BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 1 miesiąc temu #255332 przez dorotas29
Dobry wieczór!!!

Wszystkim Mamusiom i ich Dzieciaczkom przesyłam życzenia z okazji Mikołajek,a dla Mikołajka dodatkowo 1000 buziaczków!!!

Jula znowu chora- od soboty meczymy się z jej gorączka- 38.5-39.5, w moczu wyszły nieprawidłowosci,ale mamy jeszcze powtórzyc badanie moczu i morfologię w czwartek, gdyby stany podgorączkowe się utrzymywały,ehhh już nie mam sił do tych jej chorób... :(

Ja mam od wczoraj mega ból głowy,a Kubusiowi wyszła na policzku jakaś wysypka... ;)

Miłego wieczoru!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 1 miesiąc temu #255464 przez Rika
O rany jakie pustki :(

13 lata 1 miesiąc temu #255466 przez aga1040
Hej dziewczynki! Wszystkiego najlepsiejszego z okazji mikołajek!!!!!!!!!!!!
Kurde dziewczyny w sobote dostałam okres i mam wkur.... a myślałam że to jeszcze troche potrwa skoro karmie :( a tu prosze...
Leci ze mnie jak cholera :( jestem zła

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #255485 przez Green
oj dziewczyny pewnie ze bylam bardzo grzeczna :laugh: moj mikolaj powiedzial ze mam sie cieszyc prezentem bo to prezent na najblize 3 lata :lol: pozatym jak pisalam to taki laczony prezent wiec jakby go tak na czesci rozlozyc to pewnie mialabym opony same :woohoo:
A moja niunia dostala dwa a'la chodziki i palak do wozka a najwieksza frajda z tego niebieskiego miala, poprostu wszyscy lezelismy ze smiechu :woohoo:

oraz sukieneczke. direct.asda.com/george/baby/girls/knitte...6260,default,pd.html

Wiem wiem chwalipieta ze mnie B) ale co tam raz w roku chyba mozna prawda? pozatym to w imieniu Dagi ;)
Załączniki:

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #255486 przez Green
aga1040 juz okres? maskra tez sie zastanawiam kiedy u mnie sie pojawi? czuje ze niedlugo a tak mi fajknie bez niego :blush: no nic przynajmniej rok spokoju byl :silly:

dziewczyny kiedy wracacie do pracy ja chyba w marcu albo w kwietniu? najchetniej bym zostala w domu ale coz jak trzeba to tzreba, ostatnio rozmawialam z mezem na temat mojego powrotu do pracy i powiedzial zebym sie nie zalamywala bo jak wroce to na rok max 1,5 i znow bede siedziec w domu z brzuszkiem :lol: :kiss:

Masuska prosze cie ... zostawiasz mnie w tyle z rzucaniem kg czemu nieczekasz na mnie az mi waga tez ruszy? :dry: Juz niemoge na siebie patrzec :angry:

13 lata 1 miesiąc temu #255535 przez masuska
Różyczko ja kupiłam używane:) nowe 259, a ja dałam 100:) znaczy się dam dziś:) Najpierw je obejrzę:) Ale zapowiada się nieźle. U mnie też kasy brak więc dlatego tak. A że dostałam teraz wypłatę ostatnią za 5 dni grudnia to tak starczyło mi na prezenty:) I na ZUMBĘ DZIŚ!!!!

Aśka, ale wykarmiony Miki:) Bardzo ładnie:)

Dorotas ZDRÓWKA!!!! Dla Julki:)

Rika, gdzie tam pustki:) Już jestem:)

Aga ja też chciałam powiedzieć że Bogusi na razie nie będzie. Wczoraj potwierdzone. Ale tylko lekko plamię więc wkładka wystarcza. A może być tak przez to że zainstalowałam sobie Nuvaring.

Green fajoskie zabawki:) A ja z tą wagą motywuję tylko do działania:) Ruchy, ruchy:)

13 lata 1 miesiąc temu #255538 przez masuska
Ło matko znów pierwsza jestem, a to już 9ta.

Pora wstawać, jest już rano. Otwórzcie oczka!

13 lata 1 miesiąc temu #255539 przez basba
Dzieńdoberek....
ja tylko na chwilkę sie przywitać! :) Potem coś skrobne ... miłego dnia

13 lata 1 miesiąc temu #255571 przez ewitkun
my już na nogach od 7.oo :) łobuz spał po 3 pobudkach w nocy zjadłam śniadanie z mężem, potem na bazar po zioła :) wczoraj zrobiliśmy sobie z mężem prezent kupując książkę Jamie Oliver 30 minut w kuchni i dziś robię kurczaka w sosie Jerk :)

13 lata 1 miesiąc temu #255576 przez różyczka
Sześć :)

a ja tez już wstałam Masusko tylko sie kreciłam to tu to tam :silly:
opis płaszcza zmieniłam bo jak mi kumpleka wczoraj napisała, ze tez miał kiedyś taki płaszcz po babci to sie kapnęłam, ze ludzie ten opis biorą na serio :S
a to płaszcz z Orsaya za 4 stówy tylko stylizowany na stary/przecierany :dry:

ASka a Ty sie martwisz,ze on wypija tylko 90 ml! :ohmy: :S :)

Aga
no ja tez oduwam mysli o @ jak najdalej sie da, mnie jeszcze nie dopadła narazie ale pewnie długo juz sie nie uchowam bo widze, ze nawet karmiace powoli dostają już :(

zaraz dopisez reszte tylko nakarmie głodomorre

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #255606 przez Kamilka24
Hej dziewczynki :lol:

ja na razie tak szybciutko, później zobaczę co żeście znowu pisały tyle...

byście dały głosik na zdjęcie Melki- klikacie tylko gwiazdkę powyżej zdjęcia, dziękujemy :kiss:

www.bounty.com/competitions/63923/entry/87796

KURDE NIE ZAUWAŻYŁAM ŻEBY ZAGŁOSOWAĆ TRZEBA SIĘ TAM ZALOGOWAĆ :dry:

13 lata 1 miesiąc temu #255621 przez natimp1
hej dziewczyny

ja na seke tylko bo Jaśko ma jakąś masakryczna wysypkę, takie różowe place i ide na 12 do lekarza, do tego coś średnio chce pic od opiekunki butle.. ale nie ma co gdekać bo był tez już zmęczony a on jak zmęczony to trudno mu usnąć i jeść nie chce ..
zobaczymy co powie lekarka, czy to różyczka czy trzydniówka :(

13 lata 1 miesiąc temu #255629 przez aniaw
Cześć kobitki:)

Ja od rana w pracy a mój Mały tylko raz w nocy sie obudził jupiii :lol:
Wiem, że to tylko tak okazjonalnie, ale byłoby super, gdyby mu tak zostało :P

Masuska no gratuluje wagi :) I dziś pierwsza zumba, super, daj znać jak było :lol:
I krzesełko na pewno bedzie super :)
My wczoraj posadziliśmy Dominiczka w krzesełku Szymonka i ten był taki happy, że trzeba mu też kupić :) Poza tym z góry lepiej mu się patrzy :)

Dorotas oj zdrówka zdrówka :kiss:

Kamilka ale pysio słodki :laugh:

Green fajniutkie prezenciki, oby Mała się nimi cieszyła :)

Asiu ale Mikołaj zdrowo rośnie :)

Różyczko a jak tam u was ze spaniem?

Aga ja tez wkurzona jestem na @ ;)

Lucy a co u Ciebie?

Natimp trzymaj się, biedny Jachu ;)

13 lata 1 miesiąc temu #255657 przez Oposek
Hej Dziewczynki:)

Ja też wpadłam się tylko przywitać, przeczytałam wczoraj co napisałyście, ale sił już brakowało, żeby odpisać. Grypa jelitowa minęła, ale dopadło mnie za to jakieś przeziębienie albo nie wiem co, bo niby już nie wymiotuję, ale nadal mam gorączkę i gardło boli... Filip odpukać zdrowy, za to już TYDIEŃ nie robił kupy :dry: I tak ciągle coś...
Na 12 idę z synkiem do pediatry, a wieczorem mąż zostanie z Filipem, a ja do internisty.

Pozdrawiamy Was bardzo ciepło i mam nadzieję, że po południu wpadnę już na dłużej:)

13 lata 1 miesiąc temu #255658 przez Oposek
Ania W Aniu Kochana, ja doczytałam posta od Ciebie, ale nie wiedziałam i wciąż nie wie, co Ci odpisać. Mieszkam na Bielanach i na Szajnochy mam niedaleko, dziś nawet byłam umówiona na rehabilitację, ale czuje się tak marnie, że nie wiem, czy w piątek dam radę :(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka