BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 11 miesiąc temu #272973 przez ewitkun
masuska ja chcę przytyć kto zna sposób helpppppppppppp coś na poprawę apetytu

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu #273004 przez Rika
O fuck! A gdzie jest Wasza 1000 strona??? O co kaman???

12 lata 11 miesiąc temu #273005 przez masuska
ewitkun napisał:

masuska ja chcę przytyć kto zna sposób helpppppppppppp coś na poprawę apetytu

Różyczka przytyła, ona wie:)

Rika awaria forum!

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #273015 przez masuska

12 lata 11 miesiąc temu #273020 przez ufolka
masuska no cudny film ;d rzeczywiście on wydaje się że wie co robi jak mówisz nie ma synka i potem akuku hehe a jak fajnie gada ;) no super normalnie ;)
nie tylko różyczka przytyła, ja niestety też ;/ ehh te święta ;/

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #273025 przez Rika
Aniaw ale ja gapa :( wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :) i Tobie Kamilko też :)

Mi już mąż kazał znajomych zapraszać na urodziny :) tylko kogo :( Chciałam wrzucić zdjęcia ale jak tu takie cyrki to nieee... później skrobnę świątecznego i noworocznego i półrocznego i półtorarocznego bloga i dam zdjęcia :)

Masuska świetny filmik :) moja Ola uwielbia jak Zuzia chowa się pod kocyk i robi akuku i tak się śmieją razem w głos... ehh dzieci :)

12 lata 11 miesiąc temu #273029 przez masuska
ufolka napisał:

masuska no cudny film ;d rzeczywiście on wydaje się że wie co robi jak mówisz nie ma synka i potem akuku hehe a jak fajnie gada ;) no super normalnie ;)
nie tylko różyczka przytyła, ja niestety też ;/ ehh te święta ;/

SENKJU SENKJU:) przed wyciągnięciem aparatu lepiej to wyglądało:)

Echhhh ta waga, odwieczny problem:P

12 lata 11 miesiąc temu #273030 przez hoborr
Masuska filmik elegancki:) A usmiech na końcu najlepszy:)

Ufolka , różyczka ja się nawet ważyc nie chce!

A tak wracając do tematu awarii... Zastanawiające jest czemu tylko nasz wątek ocalał...?
Może rzeczywście KORNELA maczała w tym palce! NA złość że została usunięta! No ale miała tu kogoś do obserwacji i sobie zostawiła nasz wątek. Choć nie wiem czy to jest ogólnie możliwe! Nie znam się na takich sprawach...

Dziewczyny normalnie się dziś wkurzyłam. Mamy szczepienie w poniedziałek na wzw i poszłąm zamówić do osrodka zdrowia na pneumokoki pierwszą dawkę. A baba mi mówi że nie wie czy można w tym samym dniu zrobić!!! O kurcze! Ale się baba zna!!!!!
Niedouczona małpa! POwinna wiedzieć takie rzeczy. JA sie nie orientuję. Mam nadzieję że któraś z was mnie oświeci...

12 lata 11 miesiąc temu #273033 przez różyczka
masuska napisał:

Różyczka na gwałt potrzebna:)

Pytanie:
'
Ostatnio oglądałam na TVN Style program :10 kilo do zrzucenia" I tam był zamiennik makaronu (ale nie wiem na jaki bo nie zapamiętałam:( i zamiennik ryżu, na ryż z kalafiora mający w 100g tylko 42 kcal. Szukam i szukam i się doszukać nie mogę. Może któraś mi pomoże bo nie wiem jak ten ryż się robi, albo któraś oglądała ten program i wie jaki to makaron?

Pliiiis Help ME!

PS nie chodzi mi o ryż który się robi z kalafiorem.

ryz z kalafiora?? przeciez ryz to ryz, to tak jakby zrobic ziemniaka z kalafiora :huh:
niestety nie pomoge :dry:

ale filmik przecudny :side:

Hoborr mozna :)

Ewitkun musisz codzennie piec ciasta tak jak ja :lol: i jesc 2 obiady - jak ja :lol:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 11 miesiąc temu #273039 przez ewitkun
hoborku my pneumo i 6 w 1 a w tym było wzw mieliśmy razem

12 lata 11 miesiąc temu #273044 przez ewitkun
rózyczko tylko wtedy mąż będzie wyjadał te ciasta i będzie tył a tego nie chcę :( teściowa już przynosi swoje zupki może to zadziała :)

znów forum się blokuje :(

masuska filmik bomba i ten szelmowski uśmiech na koniec, widać zadowolenie z tego co robi hihihihii

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #273069 przez Oposek
Różyczko a w jakim wieku chciałabyś mieć nianię? Bo mi się wydaje, że ktoś młody byłby w tej sytuacji najlepszy. Raz, że studentce, która chce dorobić (bo ja nie widzę w ym nic złego, jeśli robi to rzetelnie i z sercem) bardziej się będzie opłacało przychodzić na 4-5 h dziennie niż komuś starszemu, kto może zarobić więcej siedząc 8. Dwa, że studentka też ma wolne wakacje i chętnie wyjedzie, tzeba się tylko z nią umówić, że we wrześniu już pracuje, mimo że rok akademicki zaczyna się w październiku. Trzy, że możesz wtedy tej pani powiedzieć, że zdecydowaliście z mężem, że do Waszej charakternej córeczki najlepiej będzie pasowała młoda, energiczna niania, a starsza osoba musi dbać o kręgosłup i nie chciałabyś jej robić kłopotu, bo Bianka swoje waży, a i wózek czasem trzeba podnieść;)

Mi się też utyło, ale może zwalę na Różyczkę? Bo własnie zjadam czekoladowe mufinki według Jej przepisu z sosem waniliowym z IKEA z Jej polecenia :lol:

Masuska świetny ten filmik, ja też tak spróbuję;) A z tymi mlekami żal, ale kto mógł wiedzieć :angry: Z kalafiorem nie pomogę niestety.

Basba a ja bym tu zastosowała metodę Masuski- na blondynkę. Przyprowadziła 3 osoby i udawała, że wszystko jest ok. Jak zapytasz panie to mogą marudzić, bo takie mają zalecenie dyrekcji- dwoje na dziecko. Jak przyjdziecie wszyscy to nikogo nie wyrzucą przecież. Zresztą, zazwyczaj na takich uroczystościach przedszkolanki są zdenerwowane i przejęte, czy dobrze wszystko wyjdzie i nawet nie zauważą. Szkoda byłoby, gdyby potem któremuś dziadkowi przykro było.

Ewitkun wiesz co? a może kup nutridrinki i pij choć jednego dziennie? to takie napoje z bardzo dużą wartością odżywczą i kaloryczną dla osób, które z jakiś powodów nie mogą jeść normalnie albo mają niedowagę. Są bezpieczne, bez recepty, tylko musiałabyś sprawdzić, czy mozna karmić piersią, ale wydaje mi się, że bez problemu.

Lucy faktycznie dziwny system z tymi lekami... Z drugiej strony przynajmniej nie ma problemu z błędami na receptach, gubieniem ich itd. Mam nadzieję, że Ola szybciutko przestanie kaszleć, a i Twojemu Rodzynowi się polepszy;)

Ania W jak Ci minęły urodzinki? Twój T przynajmniej nie zapomni, skoro swoje ma dwa dni wcześniej;)

Rika no to czekamy na wiadomości na blogu:)

Aśka napisz coś, bo mi brakuje Twoich postów!

Hoborr jak to ona nie wie, czy można razem szczepić? a kto ma to niby wiedzieć? Ty? mnie też takie sytuacje strasznei denerwują...

12 lata 11 miesiąc temu #273076 przez Oposek
Kamilko Wszystkiego najlepszego z okazji Twoich urodzin :kiss:
Załączniki:

12 lata 11 miesiąc temu #273078 przez aniaw
Masuska ja mówiłam o bukieciku dla mnie i tam ewidentne guziczki a dla Kamilki to tak mniamusie lizaczki :laugh:
A do pokazów ćwiczymy bo to już 14stego tylko dziś mnie tam nie będzie bo praca ;)
Ja z siorą jako jedyne ćwiczymy na maxa i teraz żadna z babek nie chce z nami być w parze bo się obawiaja kontuzji :P
Ale fakt jak trzymaja packe a my kopiemy to one aż sie uginają :P
Ja ćwiczę na 200% i całą negatywna energię tam wyładowywuje :lol:
Z ryżem nie pomogę a Piter genialny :)

Rika dzieki dzięki :)

Ewa bodziaki fajniuche :)

Hoborku ja dziś widziałam zalogowaną kornelkę więc o co kaman???? :ohmy:
A w tych przychodniach to niech idą sie doszkolić :P

Różyczko a ile Twój klopsik już waży? No fakt cięzko tak po urzedach, ale może choć jakies ulgi miałas co??? :silly:

Wiecie dziś w ten deszcz i zawieruche dzielnie brnęłam wioząc mojego Szymonka raniutko do tego wyczekanego okulisty i wiecie co: 25 zrobią nam dopiero badanie dna oka :ohmy:
Teraz go tylko obejrzała i stwierdziła no tak konieczne badanie dna oka :ohmy:
A do tego badania musi być przygotowany tzn 4dni trzeba podawać mu atropinę 2xdziennie ;)
I od razu zapisałam Dominiczka (jemu na szczęście bez kropelek się obejdzie 4 dniowych) bo przecież był naświetlany i tą cytomegalie mozna skontrolowac jakby cos ;)
Ale wkurzyła mnie ta okulistka bo ona stwierdziła, że to może jakiś skręt szyi ma skoro miał wzmożone napiecie jak był niemowlaczkiem :ohmy:
I mamy też skierowanie do neurologa :ohmy:
Ale on nie ma zawsze tej główki przechylonej tylko jak włącza się tv to on odkręca się w lewą strone i patrzy tylko prawym oczkiem wysilając je bardzo :dry:
I znów tyle czekania do 25 stycznia a neurolog 6 luty :huh:

Kto pisze sie ze mna na atak na NFZ?????

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #273114 przez aska27
Mogę tak o sobie?? Mam straszną ochotę na słodką, bitą śmietanę!!! Mmmm,.. a nie mam! :angry: :blink:

Mikołaj dzisiaj poszalał,przekręca się z brzuszka na plecki,z plecków na brzuszek..jak mu wygodnie :laugh: ale się cieszę!!!

Aniu ja chętnie zrobię krzywdę NFZ!!!
Moi znajomi mają córeczkę z dziecięcym porażeniem mózgowym.. żadnej pomocy, moja kuzynka siedzi teraz w szpitalu ze swoim 3 m/cznym synkiem... a lekarze wczesniej ich olali.. :angry:

Oposku całusy za pamięć :kiss:

Rózyczko dobrze zrozumiałam..Bianka mówi mama? lol! :cheer: :cheer: :cheer:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka