- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Amelka ślicznie siedzi
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
A z Kubusia to się śmiejemy,że właśnie pełza,jak żołnierz na poligonie,dobrze to określiłaś
Dobranoc!!!!
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Natimp kurcze drogo takie ćwiczenia Ale czego się nie robi dla dziecka. Fajnie jakby Tobie pokazała jak ćwiczyć.
Oposek jak to dietetyk i neurolog? Czemu?
Różyczko ale inne pokarmy wciamuje czy w ogóle gorszy ma apetyt?
Rika no kto by krówka pogardził
Ja tak tylko na chwilkę, bo jutro muszę rano wstać i 2 prace zaliczyć, ech
A juz przyzwyczaiłam się do wylegiwania
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No Ufolka możesz porobić zdjęcia, może coś się jeszcze znajdzie
A o jakie graty Wam chodziło???
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
A mnie zaraz cos trafi!
:http://wiadomosci.wp.pl/kat,1348,title,Kolejna-bulwersujaca-sprawa-matki-Spalila-cialo-dziecka,wid,14237678,wiadomosc.html?ticaid=1de37
Wczoraj wieczorem mąż mi pokazał ten artukuł i spac nie mogłam pół nocy!
Ada zreszta tez pokazała różki!
POtem nadrobię.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Ufolko Amelka świetna jest widizalm i fotki i filmiki
Dorotas Kubuś sie czolga jakby byl w okopach
Aniu i Ufolko no ona w dzien je juz poprostu tylko inne rzeczy, cyca juz nawet rano nie chce tak jak wczesniej było, tylko woli kaszke a wczoraj juz nawet na noc kaszke co prawda ciagnie nad ranem 2-3 razy (chyba) ale moje cycki ogólnie odstaja ostatnio sygnal, ze produkcja juz nie jest potrzebna no a jednak powinna pic jeszcze mleczko....
Tak jej sie poprzestawiało teraz, że o 9 je kaszke z owocami, potem około 13-14 obiad, potem okolo 16-17 owoce z dodatkiem kaszki(żeby bylo wiecej bo dla niej 150g owocow dziennie to malo a wiecej ponoć nie można) no potem był cyc zazwyczaj przed i po kapieli a wczoraj zamaist tych dwóch cyców wolala jeszcze jedną porcje kaszki zjeśc - tylko, ze my kaszki na wodzie jemy bo ma podejrzenie tej skazy niby...no wiec dopiero mleko około 1 w nocy jadla z cyca ale nie duzo...i potem chyba około 3 i 5
czy ktos sie orientuje czy mozna naszym dzieciom dawać zwykłą zaparzaną mietowa herbatke? bez cukru, taką jak my pijemy?
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
napisz lepiej jak poradziłas sobie z zakonczeniem karmienia? nie bylo problemów ze zbieraniem sie pokarmu? a jak emocjonalnie sie czujesz z tym ?
Kurcze jeszcze tylko 1 tydzień wolnego masz, nie?
natimp jak tak czytam o jasku to co piszesz to złapalam dola n amaksa i wczoraj wieczorem postanowilismy z meżem,ze tez wybierzemy sie prywatnie do rehabilitanta jakiegoś zeby ocenil rozwój ruchowy tej naszej gwiazdy, bo ona ani obracac sie nie lubi a o pelzaniu nie ma mowy, w ogóle sie nie przemieszcza do zabawek, tylko lezy sobie i już co prawda jest postep bo od 2 dni jak sie ją posadzi to sie nie wywala no ale jak patrze na te filmiki co dziolchy tu zamieszczają to wyraźnie widać jak Bianka jest w tyle niestety
Lucy napisze tylko,ze wielce nietaktowny Twój pan jak moj by tak spróbował wyjechac z tym tekstem to by dostal kopa i to nie w przenosni i usłyszałby "spójrz na siebie"
zrób tak jak napisalas- wystrój sie na lekcje
ja chodze na maksa rozbebeszona jak to Ufolka chyba kiedyś napisala hehe i mam to gdzieś, mój to mnie widzi wyłącznie w pizamie bo wychodzi bardzo rano i wraca jak spie albo leże znowu już z powrotem w lożku....
ale niedługo wracam do pracy i sie skończy niestety łazenie w dresie heheh troche szkooooda...bo spodobalo mi się
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Masusko sorry,ze dopiero dziś ja robie tak: podsmazam w kawałkach pierś z kury, dorzucam do tego te pomidory suszone pokrojone i np. jeszcze pieczarki jak mam i/albo cukinie w kawałeczkach i smaże to chwile, sole, pieprze i wrzucam cały serek mascarpone, mieszam az sie rozpusci i uworzy pyszny sosik i wale to na makaron, czesto posypuje sobie jeszcze pestaki dyni np. bo lubie albo pietruszką
to jest smaczne niezaleznie od tego co dodasz, moze byc sam kurak i te pomidory np. i tak najlpeszy jest sosik z maskarpone (kupuje ser w Biedrze ofkors), choć pewnie i śmietanke możnaby dać jak sie nie ma
smacznego
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko moze Biance znudziło jej się mleczko
co do herbatek, proszę:
babyonline.pl/mamo_to_ja_kuchnia_dla_naj...ch_artykul,6632.html
moja znajoma dwje do picia swoim córeczkom zieloną herbatę,ale to oczywiste,ze ta akurat jest nie zalecana szczególnie.
Ufolka Amelka jak wysoko ma jeszcze łóżeczko... zy moze tak tylko się wydaje?
Oposku i ja przyłanczam się do pytania dlaczego dietetyk i neurolog?
Wczoraj udało mi się kupić dla Mikołajka tą gąsienicę za 85zł, nową babka sprzedawała bo jej dziecko dostało dwie takie zabawki,,a i za przesyłkę nie będziemy płacić, okazało się,ze mieszkają w Poznaniu, super!
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
i od 2 dni daje Młodej kromke chleba jako gluten i ona to kocha!!! zażera sie i jakby mogła to i 5 kromek nie byłoby mało...szok! TYlko tez sie zastanawiam czy taki żtni na zakwasie jest ok, bo dla nas wiadomo - taki zdrowszy no i bardzo smaczny, dla niej widać,ze mega smaczny ale czy taki moze byc sie zastanawiam? hmmmm
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas taka zima za oknem ze az miło, normalnie biało, snieg pruszy, i cieplej od razu.. dziś rundka z Maksim na sankach i lepienie bałwana a no i wjechałam w przystanek tak mna zarzuciło ale spoko , samochód cały ja też..
Rózyczko, ale nie ma co się stresowac u Bianki nie stwierdzono asymetrii itp, wiec poprostu rozwija się po swojemu.. ja nie chciałm Cię straszyć, musiałam się wygadać poprostu.. bo mi na sercu leżało, wiesz byłam zadowolona bo głowy nie przechyla, i siedzi ładnie a tu takie zdziwko, no ale dobrze ze teraz a nie za 3 miesiące ..
Ufolko ja właśnie tą babką sprawdzałam poprzednią i część rzeczy potwierdziłą + jescze coś , i ta jest o tyle lepsza ze dobrała ćwiczenia do charakteru Jaska itp... jescze mam namiar na babkę która do domu przyjeżdza, spróbujemy .
Zrezztą ona powiedziała ze to moja decyzja ale powinnysmy poczatkowo się co tydzień spotykać a potem co dwa wiec jakoś jakoś. generalnie musze się nastawić na koszty ale mam kasę odłożoną na kursy za ktore się chciałam sie wziąc od września , to wezmę z tego jak nie damy rady, a kursy się przełozy na póxniej
Aniu ona dała mi cwiczenia do domu , bez tego ani rusz powiedziała, dwa przekażę niani bo to receptory głównie i podpór na ręczniku wiec spoko , a ona kazała ćwiczenia po jednym co godzinę robić i kończyć wzorcem przetaczania by się nauczył z brzucha na plecy obracać.
no nic musimy dać radę, ale dziś w drodze dpo domu kupuje wino i się odstresuje wieczorem///albo upije kto jak woli
p.s Rika o której Oli tego wafla wcinała, ze pisalaś przed chwilą w poście..
Mój Jachu uwielbia biszkopty ale mu przykrócę, bo po co te słodkie gówienka,
Jasinek wczoraj pięknie spał az w szoku bylismy, a sorkiobudziły go pierdochy o 22 i płakał ,ale chyba wczoraj gruche miał znów do kachy wiec musze ją odstawić, a potem o 2 w nocy dopiero na karmienie po 5, tak więc się chłopak spisał
PItek Bużki od cioci i kumpla na 7 miechy