BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 3 tygodni temu #260256 przez Green
Ufolku synek kuzynki mojego meza gdy mial 5 m-cy nawet na boczki sie nie przekrecal a jest w 1oo% normalny znaczy zdrowy poprostu byl leniuszkiem i wolal lezakowac :) A z mojej Dagi to sie smieja ze ona zamiast zaczynac chodzic to bedzie biegac :woohoo: Napewno tez tak robicie ze gdy wasza niunia lezy na pleckach lapiecie ja za raczki a ona sie dzwiga i siada(?) wiec moja gdy ledwo usiadzie odrazu wybija sie na nozkach zeby stac a krzyku , smiechu i radosci w niej tyle jak jej sie uda ze szok :silly: Niektorzy namnie warcza ze zle bo dziecko za male to co mam zrobic jak sama sie rwie przybic ja gwozdziami do podlogi zeby sie niedzwigala? Tak samo nielubi lezec dlugo na pleckach wiec dzwiga glowke do gory oi tzryma ja tak dlugo az jej ktos niewezmie na rece a jak nikt jej niebierze to przekreca sie na brzuszek i podkurcza nozki i sie odpycha :laugh: Dosc smiesznie to wyglada bo raczki leza bezwladnie biedulka jeszcze niewie co z nimi robic smiejemy sie z moim ze uczy sie raczkowac :blush:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 3 tygodni temu #260265 przez różyczka
ewitkun napisał:

hoborku 6 w 1 200 pln pneumokoki 300 pln
co do aranżacji łazienkę mam biało czarną wrzucę zdjęcia płytek albo zrobię foty a urządzaliśmy mieszkanie rok temu

boże to o wiele drozej niz ja płacisz :S razem 500 a ja 350 za te same szczepienia

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #260300 przez aska27

13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #260314 przez różyczka
Aska a ja mam teorie, ze sa ludzie i....taborety :lol:

"ulegnie samozniszczeniu..." heheh :laugh: to już teraz kumam czemu nieraz u Ciebie puste posty...a ja myślałam,ze to nieudane próby z fotkami :)

Oposku wiedziałam,ze gdzies juz widziałam te reniferki a to u Dorotus76! :) pięknie Ci wyszły naprawde.
ja dzis robie muffiny ale nie tyle same muffiny ważne co krem milky way-owy na nich...pychotka :P
odkuchnii.blox.pl/2011/12/Milky-Way-Cupcakes.html
muffiny robie z tego swojego przepisu+brzoskwinka do ciasta a na wierzch to cudo...
(Masuska nie czytaj... :blink:)

patrzcie to:
dzieci.pl/breedingAid,14080313,title,Naj...ml?smgputicaid=6d8e5

w Gdansku urodziła sie dziewczynka 7 kg!! :ohmy:

13 lata 3 tygodni temu #260326 przez dorotas29
Dziewczyny,przepraszam,ale ja tylko na chwilke.
Mam problemiki z Kubusiem,zaczął ulewać, krzyczy mi po dwie godziny kilka razy w ciagu dnia, jestem juz wykonczona,spie po trzy godziny na dobe, Kubuś ma brzydka wysypkę na policzku, dobrze,ze jutro idziemy na szczepienie,to moze sie czegos dowiem... i jeszcze na dodatek chora Julka
Pozdrawiam

13 lata 3 tygodni temu #260327 przez aska27
jej, Rozyczko a Ty znowu czarujesz w kuchni!!! I kto powiedział,ze dieta mamy karmiącej musi być nudna?! :silly:

13 lata 3 tygodni temu #260336 przez aska27
dorotas29 napisał:

Dziewczyny,przepraszam,ale ja tylko na chwilke.
Mam problemiki z Kubusiem,zaczął ulewać, krzyczy mi po dwie godziny kilka razy w ciagu dnia, jestem juz wykonczona,spie po trzy godziny na dobe, Kubuś ma brzydka wysypkę na policzku, dobrze,ze jutro idziemy na szczepienie,to moze sie czegos dowiem... i jeszcze na dodatek chora Julka
Pozdrawiam

Dorota współczuję.. i zdrówka życzę!!!!!

jej, a ja dostałam właśnie widomość,ze kupiłam fotelik samochodowy 15-36kg i jedzie juz do mnie :unsure: :cheer: yyy.. no ja juz nic nie rozumiem..chyba lunatykuje w nocy i siedzie na allegro!

13 lata 3 tygodni temu #260337 przez różyczka
aska27 napisał:

jej, Rozyczko a Ty znowu czarujesz w kuchni!!! I kto powiedział,ze dieta mamy karmiącej musi być nudna?! :silly:

stare babki jakies chyba :silly:

Hoborrku to Ciebie nie dotyczy biedulko nasza bo alergia to siła wyzsza i dietka musi byc, choc ja bym sie juz chyba poddała i przeszła na MM bo nie dałabym rady tak długo na ryzu i filecie jechac :dry: podziwiam Cie kobieto! bo jestes niesamowicie dzielna :kiss:

13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #260363 przez aska27
Ewka dobrze,ze szczepienie przebiegło bezproblemowo, twardy chłopak :blink:

Green buziaki dla bystrej Dagmarki!!! :kiss: Cudnie :)

Hoborr w tym programie "Ugotowani" to są same wypasione mieszkania..mam wrażenie,ze tylko bogaci się tam lansują :blink: ale porgrem bardzo lubię!!! :) i jeszcze Kuchenne reolucije, i bardzo lubiłam Gordona Ramsay'a ale chyba już go w TV nie ma! A wracając do tematu faktycznie mieszkania godne pozazdroszczenia..mozna coś podejrzeć :silly:

Rozyczko jej jakie gigant dziecko :cheer: Ciekawe jakiej postury są rodzice..tak czy siak..mamuśka się nadźwigała! :blink:

13 lata 3 tygodni temu #260415 przez masuska
Green:) A sama usiadła? Gratuluję:) Piotrek podciągnie się do siedzenia, ale sam nie siądzie.

Co do kolczyków jestem za tym żeby wcześniej, bo później jest tak że niby boli i dziecko się boi. Sąsiadki córka ma przekute uszy, dziurka w jednym zarosła i nie chce sobie przekuć. Chce ale się boi, a wiem że lepiej mieć to z głowy:)

Hoborrku, toć Ada ma najlepsze zabawki jakie mozna mieć, Piotrek też lubi pieluchy, reklamówki, ooo gazety lubi, ale musze uwazać żeby nie zjadł jej przy okazji, bo raz wciągnął:)

Różyczko myślę że odwrotnie, ja płacę 180zł za hexę.
Już nie oglądam MagdyM, bo za słodko się zrobilo, wolę pierwszą serię:)

Hehe Ewitkun to ciągną od Ciebie:P 200zł za Hexę!!! a pneumo to już wogóle:P

Różyczko to wychodzi że masz co szczepienie, kolejne gratis:)

A ja nie wiem co Aśka napisała:( Buuu

Różyczko przeczytałam:P Jak pysznie wyglądają:) Ide po serek wiejski:P

Dorotas 3mam kciuksy

A właśnie Lucy i jak?

Aska jak za darmo to bierz:)

A ja byłam u ciężarnej koleżanki i dostałam od niej masę ciuszków na roczek do półtora, zamiast ja jej, to ona mi:P Ale dałam jej troszkę pisemek i kiedyś ciuszki dla ciężarówki i sab simplex nowy nie używany i herbatkę na laktację:) I witaminę KiD bo mi zostało, ale tak jakoś mi głupio że tak mało... Ale mam pomysła dla niej, tzn dla dzidziolka:) ale jak już będzie wiadomo czy chłopczyk, czy dziewczynka:)

13 lata 3 tygodni temu #260417 przez aska27
Masuska gdzie tam za darmo..pierwszy email,ze wpłata została dokonana..a drugi,ze dzisiaj wysłali paczkę!

Fajnie tak dostać ciuszki,bo przecież takie maluchy nie zniszczą..i pare razy się założy i juz małe!!!

Green co do kolczyków każdy ma swoje zdanie.. ja bym poczekała ;)

13 lata 3 tygodni temu #260427 przez masuska
Asia?

Ale jak to? bez Twojej wiedzy? no to ja nie rozumiem...

No ciekawa jestem czy nie zniszczy. Na moich ulubionych półśpiochach jest ogromna plama od marchewki, bo jak mnie potrącił to ach... nawet ja na bluzie mam jeszcze ślad:P

13 lata 3 tygodni temu #260433 przez masuska
JA CHCĘ ZIMĘ!!!

WHY?

:laugh: :laugh: :laugh:

NO I OCZYWIŚCIE DLA TEGO TEŻ:)

nie wiem czy oryginał bo nie mam głośników:(

13 lata 3 tygodni temu #260450 przez takajedna
Green no to gratulacje dla Dagmarki :)
Co do kolczyków to mi nie podoba się jak takie maleństwo ma przebite uszy... Jeśli kiedyś tam zdarzy się Malwinka to przebiję jej uszy dopiero jak sama mnie o to poprosi. Ale każdy ma swoje zdanie na ten temat.

Dziś znowu dla Bartka 2:0 jeśli chodzi o zasypianie - dwie drzemki i dwa razy usypiał na rękach, teraz to nawet taką histerię urządził że nawet jak już usnął to łkał biedny długo :(

13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #260451 przez masuska
Ej piszcie bo ja regulamin łamie.

Oposku a ja nie mogę doczytać, ta kula z Simby co ja macie, to ona sama się turla? tzn ucieka czy coś?

Kurczę podoba mi się bardzo:)

O jest Takajedna.

Wiesz mi Piotr ostatnio też na rękach się układa do snu.... Daję mu troszkę się wyciszyć i zasypia w łóżeczku. Ale żeby nie było że taka mądra jestem, to powiem szczerze że czasami mi się nie udaje i tracę cierpliwość na szkolenie i zasypia na rączkach:)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka