- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
Oposku mata dziecka już nie kręci za bardzo gdy raczkuje, czasami podejdzie ale woli wchodzić w nowe miejsca w domu a nie oblegać matę na której musiało leżeć tyle czasu
Ja powoli już mam graciarnię przez zabawki a co tam
Ok zmykam ubierać małego i do przychodni
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
A mnie dalej coś rozkłada....płuca tak mnie bolą jakby mi ktoś usiadł na klacie i do tego znowu chyba "zaziebiłam" pierś, bo cała noc czułam kłujący ból az w koncu mąz mi zrobił termofor i było troszke lepiej jak przyłozyłam. Niby nic mi nie jest na pierwszy rzut oka...ani kataru...ani kaszlu...gorączki tez nie....a jednak mocy nie mam i oddycha mi sie strasznei cieżko
Fajne rzeczy tu pokazujecie ale ja nie kupuje tych wszystkich zabawek. Moja pierwsza córka miała ich tyle, ze tak jak Ewitkun piszesz-graciarnia była w domu potem ciagle rozdawalismy zeby sie ich pozbyć i z doświadczenia wiem,ze dziecku nie sa do rozwoju potrzebne te wszystkie sprzety, ze to bardziej rodzice się cieszą z tego kupowania
My praktykujemy recykling w głównej mierze i eksplorowanie świata wokół, np. ogromną frajda jest dla Bianki obserwowawnie naszego kota, wąchanie go, dotykanie.....zatapia te swoje malutkie raczki w mieciutka sierc i coraz szerzej otwiera oczy uwielbiam to jej zdziwienie, albo koncentracje na dziubasku gdy zgniata folie...
albo jej skupienie gdy robie makijaz dotykam ja wtedy delikatnie pedzelkiem, daje do reki rózne kolorowe tajemnicze rzeczy z kosmetyczki
mamy karuzele, mate, stojak gimnast., lezak z grajacymi swiatełkami itd., wszystko to prezenty i praktycznie rzecz biorac z tego nie korzystamy, bo zauwazyłam, ze Bianusia zamiast lezec na macie woli lezec na lezaku w łazience gd sie kapie i patrzec jak dmucham w piane, albo leje wode z prysznica
ale sie rozpisałam
Lucy ofkors, ze trzymamy
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko pod pierzynkę i grzej się
Co do zabawek dla malucha to faktycznie frajda dla rodziców gdy mozna kupić coś fajnego swojemu dziecku ... przyjdzie czas na dobre zabawki...do tej pory królowały gryzaki, grzehotki Różyczko niemowlak nie będzie bawił się godzine jedną zabawką to normalne..a Bianka po prostu nie potrzebuje zabawek, bo nie jest do nich przyzwyczajona.są jej niepotrzebne i ja byłam dzieckiem które nigdy nie bawiło się zabawkami, lalakami... tylko "szło w świat" budować bazy na drzewach, bawić się z psami w ogrodzie..są różne dzieci
A ja chyba kupie Mikusiowi tą kulę skoro polecacie,ze taka fajna jest
Rika pocztę mam na WP a na googlach nic nie robiłam, no i nie mam pojęcia o co chodzi.
Mam jeszcze jeden adres email..spróbuję jeszcze raz!
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mozesz wejsc na gg?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
www.gadu-gadu.pl/przedszkolanka-za-kare-...e=gg&utm_medium=main
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzisiaj było o tym w ddtvn ale nie zdazylam obejrzec:
Świat "schodzi na psy"!
Wczoraj 3 latek i jego rodzice, dzisiaj to..oj, ja bym tą babkę, pseudo przedszkolankę... chyba spoliczkowała, skąd oni się biorą?!
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
różyczka napisał:
Świat "schodzi na psy"!
Wczoraj 3 latek i jego rodzice, dzisiaj to..oj, ja bym tą babkę, pseudo przedszkolankę... chyba spoliczkowała, skąd oni się biorą?!
no własnie tez sie nad tym zastanawiam Asiu
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rika dzięuję za tego sprzedawcę, jak dostanę kasę 23 to muszę akurat zakupy zrobić
Takajedna Tobie również, podpatrzę jak cenowo wygląda to i u jednego i u drugiego sprzedawcy:)
Rika i właśnie pewnie stąd ten problem że ryb nie lubimy:P A pamiętam jak się kiedyś szprotki wcinało, a teraz to kotek dostawał
OPOSEK:) Dziękuję:* Kochana jesteś, myślałam nad szczeniaczkiem-uczniaczkiem, albo nad garnuszkiem, ale ta kula jest nieziemska:) No i ją zaraz kupię
Lucy będę trzymać kciuki:) Tej kaszki to ja bym nie dosypywała.
Ewitkun nie zgodze się z tym że mata dziecka nie kręci, moich znajomych synek zaczął bawić się dopiero jak zaczął samodzielnie siedzieć, a najbardziej właśnie jak mial 8-9 miesięcy.
Jejku pamietam jak w Sylwestra była jeszcze z brzuchem a tu już zaraz Bartek będzie miał rok:)
Różyczko niech MOC będzie z Tobą Nie choruj na swięta, przesyłam światłowodem pozytywną energię
Co do zabawek to Piotrek lubi (ostatnio zauważyłam) takie zwykłe grzechotki z kuleczkami, macha sobie nad główką i patrzy jak kuleczki się ruszają
Ma dokładnie takie grzechotki:)
http://img11.allegroimg.pl/photos/oryginal/19/58/92/82/1958928212_1
http://img06.allegroimg.pl/photos/oryginal/19/38/78/75/1938787510
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
aska27 napisał:
różyczka napisał:
Świat "schodzi na psy"!
no własnie tez sie nad tym zastanawiam Asiu
Jak przeczytałam ten artykuł to pierwsze co pomyślałam to że bym babę ukatrupiła!!!
Albo niech sama stanie nago na apelu i dyrektorka ją wyśmiewa!!!
Jeb..nięta!!!!
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Też oglądałam DDTVN i aż mi się płakać chciało tak mi było żal tego dziecka. Biedulka aż się posikała...
Nienawidze tej baby!!!!
Chyba bym ją pobiła gdyby zrobiła coś takiego ....brrr aż strach myśleć!
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hej!
Też oglądałam DDTVN i aż mi się płakać chciało tak mi było żal tego dziecka. Biedulka aż się posikała...
Nienawidze tej baby!!!!
Chyba bym ją pobiła gdyby zrobiła coś takiego ....brrr aż strach myśleć!
A tej baby też szczerze nienawidzę! (mocne słowo)
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lucy Mam nadzieję,ze Twojemu mężowi uda się dostać tą pracę, powodzenia! Daj znać, koniecznie!
Jej,a ja dziś idę w odwiedziny do mojej"starej" pracy, aż mnie mdli i siusiam co 5 min z tych nerwów! Historia jest długa...ale uwierzcie sters okropny!!!
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna