BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 4 tygodni temu #258416 przez kaska191919
Witajcie :)
Wszystkiego dobrego dla Jasia i Wikusi :kiss: :kiss: :kiss:
Hoborrmaskara z tą dziewczynką :ohmy: :ohmy: :( jejku, ale od razu zmarła jak upadła czy jak podniosła to żyła i później jakieś powikłanie od upadku?
STraszne współczuję tej rodzinie :( :(
Ja właśnie wróciłam ze szkoły, oddałam dwie prace jeszcze cztery musze napisać ale to do 6 stycznia , a w niedzielę jadę do domu na tydzień i Wigilię to mama będzie pilnować a ja sobie popiszę spokojnei :)
Mała nakarmilam o 9 przed wyjściem, a mąż dał jej kaszkę tylko i jak wróciłam to mała już znowu głodna była, ale się wyrobiłam, w czasie :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 4 tygodni temu #258431 przez Rika
Dobra baby my wracamy do domu...
Manatki spakowane, obiad zjemy i jedziemy.
Do przeczytania w Józefowie :)
Ale mi się nie chce jechać :( siostra to już płacze że cicho będzie bez dzieci itd... ale na sylwestra mają do nas przyjechać...

13 lata 4 tygodni temu #258496 przez ewitkun
my wróciliśmy od znajomych dając dzieciom prezenty od Mikołaja :) Antoś dostał Mysz :)
www.nygus2.sote.pl/go/_info/?user_id=60014&lang=pl
polecam gorąco dla dzieciaczków w naszym wieku bo szczeniaczek uczniaczek o którym często mowa chyba ma język angielski i nie do końca maluch to wykorzysta, myszka w opcji dla chłopca i z kokardką Minnie dla dziewczynki :)

teraz zabawa przed snem :)

13 lata 4 tygodni temu #258572 przez Rika
No i jesteśmy w domu...

Podróż była okropna, widziałam... trupa :ohmy: jeszcze mam go przed oczami :huh:

Ewitkun a my mamy szczeniaczka uczniaczka i jest tylko po polsku i Zuzia go uwielbiała jak była mała a dostała go na gwiazdkę w zeszłym roku.

13 lata 4 tygodni temu #258581 przez aniaw
Coś dziś tu pustawo...

Ciężkie klimaty jakieś, nie przyłączę się ;)

Różyczko przepis Twój dziś wypróbowany z kurczczkiem i pychota :)

Byliśmy obejrzeć dziś ostatecznie nasze mieszkanko kolejne i ciasnawo się zapowiada, ech ;)

Szymon coraz więcej gada po swojemu, ale fajnie :)
A Dominiś z tym kawałkiem zębolka wygląda superaśno :)

Jutro rano do pracy a kiedy my się spakujemy to nie mam pojęcia :laugh:

13 lata 4 tygodni temu #258603 przez Oposek
Ja dziś padam. Wczoraj goście, dziś goście, a lodówka prawie pusta poza dwoma kilogamami śledzi i colą :lol: Filip dostał masę prezentów- z fajniejszych ksiażeczki w kształcie samochodów z odgłosami, kulę do raczkowania i muzyczne kluczyki. Aż mi głupio było, bo myśmy dla innych dzieci taki drobiazgi pokupowali. Wczoraj rano przystrajałam pokoik Filipka już na święta i ubierałam małą choinkę dla niego.
Teraz czeka nas jeszcze sprzątanie, pakowanie ostatnich prezentów, ubieranie dużej choinki, pierniczki... W tym roku chyba nie zdążę kartek wysłać:( W tym tygodniu 3 lekarzy, do giekologa będę musiała z synkiem pójść :dry:
Za to mogę się podzielić przepisem na fajne ciasteczka-renifery, bo robiłam pierwszy raz i wrszcie coś mi wyszło;)

Lucy ja zakupu chodzika nie przewiduje, głownie dlatego, że nie mam miejsca na niego;) a na skoczek chyba się skuszę, ale taki na drążek w drzwiach.

Różyczka zazdroszczę ogrodu, my nawet balkon mamy mały;) A przepis chętnie wypróbuję, brzmi smakowicie!

Dorotas oj ja też nie wiem, czy zdąże z oknami... Mam nadzieję, że się uda;)

Ewitkun fajnie, że wyprawa się udała:) No i prezent śliczny:)

Ania W my mamy w piątek neurologa:( a jak duże o mieszkanko do którego się przeprowadzacie?
Ja też chcę, żeby Filipek już gadał!;) Jeszcze trochę ech...

Rika dobrze, że wróciliście bezpiecznie. :)

13 lata 4 tygodni temu - 13 lata 4 tygodni temu #258619 przez aniaw
Oposku trzymam kciuki, żeby u neurologa było ok, my jakoś w styczniu mamy kontrolę ;)
Mieszkanko 2 pokoiki z kuchnią czyli o pokój mniej niż teraz ;)
Ja poproszę przepis na reniferki, bo mam zamiar coś popiec na święta :)
I fajniuche prezenty Mały dostał :)
Wiesz ja wielokrotnie musiałam z bobasem do gina mykać i zawsze miałam jakieś ulgi, bo babki w kolejce mnie przepuszczały :laugh:

13 lata 4 tygodni temu #258626 przez Rika
Aniaw i Oposek a czemu macie neurologa? Ja mam teraz rehabilitacje po nowym roku pewnie chyba że się miejsce zwolni a neurologa dopiero jakoś umówię się na luty.

Nie czuję jeszcze świąt ale za to strasznie nie mogę się ich doczekać. Między innymi dlatego, ze chcę już dać mężowi prezent :)

Przyszło mi wszystko w piątek tylko jedna rzecz nie jest taka jaką chciałam bo babka pisała że mają ruch przed świętami ale już wysłali dobrą a ja tą złą mam im odesłać :) i babka jeszcze napisała że wyśle mi również pieniądze żebym mogła im odesłać. Podejście do klienta super.

13 lata 4 tygodni temu #258627 przez aniaw
Basba, Kaśka, Natimp ucałujcie swoje bobasy :kiss: :kiss: :kiss:

Rika my tak kontrolne po tej rehabilitacji mamy iść, ale nawet jak ostatnio byliśmy to babeczka mówiła, że już ok i następna wizyta to tak pro forma :P

Ja tam Świąt w ogóle nie czuję ale czuję nadchodząca przeprowadzkę ;)

13 lata 4 tygodni temu #258634 przez Oposek
Ania W Na razie zdjęcie, jutro wklepię przepis;) Nie martw się, my się też przeprowadzaliśmy do mniejszego mieszkania i wydawało mi się, że będzie ciężko, ale część rzeczy się upchnęło, część wyrzuciło (podręczniki z podstawówki :lol: ) i jakoś daliśmy radę. A może potrzebujesz kartony? gdzieś chyba jeszcze mamy z naszej przeprowadzki, jeśli Ci potrzebne to nie ma problemu. Fajnie, że kto poza mną poszedł do gina z dzieckiem, bo już się denerwowałam, że mnie wyrzucą;) Ja się denerwuję, bo miałam jakąś torbiel, ale lekarz ciągle mówił, że jak urodzę to się zobaczy, urodziłam i powinnam z tym jakiś porządek zrobić... U neurologa powinno być ok, bo mam już wyniki badań i Filipowi ładnie spadł wynik przeciwciał cytomegali z 66,5 na 15. Nie obrazisz się, jeśli jeszcze zapytam o królika? Zalecasz szczepienia, jeśli nie wychodzi na dwór i nie mamy innych zwierząt?

Rika my chodzimy do neurologa, bo Filip miał wylew krwi do mózgu i w efekcie zaniżone napięcie mięśniowe, a lekarz podejrzewał też zakażenie cytomegalią.Ma też torbiel 5/7 mm i mam nadzieję, że się wchłonie, zanim zarośnie ciemiączko. Teraz jest ok, ale będzie pod opieką pewnie do roku. A co kupiłaś Mężowi?:)
Załączniki:

13 lata 4 tygodni temu - 13 lata 4 tygodni temu #258636 przez Lucy
Rika jak to trupa :unsure: :ohmy:

Hoborr o matko co za tragedia :ohmy: Biedne dzieciątko :dry:

Oposku wylew krwi do mózgu? Brzmi b.groźnie.Powodzenia u neurologa i ginekologa.
Ciasteczka piękne aż szkoda je zjeść!!!!!!!

Jak zwykle ostatnia :angry:

Wszystkiego najlepszego dla WIKI,JACHA I ZUZANKI:kiss:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096

13 lata 4 tygodni temu #258646 przez różyczka
Pierwsza! :)

oposku ale ładne ciastka :)

Oposku - ja mam duzy ogród ale za to też tylko 2 pokoje+taka troche wieksza kuchnia z kanapownio-telewizornią, także ciasno jak diabli, wolałabym o połowe mniejszy ogród (bo kosić sie nie bardzo chce :blink: ) ale za to wiekszy metraz w domu. Bardzo chciałabym sie rozbudowac ale ciągle cos innego wyskakuje :dry: Ale plan w głowie mam a to nawazniejsze :)

Także Aniu w 2 pok. tez dacie rade-jestem tego pewna :)
fajnie, ze smakowała pierś :) w tym tyg znowu trzeba coś wymysleć :S marzy mi sie gosposia taka co wymyśla i gotuje co dziennie cos innego...i jeszcze zakupy zeby robila...moze tez sprzatać... :side: i prasowac jak by bardzo chciala to tez bym jej nie bronila :side: :silly:
Lucy a Ty robiłas?

Rika dobrze, ze Wy cali i zdrowi z powrotem. U mnie w mieście pare dni temu 19latek wjechal dostawczakiem z pełnym impetem na wiadukt, tam było ograniczenie wysokosci dla aut, nad kierowca byłą kabina, w której spał 16-latek i ten przydzwonil tak w to ograniczenie,ze zabil tego 16-latka na miejscu. Nie chcial dmuchac, móiwli mi koledzy policjanci, wiec dla mnie oczywista sprawa :dry: Ale widzialam jak rozcinali to auto zeby cialo tego chlopaka wyciagnać bo akurat przejeżdżałam :S masakryczny widok...

No i spoznione ale bardzo serdeczne zyczonka dla Zuzi, Wiktorki i Jasiny :kiss: :kiss: :kiss:
[/b]

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 4 tygodni temu - 13 lata 4 tygodni temu #258647 przez Lucy
JA BYŁAM PIERWSZA :laugh:

Różyczko a to dla Ciebie wersja z ryżem:
Pycha!

Jak masz jakieś jeszcze sprawdzone przepisy to chętnie wykorzystam,na dziś nie wiem co :unsure:
Może spagetti...

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096
Załączniki:

13 lata 4 tygodni temu - 13 lata 4 tygodni temu #258664 przez basba
Cóz za smakołyki tak od rana! Dziewczyny normalnie aż ślinka cieknie! :P

W imieniu Wikuni dziękujemy za życzenia i składamy spóźnione Jasiowi i Zuzi :)

Ja dzisiaj spać coś nie mogłam... niby zimno mi było a jak załozyłam polarek to znowu gorąco! Księżyc mi w oczy świecił ... a wstać mi sie nie chciało zeby rolete zasłonic :dry: No i się nie wyspalam! No ale za to moje dzieci z takim humorem się obudziły że az miło :lol: Z Wiktorką jutro do kontroli jadę i chyba Antka też wezmę przy okazji bo strasznie kaszle! Dzień wolnego w przedszkolu sobie zrobi. Ale chyba panuje jakiś wirus bo 15 dzieci w jego grupie było na 32! Niby spotkanie mam i dzieci przy choince w czwartek ma być ale pani się zastanawia czy nie przełożyc na przyszły tydzień.

No skoro takie tu pyszności wystawiacie to i ja się pochwalę Różyczkowymi (jeszcze raz wieeeeeeelkie dzieki) super pysznymi muffinkami mojego syna :)

Rika dobrze że wy dotarliście cało i zdrowo!

Różyczko mi też taka gosposia się marzy... ale póki co moim marzeniem jest odkurzacz (takie "ufo") co samo jeździ i wcina okruchy! Ehhhhhhhh......... moze kiedyś!

A ja do czwartku muszę pomyc okna w salonie bo w końcu firanki nowe odbieram! Ha ciesze się nimi jak murzyn blaszką :lol: Potem wam sie pochwalę ;)

13 lata 4 tygodni temu #258686 przez hoborr
Dzień DOBRY!

U nas dzis spagetti. Teściowie wybywają na urzędy i nie będzie ich pewnie pół dnia! Ale się cieszę! Będziemy robić sesje zdjęciowe z Adusią - bo pożyczyłam wczoraj aparat od sis:)

A co ja będe jeść? Pewnie ryż i gotowany filet... bleeee. Coraz gorzej znoszę to dziadowską dietę! JA tak uwielbiam ser!!!!!
Ale dziś znowu - 1kg:) :lol:

Basba pozazdrościłam tych zdjęć!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka