Różyczka strasznie fajny miałaś pomysł na tą tabliczkę:) wzruszyłabym się :blush:

13 lata 1 miesiąc temu #254536 przez takajedna
Oposku dużo zdrówka, wiem jak jelitówka potrafi wymeczyć :(

Masuska ja słyszałam same pozytywne opinie o tym katarku, też kupię przez all, tylko czekam na przypływ gotówki ;) bo pytałam w aptekach ale tam nie ma

Rika widzę, ze z Zuzi tancerka bedzie, bo co piszesz to tanczy :)
Przesady znam, ale fajnie ze przypomnialas :silly:

Kasiu pokaż no się tutaj, bo ja nie mam nk, a też chcę Cie zobaczyć, choc coś mi się kojarzy, że wstawialas tu swoje zdjecia z Małą, ale jeszcze raz nie zaszkodzi :)

Basba oj Twojej Wiktorii też duzo zdrówka życzę! Niech ten katar już sobie idzie nie powiem gdzie ;)

Green
za zimą nie tesknię... Ale jakbym miała wybierać między tą pluchą i wiatrem jaki mamy, to juz wolę "Wasz" śnieg ;)

Dzisiaj dałam Bartkowi śliwkę... Bo z kupami dalej problem...Ale jego nic nie rusza :silly:

13 lata 1 miesiąc temu #254562 przez kaska191919
Opasekwspółczuje grypy żołądkowej, dobrze że małego nie dopadła :S
Takajednadla Ciebie
Załączniki:

13 lata 1 miesiąc temu #254563 przez kaska191919
Załączniki:

13 lata 1 miesiąc temu #254571 przez natimp1
hej Dziewczyny
jestem pierwsza o 19:36 :)

13 lata 1 miesiąc temu #254582 przez natimp1
A tak serio to dzisiaj jakiś zabiegany dzień.

AniaW _ Jaskowi tez się ząbek wybija, ma gorączkę 37,8 i mega dużo się krztusi . jak byliśmy na pobraniu klrwi to go lekarka osłuchała i niby ok, mówiła ze gardełko lekko czerwone ale albo to od podrażnienia przez kasłanie albo coś sie szykuje :(
A jak często ćwiczysz z Dominiczkiem?

Masuska -a może piter tez na ząbki, katarek kupka i dławienie ślinka- oczywiście to nie znaczy ze za dwa dni mu wyjdzie ale może się coś szykuje- takie objawy miał mój maksi zawsze przed zębami
- słyszałam o tym katarku, dużo osób poleca choć wizja odkurzacza mnie przeraża , ja mam fride i jestem zadowolona
- a może brak @ to jednak Boguśka ?:)

Takajedna - ja przerabiał na kupy chyba wszystko u Jaśka i najlepsza okazała się woda na czczco - w sensie jakieś 30 min przed karmieniem

Rika najbardziej z przesądów podoba mi się o kokainie

Kaśka niezła szczuplizna z Ciebie :)

oposku babka w aptece mi mówiła ze można brać te takie osłonowe jak przy antybiotykach, priobiotyki

Hmm Ciekawe jak Jaśko w nocy z ta gorączką sobie poradzi.W ogóle fajnie bo zaczął mi pic wode z butelki a wcześniej ani myślał żeby tknąć.
Kurcze właśnie sobie uświadomiłam ze ostatni poniedziałek przed powrotem do pracy minął.

Dziewczyny dobrze kojarzę ze jak się w pupie mierzy to odejmuje się 0,5 stopnia-? mam problem bo z term z pupy po odjęciu ma 37,8 a takim bezdotykowym na czoło 37,2- to kurcze spora różnica nie?

a Jaśko od 10 min leży w łóżeczku i sobie pomrukuje ,uwielbiam to po prostu :)

13 lata 1 miesiąc temu #254616 przez różyczka
Oposek napisał:

Przepraszam, że się nie odzywam, ale mam grypę żołądkową :dry: Filip na szczęście zdrowy...
Różyczko czy mogłabyś mi w wolnej chwili napisać, czy brałaś jakieś leki? czy mogę wziąć jakieś elektrolity, żeby się nie odwodnić, jeśli karmię? czy synek nie będzie miał mało witamin, jeśli jem od soboty bułkę z masłem i ryż?

Kaśka pewnie, że fajnie spotkać "swojego":) A jak koleżanka ma małe dziecko i mieszka niedaleko to tylko lepiej:)

Masuska my mamy katarek od początku i bardzo polecam:) działa delikatnie i jest bardzo higieniczne. Ja też czekam na @... Super prezent! mnie by się bardzo podobał:) ja kiedyś od męża dostałam klej do protez z karteczką, że będziemy używać kiedyś razem;)

Green ja też zazdroszczę śniegu:)

Rika ja też się nie łapię na wychowawczy, nawet z tą moją utraconą pensją...Dobre te przesądy:)

Różyczka strasznie fajny miałaś pomysł na tą tabliczkę:) wzruszyłabym się :blush:

oposku współczuje :dry:
brałam Dicoflor 60-probiotyk

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 1 miesiąc temu #254627 przez hoborr
Dobry WIeczór!

Wczoraj chciałam zrobić przekręt i wygrałam na allegro bluzke własnej szwagierki - którą wytawiła moja siostra! :S

Kurcze nie mam na nic czasu. Byłam dziś parę razy na forum ale jakoś bez weny ..

Oj może jutro będzie lepiej:)

Miłej nocki! :kiss:

13 lata 1 miesiąc temu #254636 przez hoborr
Szukam i szukam i nie mogę Różyczko znaleźć linka do Kubeczka niekapka od 4 miesiąca!
Prześlij jeszcze raz plisssssssssss!

I nie pamiętam kto miał dać linka do herbatek bez cukru! Sory nie weim czy mi umknęło ?

Rika jaką koszulę i spinki wybrałaś?

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #254667 przez takajedna
Ja podkabluję - link miał byc od Oposka :silly:

Natimp oooj te zęby wymęczą :(

O wodzie na czczo juz dawno mi ktoś mówił, ale żeby ta moja cholera mała chciała ją pić :( dławi się, krztusi... Nawet herbatkę melisa jabłko, ktora lubił i się cieszyłam że coś w końcu pije już przestał lubić :dry:

Kasia no fajna lasencja z Ciebie, a i córusia urodę po mamie odziedziczyła :laugh:

Masuska mam sprawe do Ciebie ;) wstawiałaś kiedyś wszystkie mleka na receptę, masz to gdzieś jeszcze, bo teraz tego nie znajde juz chyba?

Aaaa, no i ja też uwielbiam to mruczenie podczas zasypiania Bartka :laugh: chociaż ja na to mówię "koj koj", bo jemu tak zawsze wychodzi bo usypia ze smoczkiem ;)
Ale zauważyłam też, że jak biedactwo się wysila przy robieniu kupy i w końcu wspólnymi siłami jakoś mu się to uda, to też tak mruczy, jakby był meeega zadowolony i odstresowany :lol:

13 lata 1 miesiąc temu #254680 przez hoborr
taka jedna w życiu bym nie wymyśliła tego koj koj koj - a to brzmi rozkosznie:)

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #254698 przez basba
Masuska twój mąż chciał narzędzia. Ja mojemu tacie w tamtym roku kupiłam na gwiazdke takie podręczne... Mega zadowolony :) jakby co podsyłam linka... może ktośinny skorzysta:
www.nokaut.pl/gadzety/zestaw-narzedzi-kelvin-23.html
Właśnie zamówiłam prezenty dla dzieci, szwagierki i przyszłego szwagra i moich rodziców (ramki cyfrowe)... pchnęłam to wreszcie do przodu... ale mężowi to pojęcia nie mam co kupić :dry:

13 lata 1 miesiąc temu #254702 przez różyczka
Ale tu laseczki sliczne widze :laugh:

słuchajcie co ja zrobilam :S
szperalam w necie za jakimś ciastem i znalazłam pysznie wygladajce i latwe ciasto kawowe, zabrałm sie za miksowanie, rachu ciachu i ciasto było gotowe - zjedlismy blaszke na 3 i oblizaliśmy sie ze smakiem....
a teraz chodizmy wszyscy jak na spidzie jakims :ohmy: :S
w cieście bylo 12 lyzeczek kawy a w lukrze 1...
Młoda nie spi, dyszy, oczy wielkie jak 5 zł bo ją po tym ciescie karmiłam cyckiem :laugh:

no i lipa ogólnie :laugh: zapowiada sie ciekawa noc :side:

tak to Oposek mial link do tego kubka, ja tez poproisze bo nie zapisalam niestety :blush:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #254715 przez takajedna
Hahaha, to mi Różyczko poprawilaś humor na dobranoc :lol: :kiss:
Mam nadzieję, ze jednak troche pośpicie w nocy :silly:

Basba a podaj no link do tych ramek cyfrowych
Ja bede miala kase dopiero przed swietami, a wtedy to ani na allegro, ani na miescie nie zakupy, bo ludzi tłumy albo problemy z paczkami... Wiec pewnie prezenty beda "na odpieprz" niestety

Hoborr no tak to własnie brzmi fajnie, w sumie to ja też uciekam robić koj koj :silly: :laugh:

Do jutra!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka