BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 3 tygodni temu #263820 przez Lucy
Witajcie koffane moje :kiss:

Nie pisałam z braku weny,Przeczytałam tak po łepkach...

Oposku świetna sesyjka,profesjonalna?

Masuska ja uwielbiam tę piosenkę la la la To George Michael chyba,łał jaki młody

Różyczko podzielam Twój los,u mnie dziś chyba z 6 pobudek :( Nie wiem co jest grane
Co do gluta też jestem zainteresowana,kupiłam nawet mannę

Wiecie że w piątek była u nas położna,fajna babka,dostałyśmy książeczkę zdrowia i różne ulotki.I wcale nie zaglądała pod dywan ha ha
Mamy szczepienie 11 stycznia(ałć) INFANRIX HEXA+PNEUMAKOKI a to wszystko za free fajnie co nie.Ile jest tych dawek PNEUMA??
Meningokoki w 14 miesiącu życia
Mówiła że wit D powinnam ja też zażywać :unsure: Ogólnie dzieci do 4-go rż,dziwnie co nie?

E co jeszcze chciałam :unsure:

Prezent dla męża już mam :blink: i dla siebie :lol: wiecie o co chodzi...

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #263825 przez Lucy
masuska napisał:

Mnie też się spać chce ale nie powiem dlaczego.

Masuska a ja Ci powiem dlaczego

Bo jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze...albo o sex :lol:

Zgadłam?

Aśka,Ewka pozazdrościć takich przystojniaczków fiu fiu

AniaW,Natimp,Iwanek proszę się odezwać
Jak kogoś pominęłam to z góry przepraszam

Paulinko kochana a gdzie Ty pracujesz? Zostajesz w UK na święta?

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096

13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #263840 przez aska27

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

13 lata 3 tygodni temu #263864 przez Rika
Aska ja ogarnięta? ciekawe kiedy :woohoo: jeszcze musze papier i wstążki dokupić ale to jutro bo jedziemy i będziemy mogli zajechać a jak nie to sama pojadę.

Złożyliśmy dzisiaj z mężem jeździk dla Zuzi :) ale jest superrrr :)

Wiecie co? Rzeczy zamówione na allegro a nawet wysłane do mnie przez moją siostrę w piątek przez pocztę polską dotarły dzisiaj do mnie a rzeczy zamówione również w piątek i wysłane kurierem jeszcze nie ma why??? :unsure:

Jeszcze resztę dopakować i muszę zabrać się za sprzątanie.

Dzisiaj dzwoniła babka ze szpitala ze zwolniło się miejsce na jutro na rehabilitację i czy nam pasuje... tak więc jutro jedziemy z Ola poćwiczyć :)

łooo matko Aska!!! My nawet choinki nie mamy :ohmy: :huh: i ozdób...

13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #263881 przez aska27
Rika no to paln na jutro.. kupujesz bobmki, lampki..maż choinkę i razem stroicie..dziewczynki będą miały radochę..najbardziej Zuzia :laugh:

no i powodzenia na ćwiczeniach!!! :)

a z tymi zakupami to poczta na pewno zawalona jest i trzeba dłuzej czekać.. tak myślę :) urok świąt! :blink:

aa kupiłam dzisiaj jeszcze piękny świecznik..jak strzele fotke to się pochwale! :)

13 lata 3 tygodni temu - 13 lata 3 tygodni temu #263884 przez ufolka
u nas choinkę ubiera się w Wigilię rano, ale ja też chyba wcześniej ubiorę, dzień przed Wigilią :) dziś upiekłam pierniczki, a od jutra wieeeelkie sprzątanie :(
aska a Mikołajek jak zahipnotyzowany na tą choinkę patrzy :ohmy: z jakim namaszczeniem dotyka :lol:
dziś dawałam Amelce dynię z ziemniakami, myślałam że mi zwymiotuje :ohmy: chyba podzieli moje upodobania co do dyni hihi za to gruszki wpyla że aż miło :lol: no i dałam te pół łyżeczki sypkiej kaszki ;) czyli gluten wprowadzamy :)
yyyy Aska ale to chyba rice chodziło o to ze z poczty szybko przyszło, a kurierem nie :unsure:

rika, aska pochwalcie się jeździkiem i świecznikiem

13 lata 3 tygodni temu #263893 przez różyczka
Hoborr, Basba widze Was :lol:

Lucy Bianka miala 3 dawki pneumo i 4 przypominajaca ma jakoś jak skonczy rok, a meningo robimy w 13 m-cu
fajnie,ze za free...

Aska ja narazie daje tą gotową kaszke a jej sie nie gotuje tylko miesza z wodą, mialam dziś ta manne ugotowac ale nie moglam znależcm takiego malutkiego garnuszka a w duzym nie bede pol łyżeczki kaszki gotować hehe

ale zdziwiony Mikuś :) śliczna choinka :)

Masusko fajne to z tymi piosenkami :)

Rika a ta rehabilitacja to dotyczy tej asymetrii czy czego? bo ja jakoś nie moge skleic teraz :dry:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 3 tygodni temu #263901 przez różyczka
Ufolka ja tez dziś kupilam sloiki z mieskiem i od jutra (Bianusia kończy 5 m-cy)zaczne normalnie podawać, na poczatek pojdzie jarzynowa z kurczakiem i zobaczymy :)
A jak Amelce sie kubek podoba? pila już?

Aska ja daje mineralną Zywiec Zdrój, prosto z butelki :) do kubka oczywiście ale w sensie, ze nie gotuje jej...
super, ze Mikolaj tak szybko zalapał z tym niekapkiem. Bianka jeszcze sie uczy narazie. A on pije swoje porcje mleka tez z tego kubka? a W nocy?

13 lata 3 tygodni temu #263908 przez hoborr
jestem jestem - ale bez weny...

może jutro...

13 lata 3 tygodni temu #263914 przez różyczka
olka1730 napisał:

Zastanawiam sie jak bede funkcjonowac jak pojde do pracy a to juz niedlugo bo poczatek lutego.. :(
Podziwiam Anke,Rike ze z dwojka daja sobie tak znakomicie rade,Ja z jednym czasami wymiekam

Olka mój małż mowi, ze nasza Młoda jest cyborgiem jakimś :S ja tez sie boje isc do pracy, boje sie jak to bedzie...
do tego akurat w momencie kiedy bede szla do roboty Malej zacznie się okres strachu przed obcymi (8 m-c) :dry: nie chce tez przerywac karmienia piersią a nie wiem czy sie wstrzele z tymi karmieniami w takich godz. zeby sie udalo np. przed pracą ją nakarmic i zaraz po a w trakcie jakiś obiadek, kaszka itp., bardzo bym tak chciala...
no i do tego boje sie, ze bede w pracy przysypiać na stojaco :laugh: choc to chyba niemożliwe bo caly czas jestem tam w ruchu, caly czas wśrod ludzi, cały czas gadam...

oj boli mnie żoładek na samą mysl :dry: jeszcze dzis mijalam autem jadac moja szefowa :S

a teraz leże z kompem w lozku bo jestem tak przemeczona,ze nie moge zasnać :(

13 lata 3 tygodni temu #263917 przez różyczka
hoborr napisał:

jestem jestem - ale bez weny...

może jutro...

jutro bedzie futro :kiss: :silly:

13 lata 3 tygodni temu #263929 przez olka1730
Rozyczkomoj maly ma juz etap "obcych" ostatnio rozbweczal sie na widok dlugo nie widzianej babci,a wiecie jak mi sie glupio zrobilo gdy ta go na rece kici kici a ten w krzyk i lzy jak groszek,az sie zanosil z placzu.......az samej mi lzy stanely w oczach :dry: a babcia to ta co pilnowac go ma :blush: niezle poczatki

13 lata 3 tygodni temu #263932 przez ufolka
różyczko Amelka pije z kubeczka, bawi się nim, w ogóle to jest zachwycona jak już go ma w rączkach ;)
po co ja piekłam te pierniki, teraz ciągle chodzę i podbieram :side:

13 lata 3 tygodni temu #263942 przez olka1730
Widze ze etap kubkow niekapkow wprowadzacie ;) czas sie w niego zaopatrzyc,jaki sprawdzony macie o ile moge podpytac jaki polecacie???
Ja dzis herbatke lyzeczka dawalam,nie dosc ze wszystko mokre do przebrania,to sie nawioslowalam ze hej

13 lata 3 tygodni temu #263943 przez olka1730
no i znowu w tyle jestem,bo kaszki nie wprowadzilam jeszcze...

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka