- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- kaska191919
- Wylogowany
- rozmowna
Aniuja myslałam tez o kinie. z pracy pytali czy chę darmowe dwa bilety do kina na dowolny film ale cos już cisza, i chyba sie do walentynek nie wyrobią
Ja licytuje bluzkę , płaszczyk, spodnie i sukienkę na allegro, spodnie to malo możliwe że wygram bo 8 dni do końca a ja max 25 zł z przesyłką hehe chce dać. Muszę sobie pokupowac ciuchów na pół roku bo już to będzie ostatnia lub przedostatnia wypłata a do pracy dopiero we wrzesniu
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kasia ja też wstaję parę razy w nocy, jakoś przeżyjemy to hehe jeszcze tylko parę miesięcy, do tej pory jakoś było to damy radę
aniu ja to chciałam iść na underworld kolejną część do kina na 3d ale to na walentynki nie pasuje ;p
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Basba niezła cena jak za sam pokrowiec tylko
Aniu moze i niezła ale wolę wydać juz to 120 zł niż 300 lub i więcej za nowy fotelik a ten co mamy wywalić
Walentynki... hmmm pewnie jakiś obiadek w restauracji z dziećmi hehehe
Ufolka no boska Amcia się turla... moja jak ją na brzuch kładę to podpiera się na rękach a jak jej się juz znudzi to ptaka udaje! Rece i nogi w górzę i na brzuchu się kołysze... Leniuch mały nie chce się przewracac ... Już po mału zaczynam się martwić.
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- iwanek1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
A my dzis wstałysmy o 7.30 ,ale o 23ej zasnęła,o 2-ej pobudka i potem o 7.30,to i tak nie jest zle
Ania świetne zdjęcia,fajnie się chłopaki bawią,a jaka miłośc braterska,szkoda,że moja Hanka nie będzie miała rodzeństwa
I Riki dziewczynki też tak się bawią,buuu
Ufolka super meble,bo mam takie same Hawana się nazywają?Ja mam tylko częsc pod tv i biblioteczke nad tv i ławę Dużo zamówień na pisanki życzę :)A Amelka śmieszek mały,a jak sobie gadacie słodko
Aska czyli wyspana jestes na maksa ,a Wasze maluchy długo bawią się zabawkami,bo Hania ma kilka ulubionych,a reszte podmieniam bo chwilka i rzuca ,więc nowych nie kupuje,bo i tak kasy brak A ta gąsienica fajna.
Przyglądałam się Bartkowi na tej konferencji,siedział ze spuszczoną głową,mam wrażenie,że to Rutkowski im kazał w tym uczestniczyc zeby go bronili,z drugiej stronu gdyby nie on to nie wiadomo jak długo policja by jeszcze szukała małej.Teraz wielką afere z tego zrobili i po sądach będa się ciągac.
Jeśli chodzi o kasę to wczoraj przyszła decyzja,dostanę wychowawcze i ten 1000 dodatkowy i zaraz jedziemy kupic drzwi do pokoi bo nie mamy żadnych,mam nadzieje,że wystarczy na cztery sztuki
Różyczko ja Ci współczuje niespania,naprawdę,Osapek-Dobre
To z Oliwia i zabezpieczanie tez dobre
Kurcze nawet nie myśle o Walentynkach bo mi się z moim gadac nie chce nawet
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja tam twierdze ze Olka rudawinka:) adlaczego hmm a propos tego zdjęcia....
Ufolka .. nie dobijaj lezącego tymi filmikami...
no nic mój Jaśko poprostu dojrzewa do wysiłku fizycznego
pisała niańka ze młody dobrze usnał moim zdaniem mało mu kachy dawała i przez to popłakiwał , dzisiaj dostał więcej i było lepiej .. w sumie to moze być tez zbieg okoliczmości ale ok- niech bęfzie na moje
Basba spoko , Jachu nawet na r ekach się nie podipera choc umie, bo przeciez nie będzie się chłopak wysilał:)skoro asymetri nie było, napięcia złego nie stwiertdzili to się matka ODWAL!!!!!!! przepraszam Kochana ze dosadnie ale to z uczucia
Masuska ile tych butów kupujesz !!!!1
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ty na 100 nie chcesz drugiego dziecka...?
p.s ja nie obchodze walentynek jakoś mnie nie kręci to swięto
a propos dzieci przypomniało mi się jak po narodzinach Jaska gadalam tez z Ginkiem i mówie ze teraz to najlepiej gdyby mnie zaszył bo więcej dzieci nie chce ..a on ze zawsze mówi kobietom zeby tego nie robiy bo niewiadomo jak się losy potocza, moze się rozwiozda będa chciały załozyć nowe rodziny i plendz i wiecie ze jakos mi to utkwiło... mimo iż dwóch łobvuzów styknie mi wystarczająco
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
iwanek no super że się udało z tymi dodatkami mi się nie udało ale to nic, my jak drzwi kupowalismy to trafiliśmy na promo w Leroy Merlin i były po 150 zl za sztukę, nam trzeba było 3 szt, tata mój dorobił futryny i z głowy zaraz Ci pokażę jakie mamy ;p a meble to quatro jakieś ;p słupek, podstawka, nadstawka i szafa.
rika no ja chcę zmienić ten dywan mój ;p bo on już staryyyy jak ja
basba u nas też tak było, że na brzuchu a jak już to jaskółka i koniec, ale nie śmiej się ;p mąż ją nauczył, razem z nią na podłodze leżał i zaczął jej pokazywać i ona za nim powtarzała, ja jej pomagałam się przewracać a potem już sama z brzucha na plecy i z pleców na brzuszek :)tylko że z brzucha na plecy to wcześniej niż to drugie.
Dziewczyny ja jakiś czas temu zapisałam się do streetcomu, i oni przysyłają próbki i potem trzeba raporty i produkcie wysyłać im w zamian, to wszystko na stronce u nich, no więc jakie było moje zdziwienie jak dziś przyszła paczka od nestle a tam dwie kaszki duże 400g mleczno-ryżowe jedna morelowa druga bananowa, no i 12 małych 50 g bananowych ależ się ucieszyłam ;p
tam są różne najróżniejsze kampanie, perfumy, środki czystości, spożywka itd jeśli któraś chce podaję stronkę www.streetcom.pl/
kaszki :
drzwi ;p
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie mam gipsu!!! JUPI
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Dziękuję za gratki:) Ząbki są a Piotrek marudzi:(
Rika gratki dla Oli, ja ciągle czekam na MA-MA:(
Lucy, ten twój leń to chociaz raczkuje, a mojemu tylko zęby rosną
Aniu te Twoje chłopaki wyglądają jak bliźniaki:)
Ufolka, super meble:) A ten dywan na zdjęciu mi się podoba:)
Rika ile Ty masz sprzętów:)
Nati buty kupiłam, mam i są zajebiaszcze:)
A właśnie ja daję tylko kaszki z Bobvity te bezmleczne i mam zapas, na 2-3 miesiące:P
Dobra mama Ania serwuje pyzunie z ?Biedronki... hahahahhaha
u mnie planów Walentynkowych nie ma:(
Iwanku no to pijemy:)
Ufolka zaraz obejrzę filmiki, a przez Ciebie zalogowałam się na strrtcomie
Rika bez gipsu JUPI:) Fajne te zdjęcia malutkich dziewczynek:) Słodkie są i faktycznie Zuza miała jaśniejsze włoski:) Blondina:)
Echh nadrobiłam tak po łebkach, jak coś to nie bijcie:)
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Rika a te zdjęcia rodzinne to są z Zuzą czy Olą?
Słyszałam w PnŚ kiedyś kiedyś, żeby chować zabawki, dziś wyciągnęłam te którymi Piotrek się długo nie bawił, no i teraz jest zajęcie:) Bawi się tymi starymi-nowymi:)