- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a kubek mam z firmy akuku, fajny jest nawet, przyznam że kupiłam go tylko dlatego że z innych firm nie znalazłam poniżej 6 msca, wykupione były chyba ;p ale ten okazał sie okej, ma miękki ustnik, no i dwa uchwyty, nam służy do picia i do zabawy Amelka jak już go dostanie to nie chce oddać hehe
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko dokładnie, dotyczy to asymetrii, której Ola i tak już nie ma także mam nadzieję jutro wejść tam i wyjść
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
chyba wszystkie mamusie pierniki pieka
ale Welmanowa ma wężową bluzke w ddtvn wow!
poszłam za Waszymi radami-wieczorem zagoniłam małza i córe do sprzatania, mycia podlóg itd., a dzis wstałam i moge spokojnie napic sie kawki bo w piekarniku juz sie robi obiadek - typu 'pomysł na' pałki kurczaka pieczone z ziołami w rekawie
tak naprawde to ja czesto korzystam z mrozonek(warzywa) czy połproduktów a na obiady staram sie gotowac dania, których przygotowanie zajmuje 10-30 min góra ale nawet to mnie meczy ostatnio
a od kiedy sa Kuchenne Rewolucje nie zamawiam zarcia bo ....wszystko wydaje mi sie bleeee...
ale prawda jest taka, ze przy gotowaniu/pieceniu robi sie bajzel a potem jak kazdy podokłada kolejne kubki, talerze to kuchnia zamienia sie w pobojowisko
no to se pogadałam
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
druga
ale napisałyście dużo, szok. Oposku, Aska super zdjęcia, Oposku ta waliza niezła
oooo muszę wyjąc niekapek i spróbować ale mój łobuz wody to raczej nie pociągnie na herbatkę koperkową się marszczył.... może soczek jabłkowy....
nie mam za bardzo czasu czytać, pisać mąż chory, teściowa chora więc sama jestem z młodym, wczoraj ubrałam choinkę dziś resztę porządków robię i pierwsze jabłko z kaszą będzie.
trzymajcie się cieplutko
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Lucy mnie się spać chce bo ja za długo śpię. Wstałam o 9 dziś, wczoraj podobnie... Większość porobione. zostało mi porobić żarcię dla się na święta.
Różyczko pewnie widziałaś w DDTVN, normalnie jak oglądałam to myślałam o Tobie:) Ja sama bym chciała taki prezent na święta:) Genialne:)
A no oczmi wyobraźni widziałam Cię w czymś takim:)
Ciekawe co u AniW
A Asiu, czas na choinkę Może dziś ubiorę to wam pokażę, ale ja robię małą, bo malutki pokój:)
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no to jest prezent dla mnie z cała pewnoscią
heheh tak sobie wyobraziłam Ciebie i siebie w tych fartuszkach i z naszymi muffinami hehe oczywiscie Twoje dietetyczne
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wczoraj robiłam:) i kurdę zjadłam kawałek, ale jakie pyyycha:)
Hehe 2 babeczki w takich fartuszkach z tackami z muffinkami:) łeeeeee urocze:)
Różyczko wczoraj pisałam że moja koleżanka urodziła, teraz mają dylemat czy to Laura, czy Róża:) a no i miała 3150 i 53 cm, jak Piotrek:)
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
gratulacje dla kolezanki
mi sie Laura baaaaaaaaaardzo podoba ale bliskiego przyjaciela mojego małza córka tak ma na imie i głupio było tak zgapić od nich wiec niestety sie pozegnałam z tym imieniem na samym poczatku, ale pamietasz jak myśmy Róze rozważali?
kurde musze kupic mandarynki godne mego światecznego ciasta mandarynkowego
a jak patrzyłam wczoraj to wszystkie takie jakieś niedorobione
No własnie Rika ja pamietam,ze Ty Ole telewizja naprostowywałaś wiec tak jak piszesz pewnie tylko dla formalnosci dziś tam pojedziesz na tą rehabilitacje
Masusko ja tez mam nieduża choinke bo nie mamy miejsca na dużą ale ważne, ze jest
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A wiesz, ja nie mam weny na ciasta, ostatnio mnie naszedł za to wędzony kurczak:) No i jutro mąż kupuje trzy i do solanki na dobę będziemy wędzić... Mniam mniam mnniam:)
z Ciast to chyba zrobię sobie piernik, bo sernik mi jakoś nie podszedł, no i śledzie w jogurcie. Do tego bułeczki dukanowe jakieś sałatki i nie zginę w święta:P żal mi tylko pierogów i uszek, ale nie! Musze na wakacje jakoś po ludzku wyglądać. Jak mamy się spotkać to trzeba:P
A tak sobie teraz myślę a może by tak Tramisu:)
Różyczko widziałaś nowe "Pomysły na..." ? Są 3 rodziaje na coś słodkiego, np. Tiramisu właśnie:)
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Coś mi takiego wyskoczyło teraz:P
Administrator tego forum włączył ochronę przez nadmiarem postów, dlatego musisz zaczekać1 sekund, zanim będziesz mógł wysłać kolejną wiadomość.
Kliknij w przeglądarce przycisk Wstecz, aby wrócić do wiadomości.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko pytałąm o wodę,bo wiele razy słyszałam,ze niemowlakom nie powinno się dawać do picia wody mineralnej,ze to niby duze obciązenie dla ich nerek itp.. tylko dać wodę przegotowaną,przestudzoną..przyznam ,ze też Mikołajowi dawałam Żywca i oberwało mi się wiele razy w każdym razie tylko informuje, warto sprwadzić czy rzeczywiście tak jest.
a co do nocnego karmienia to dostaje z butelki,bo tak mi łatwiej, nigdy nie podnoszę Mikołaja do karmienia tylko na leząco je.
Ciekawe co u Anki czy juz się zadomowiła?? jak jej się mieszka i co słychać?! echh..moze niedługo do nas się odezwie!
Masuska zazdroszczę takiego późnego wstawania..ja codziennie mam pobudkę o 6
a fartuszki fajne
www.slodkiefantazje.pl/2011/12/pierniczki-lebkuchen.html
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
To Wam pokarzę
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a co Twój maż mówi do Piotrusia??