BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 3 tygodni temu #263964 przez ufolka
olka wszystko do nadrobienia, ja kaszkę dzisiaj dałam pierwszy raz :lol:
a kubek mam z firmy akuku, fajny jest nawet, przyznam że kupiłam go tylko dlatego że z innych firm nie znalazłam poniżej 6 msca, wykupione były chyba ;p ale ten okazał sie okej, ma miękki ustnik, no i dwa uchwyty, nam służy do picia i do zabawy ;) Amelka jak już go dostanie to nie chce oddać hehe

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 3 tygodni temu #263985 przez olka1730
Dziekuje Ufolku,podpatrzę na allegro zaraz :)

13 lata 3 tygodni temu #264008 przez Rika
Aska właśnie chodzi o to, że poczta szybko dostarczyła a kuriera jeszcze nie było :(

Różyczko dokładnie, dotyczy to asymetrii, której Ola i tak już nie ma także mam nadzieję jutro wejść tam i wyjść :)

13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #264094 przez różyczka
jejkuuu pierwsza??? :laugh: o 9.30??? :)

chyba wszystkie mamusie pierniki pieka :)

ale Welmanowa ma wężową bluzke w ddtvn :lol: wow!

poszłam za Waszymi radami-wieczorem zagoniłam małza i córe do sprzatania, mycia podlóg itd., a dzis wstałam i moge spokojnie napic sie kawki bo w piekarniku juz sie robi obiadek - typu 'pomysł na' pałki kurczaka pieczone z ziołami w rekawie :)
tak naprawde to ja czesto korzystam z mrozonek(warzywa) czy połproduktów a na obiady staram sie gotowac dania, których przygotowanie zajmuje 10-30 min góra ale nawet to mnie meczy ostatnio
a od kiedy sa Kuchenne Rewolucje nie zamawiam zarcia bo ....wszystko wydaje mi sie bleeee... :)
ale prawda jest taka, ze przy gotowaniu/pieceniu robi sie bajzel a potem jak kazdy podokłada kolejne kubki, talerze to kuchnia zamienia sie w pobojowisko :S

no to se pogadałam :woohoo:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 3 tygodni temu #264129 przez ewitkun
dzień dobry :)

druga :D

ale napisałyście dużo, szok. Oposku, Aska super zdjęcia, Oposku ta waliza niezła :D
oooo muszę wyjąc niekapek i spróbować :) ale mój łobuz wody to raczej nie pociągnie na herbatkę koperkową się marszczył.... może soczek jabłkowy....
nie mam za bardzo czasu czytać, pisać mąż chory, teściowa chora więc sama jestem z młodym, wczoraj ubrałam choinkę dziś resztę porządków robię i pierwsze jabłko z kaszą będzie.

trzymajcie się cieplutko

13 lata 3 tygodni temu #264130 przez masuska
Dzień dobry,

Lucy mnie się spać chce bo ja za długo śpię. Wstałam o 9 dziś, wczoraj podobnie...:( Większość porobione. zostało mi porobić żarcię dla się na święta.

Różyczko pewnie widziałaś w DDTVN, normalnie jak oglądałam to myślałam o Tobie:) Ja sama bym chciała taki prezent na święta:) Genialne:)

A no oczmi wyobraźni widziałam Cię w czymś takim:)

Ciekawe co u AniW

A Asiu, czas na choinkę:) Może dziś ubiorę to wam pokażę, ale ja robię małą, bo malutki pokój:)

13 lata 3 tygodni temu #264143 przez różyczka
Masuska hehehe :laugh:
no to jest prezent dla mnie z cała pewnoscią :lol:

heheh tak sobie wyobraziłam Ciebie i siebie w tych fartuszkach i z naszymi muffinami hehe :laugh: oczywiscie Twoje dietetyczne :lol:

13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #264149 przez masuska
Albo z ciachem marchewkowym:)

Wczoraj robiłam:) i kurdę zjadłam kawałek, ale jakie pyyycha:)

Hehe 2 babeczki w takich fartuszkach z tackami z muffinkami:) łeeeeee urocze:)

Różyczko wczoraj pisałam że moja koleżanka urodziła, teraz mają dylemat czy to Laura, czy Róża:) a no i miała 3150 i 53 cm, jak Piotrek:)

13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #264158 przez różyczka
tak tak ja czytałam wszystko tylko mocy nie miałam na pisanie za bardzo
gratulacje dla kolezanki :)

mi sie Laura baaaaaaaaaardzo podoba ale bliskiego przyjaciela mojego małza córka tak ma na imie i głupio było tak zgapić od nich wiec niestety sie pozegnałam z tym imieniem na samym poczatku, ale pamietasz jak myśmy Róze rozważali? :laugh:

kurde musze kupic mandarynki godne mego światecznego ciasta mandarynkowego :)
a jak patrzyłam wczoraj to wszystkie takie jakieś niedorobione :S

No własnie Rika ja pamietam,ze Ty Ole telewizja naprostowywałaś wiec tak jak piszesz pewnie tylko dla formalnosci dziś tam pojedziesz na tą rehabilitacje :)

Masusko ja tez mam nieduża choinke bo nie mamy miejsca na dużą ale ważne, ze jest :)

13 lata 3 tygodni temu #264164 przez masuska
Pamiętam, dlatego napisałam o Róży:)

A wiesz, ja nie mam weny na ciasta, ostatnio mnie naszedł za to wędzony kurczak:) No i jutro mąż kupuje trzy i do solanki na dobę:P będziemy wędzić... Mniam mniam mnniam:)

z Ciast to chyba zrobię sobie piernik, bo sernik mi jakoś nie podszedł, no i śledzie w jogurcie. Do tego bułeczki dukanowe jakieś sałatki i nie zginę w święta:P żal mi tylko pierogów i uszek, ale nie! Musze na wakacje jakoś po ludzku wyglądać. Jak mamy się spotkać to trzeba:P

A tak sobie teraz myślę a może by tak Tramisu:)

Różyczko widziałaś nowe "Pomysły na..." ? Są 3 rodziaje na coś słodkiego, np. Tiramisu właśnie:)

13 lata 3 tygodni temu #264168 przez masuska
NO to ubieramy choinki i robimy fotki:)

13 lata 3 tygodni temu #264173 przez masuska
NO to ubieramy choinki i robimy fotki:)

Coś mi takiego wyskoczyło teraz:P

Administrator tego forum włączył ochronę przez nadmiarem postów, dlatego musisz zaczekać1 sekund, zanim będziesz mógł wysłać kolejną wiadomość.
Kliknij w przeglądarce przycisk Wstecz, aby wrócić do wiadomości.

13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #264176 przez aska27
Rika no to przepraszam,za niedoczytanie :silly:

Różyczko pytałąm o wodę,bo wiele razy słyszałam,ze niemowlakom nie powinno się dawać do picia wody mineralnej,ze to niby duze obciązenie dla ich nerek itp.. tylko dać wodę przegotowaną,przestudzoną..przyznam ,ze też Mikołajowi dawałam Żywca i oberwało mi się wiele razy :dry: w każdym razie tylko informuje, warto sprwadzić czy rzeczywiście tak jest.

a co do nocnego karmienia to dostaje z butelki,bo tak mi łatwiej, nigdy nie podnoszę Mikołaja do karmienia tylko na leząco je.

Ciekawe co u Anki czy juz się zadomowiła?? :unsure: jak jej się mieszka i co słychać?! echh..moze niedługo do nas się odezwie!

Masuska zazdroszczę takiego późnego wstawania..ja codziennie mam pobudkę o 6 :laugh:
a fartuszki fajne :)

www.slodkiefantazje.pl/2011/12/pierniczki-lebkuchen.html

13 lata 3 tygodni temu #264181 przez masuska
Patrzyłam, Kornelka nie loguje się od 17.12 czyli jest chyba ok:)

To Wam pokarzę:)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

13 lata 3 tygodni temu #264187 przez aska27
hehe super filimk :laugh: no zabawa na całego :silly:

a co Twój maż mówi do Piotrusia?? :unsure:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka