BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #302948 przez aniaw
Siadłam własnie na spokojnie w pracy, żeby Was podczytac i myślałam, że jest jakaś 17sta godzina a tu już 19.30 :ohmy: Ale szok :ohmy:
Ktoś mi ukradł 2,5godz :ohmy: :lol:

Jeszcze tylko 1,5 i spadam do domku :laugh:

Podobno Szymus ostatnio jak mnie długo nie było to się tak stesknił i jak usłyszał , że ktoś otwiera kodem domofon to krzyczał mama mama a moja siora mu mówi, że to tata przyszedł a on dalej mama mama i jak wszedł Tomek to podobno tak sie rozpłakał jak nigdy ;)

A dziś na spacerku jak z nim byłam to tak się cieszył bo zobaczył mała dziewczynke biegająca i już uśmiech od ucha do ucha i zaraz ją zaczął ciagnąc za kurtkę na plac zabaw :lol: Ech musze go nauczyć jak sie obchodzić z kobietkami :blink: :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu #302957 przez Rika
Asia tama na zdjeciach jesteśmy my, Zuzia, moja siostra najmłodsza, babcia moja i mój ojciec, 2,5 lata temu.

Aniaw dobre z tą nauką :D

12 lata 11 miesiąc temu #302960 przez Lucy
Dziękujemy wszystkim ciociom za życzenia :)

Rika Zuza jako blondzia się urodziła,a Ola ma ciemniejsze włoski ale czy rude to nie wiem :unsure:

Ufolko świetnie się Amka turla :)
Zapisałam streetcom :) dzięki
A drzwi też nowe? Wrzuć fotkę nowych mebli w swoim pokoju :side:

Oposku zajebiaszczy dywan i Fifulek oczywiście też :blink:

Aniu
moja też się rwie do stania :P
Najlepszy pocałunek haha :laugh: ze słuchawkami też :woohoo: a na barana to Dominiś chyba nie lubi jakiś przestraszony z lekka :S

Pominęłam jakieś filmy,fotki???

Ja mam lekcje języka w piątek :ohmy:
OMG!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #302968 przez aska27
Lucy jestem z Tobą! ech Ci faceci!!! Dobrze,ze Tówj mąz nie widzidzi jak ja wygladam i chodzę po domu! :laugh: :blush: dres przedepokowy hehehe ,zero makijażu ... sama nartura! :laugh:

12 lata 11 miesiąc temu #302969 przez ewitkun
dorotko ze starymi bananami polecam muffiny
nigellalawsonprzepisy.blogspot.com/2009/...zekolad-nigella.html

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #302970 przez aniaw
Lucy ten Twój Stary to ostatnio coś za bardzo Tobie podpada, przeciez powinien Cię wspierać, albo tobie pomagać ;) Weź mu daj kopniaka za takie słowa ode mnie :P

Dziewczyny co sądzicie o AEROBOXINGU????

AEROBOXING to intensywny trening wydolnościowy, ogólno kondycyjny w zmiennym tempie. Połączenie aerobiku z elementami technik sztuk walki: boksu, kick-boxingu, karate itp. Idealny sposób na rozładowanie energii, poprawie wydolności, wymodelowanie sylwetki, zgubienie kilku kilogramów. Aero-boxing jest formą fitness przeznaczoną dla osób, które lubią się porządnie zmęczyć i dobrze bawić.

Szukam czegoś, żeby mój zadek rozruszać :laugh: A znalazłam fajną szkołę tańca i innego wygibańca u nas w Ząbkach:
www.milabai.com/page1.php

Nawet zumba jest :)

12 lata 11 miesiąc temu #302973 przez Rika
Lucy a w jaki sposób masz o siebie dbać? Ja np (nie licząc ostatnich dwóch tygodni z gipsem) mam pomalowane paznokcie, niekoniecznie w jakieś super wzorki ale mam zadbane dłonie i stopy. Po kąpieli zawsze wcieram balsamy, kremy do stóp i czasem dłoni. Myję zęby ryj myję peelengiem 3x w tygoniu plus raz w tygodniu maseczka a na codzień żelem myjącym, później nakładam krem nawilżając y na noc. Włosy myję szamponem, później nakładam odżywkę (codziennie) a 3x w tygoniu odżywkę WAX na 15 minut ( w te same dni co maseczkę). O i takie moje dbanie o siebie :)
Na codzień robię fryzury takie żeby mi nie przeszkadzały w codziennych obowiązkach i żeby dziewczyny za bardzo mi nie wyrwały włosów, ubieram się luźno i wygodnie. Czasem założę dresik a czasem jakieś spodnie plus bluzka ale zawsze stawiam na wygodę, żeby było mi łątwo cycka wyciągnąć :)
Maluję włosy tak raz na 1-2 miesiące. Do kosmetyczki nie chodzę bo szkoda kasy, do fryzjera nie chodzę bo szkoda kasy i nie ufam im po moich 3 w życiu wizytach... mało? Może i mało ale ja przynajmniej czuję się zadbana :)
Zrób coś dla siebie, zrób paznokcie, wcieraj balsamy i kremy a od razu lepiej się poczujesz :) a na codzień nie musisz wyglądać jak lalka z żurnala :) wystarczy przejechać grzebieniem przez włosy, zapiąć spinkę, machnąć rzęsy tuszem i tyle :) od razu będzie Ci lepiej a jak Twój facet tego nie zauważy to jest GUPI :silly: ważne że Ty lepiej będziesz się czuła :) spróbuj :)

12 lata 11 miesiąc temu #302977 przez Rika
Lucy i nie pisz ze tak się nie da :) ja mam dwa maluchy w domu, które uciekają przede mną jak mam maseczkę na ryju i ręcznik na głowie :D i najlepiej to powiedz swojemu żeby sprzatał po sobie, ja po moim ciągle sprzątałam i jak mu wywaliłam wszystko na środek pokoju, czyste rzeczy zbierałam do prania (skoro na podłodze leżą to znaczy że są brudna, prawdaż?) i nie miał w czym chodzic to się nauczył :D

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #302989 przez dorotas29
Lucy-nie daj się M,wiadomo,że nie będziesz jeszcze po calym dniu w szpilkach biegać...

Próbuje dodać film

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 11 miesiąc temu #303000 przez aska27
Dorota nie mogę obejrzeć filmiku! Nie wiem dlaczego!

jestes Lucy? Wrzuć prosze filmik z Olą! Chciałam mężowi pokazać!!! pisss :blink:

12 lata 11 miesiąc temu #303010 przez Rika
Dorotko w opcjach na youtube musisz ustawić że film jest tylko dla osób mających link, ustawiłaś prywatny profil i mimo że my mamy link to nie możemy go obejrzeć :(

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #303015 przez dorotas29
sprobuję to poprawic,sorki ;)

a teraz :huh:

12 lata 11 miesiąc temu #303024 przez dorotas29

sorki,że dwa razy to samo,ale nie wiem,czy tamto można obejrzeć....

12 lata 11 miesiąc temu #303026 przez ewitkun
dorotas ja widze ale super widok :D

12 lata 11 miesiąc temu #303030 przez aska27
Dorota SUPER!!! :laugh:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka