BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 4 tygodni temu #259444 przez różyczka
Asiu chyba Ci zdjecie nie weszło

a Oliwia rozdarła bryczesy o jakis pret w....KROKU :S
i nagle włascicielka stajni kazała przynieść pismo, ze biore za nią całkowitą odpowiedzialnośc podczas jazdy hehe cwaniaki :laugh:
mój mąż jak to zobaczył to az zbladł, bo wyobraził sobie co sie mogło stać gdyby sie nadziała na ten cholerny pret :S

ufff jazda konna to jednak sport ekstremalny :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 4 tygodni temu - 13 lata 4 tygodni temu #259446 przez aska27
STRASZNY był ten filik, SATRASZNE ,ze to dziecko wychowuje się w takiej rodzinie.. i tak naprawdę jest przegrane jeśli mu nikt nie pomoze!Jej,a jak sobie pomyśle,ze tak się na świecie dzieje... serce się kraje!!!!

Różyczko straszne to co się dzieje..hmm.. brak słów!

A jak Twoje zdrówko?

demotywatory.pl/3598728/Ratujace-objecie

13 lata 4 tygodni temu #259458 przez różyczka
Sama nie wiem co mi jest...moze jakas przeświateczna depresja mnie bierze :dry: nie mogłam sie dziś dobudzić, małż wziać Niunie i siedział z nią w 2 pokoju żebym dospała, wyszedł przez to spózniony do pracy, spałam w dresie choc mam w domu 23 stopnie a w nocy ustawiam na 21 wiec zimno to nie jest :S jakoś tak ciezko mi sie oddycha...

Lepiej napisz jak Mikołaj? Lepiej juz?

demot przecudny :side:

13 lata 4 tygodni temu #259459 przez masuska
Green ja mam nadzieję że mi się do września uda zostac z Piotrem, ale czy się uda to wątpię:(

Różyczko ale króliczek:) Śliczna Bianeczka, no i avatarek przez to nowy:)

A no i torby świetne:)

Aśka świetnie to ujęłaś:)

Różyczko bardziej podoba mi się to mandarynkowe ciacho niż truflowe.

Ja w tm roku na święta robię sobie potrwy. Nie przerwę diety więc będzie śledź w jogurcie, chyba sernik (bo jeszcze nie jestem pewna) myślę żeby zrobić sobie rybę z pieca, no i na tym koniec bo ile to jeden człowiek może wciągnąć:P

Różyczko nie choruj!!!

Mi Piotr wyzdrowiał i ja też i Mąż też i weźcie mnie wygońcie z domu na spacer, bo od soboty nigdzie nie wychiodziłam, tylko do apteki, a o Piotrze nie wspomnę, siedzi ze mną w tych 4 ścianach...

13 lata 4 tygodni temu #259461 przez hoborr
Dzień dobry!

Aj te teściowe!
Każda inna i każda dziwna!

Nie rozumiem mojej. Zresztą niektóre mamy tez chyba takie są.
Wczoraj przez telefon gadała z jakąś koleżanką z pół godziny i tak nagadywała o Adusi że aż mi sie głupio zrobiło! Jaka ona silna, jak siedzi, całe noce śpi, synowa - czyli ja - cały dzień nosi ją na rączkach - bo Adusia to KOCHA! Normalnie takich słów używała i talk ściemniała że szok! Moje dziecko jeszcze nigdy nie przespało całej nocy. ALe nie uważam że to jest jakaś ujma. A ona tą gadką nie wiem co chciała osiągnąć. Często spotykam ludzi i pytają się różnych rzeczy a ja udaję głupią bo nie wiem o co i m chodzi! A tu pewnie teściowa tak pieprzy i kłamie na prawo i lewo! Kiedyś babka się mnie jakaś w sklepue pyta jak tam Adusi a czy nie boi sie juz telewizora? Kurwa a kiedy się bała - myślę! Nie trudno sie domyśłec że to teściowa tak ludziom ściemnia i głupoty opowiada... i po co?

Aż się zdenerwowałam!!!!! :angry:

13 lata 4 tygodni temu #259468 przez masuska
Hoborrrku spokojnie, już tak z nimi jest.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

13 lata 4 tygodni temu #259470 przez aska27
Hoborrku wysyłam buziaki ;) i nie stresuj się teściową /wiem,ze tylko łatwo się "mówi"/ ale nic nie pordzimy na te stworzenia! :silly:

Różyczko dziękuje,ze pytasz o Mikołajka..nadal przeziębiony,ale juz troszeczkę lepiej..tylko zaniedbałam wczoraj go wieczorem, po kąpaniu nie wyczyściłam noska i w nocy i rano budził się z krzykiem i płaczem,bo nie mógł tchyu złapać..przeciściłam nosek i uśmiech od ucha do ucha..ufff

ale masz kochanego meża!!! :)

Masuska dobrze,ze Piotruś juz zdrowy :)

aaa i jeszcze przepisy..moze komuś się przydadzą:
www.slodkiefantazje.pl/2011/12/sernik-z-...i-kardamonem-na.html

www.slodkiefantazje.pl/2011/11/miodownik.html

13 lata 4 tygodni temu #259492 przez masuska
Aśka właśnie mi uświadomiłaś że nie zjem miodowca mojej mamy... łeeeeeeeeeeeee :(

13 lata 4 tygodni temu #259496 przez aska27
masuska napisał:

Aśka właśnie mi uświadomiłaś że nie zjem miodowca mojej mamy... łeeeeeeeeeeeee :(

PRZEPRASZAM :(

Konkurs.. dla mam piszących bajki :blink:

www.wodadladziecka.pl/aktualny-konkurs.html

13 lata 4 tygodni temu #259497 przez różyczka
Heheh Hoborr usmiałam sie z Twojej tesciówki :laugh:

No u Ciebie Masuska to cięższy kaliber :dry:
My spędzamy świeta w 4 i to juz kolejny rok (
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ale mi to pasuje :side: robimy sobie do żarcia co nam sie podoba, lezymy na kanapach przez świeta i obżeramy sie słodyczami, gramy w różne gry :side:

Aska ten sernik robiłam, pyszotkowy :)
a miodownik brzmi super tylko tyle tego masła w kremie :P a ja nie jem masła od zawsze :side:

13 lata 4 tygodni temu - 13 lata 4 tygodni temu #259504 przez masuska
Różyczko poszukam Ci przepisu mojej mamy, jest naprawdę rewelacyjny!!!!!! A masła moja mam nie daje.

13 lata 4 tygodni temu #259509 przez różyczka
masuska napisał:

Różyczko poszukam Ci przepisu mojej mamy, jest naprawdę rewelacyjny!!!!!! A masła moja mam nie daje.

13 lata 4 tygodni temu #259510 przez masuska
Ach napisze wam:
Moja znajoma dostała prezenty z tej "Szlachetnej paczki" samotnie wychowuje dwójkę dzieci w tym chorego synka, kiedyś wam pisałam o tym że nie może chodzić bo ma martwicę panewki kości udowej. No to teraz przed świętami dostała sprzęt rehabilitacyjny (za cześć musiała niestety zapłacić, no i z tej szlachetnej paczki dostała tak jak to ona powiedziała "WSZYSTKO" bo i ciuszki dla dzieci i przybory szkolne i słodycze i jedzenie i kosmetyki, jak mi to opowiadała to głos jej się łamał i się nie dziwię, święta w tym roku będzie miała super:) No dzieciaki na pewno:)

13 lata 4 tygodni temu - 13 lata 4 tygodni temu #259512 przez aska27
jej Masuska przykra historia! :( Wkurza mnie gdy dorośli ludzie wciągają dzieci w swoje głupie gierki!

Załączniki:

13 lata 4 tygodni temu #259515 przez Rika
Dżem dobry :)

Kurde Ufolka niefajnie z tą "panią" masz... Chociaż lepiej czasem tak niż ma się wtrącać... tylko Twojego szkoda...

Ha ha ha Różyczko fajnie napisałaś o tym defekcie :D
Myślałam że tylko mi święta kojarzą się z mandarynkami :)

Różyczko ja widziałam reportaż w uwadze o tym dziecku, wcześniej zanim tv to nagłośniła to siostra pokazywała mi to w necie... wolę nie wypowiadać się na ten temat.

Aska aż się popłakałam jak zobaczyłam to zdjęcie. Piękne.

Hoborr, ja rozumiem że często ludzi chwalą się dziećmi, zachwalają itd ale po kłamać? Mnie np bardzo irytuje jak spotykam się ze znajomymi, które mają już dzieci i jest wychwalanie się. A bo moja to juz umiała w tym miesiącu to i tamto a Twoja jeszcze nie ma zebów? Moja urodziła się z zebami, Twoja nie? I... no wiesz o co mi chodzi. Nawet kiedyś pisałam o tym na blogu ale nie mogę znaleźć.

Masuska, to zależy z jakiego powodu jest na nich zły. jeśli ma poważny powód to myslę ze powinnaś go zrozumieć ale jeśli jest to tylko impuls w złości to lepiej pogadaj z nim na ten temat żeby nikt nie poczuł się urażony w tej sytuacji. Zwłaszcza, ze macie Piotrusia. Teraz jeszcze nie rozumie ale jak przyjdzie czas to będziecie musieli też brać pod uwagę jego :)

No i tak jak Różyczka napisała. Rodzina to mama, tata, dzieci i tak powinno się spędzać święta. Chyba że mieszka sie z teściami tak jak ja :) no to i oni ale jakby nie patrzeć to rodzice męża. jeśli miałabym możliwość spędzenia swiąt z moją rodziną czyli mąż i dziewczynki to nie pchała bym się do nikogo na święta :) I tak zrobię w przyszłym roku. Chciałam w tym ale góra w remoncie i funduszy brak a za rok jedziemy w góry :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka