BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 11 miesiąc temu #302233 przez Lucy
Oposek napisał:

Oj Lucy nie bądź pazerna- Twoja raczkuje :P Mój za to gada cały dzień (po mamusi) i nie ma czasu się ruszać :P

:laugh: :laugh: :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #302254 przez basba
Jej dziewczyny no litości.... Człowiek zdygany a tu kolejne kilkanaście stron do nadrobienia!
Wybaczcie... nie napiszę każdej z osobna bo sił mi brak... Odpiszę póki co tym co mnie pytały :) prosze się nie gniewać ... :kiss:

Aniu... rzeczy zniosę z poddasza to dam znać i podeślę co mam... Może coś się przyda :)

Czy mi się wydawało czy Oposku pytałaś o fotelik CONECO? My mamy Zenith dokładnie...
No i kurka zapomniałam co chciałam dalej napisać... chyba zmęczenie materiału.
Aha! Natimp zdjecia chłopaków cudowne, Oposek smok wymiata Filipek cudny, a mule takową zikei też mamy. Antoś jakoś przejawiał zainteresowanie nią koło 2 urodzin.... Hoborr ale masz gimnastyczkę w domu, Aska Mikuś jak zwykle przesłodki, Masuska gratulacje dla zęboli Piterkowych, Lucy to twoja córa tak zapierniczała?! Nie mogę szybko filmiku odnaleźć... gratki! Rika Oleńka cud malina...nawet w piżamce laska jak nic ;), Różyczko masz racje dzieci zbyt szybko rosną.Oliff masz już taką dużą. Jeszcze trochę i z domu wyfrunie. Kaska laska z ciebie niesamowita... no ale to juz pisałam na nk ;)
Jeśli chodzi o zabezpieczenia- mieliśmy tylko w 1 kontakcie bo Antek go sobie "upatrzył". Niby nic nie wkładał ale non stop koło niego siedział. Tak na wszelki wypadek założyliśmy tą wtyczkę. Do narożników nic nie mieliśmy. Przez pewien czas zastanawiałam się żeby coś do szuflad założyć bo młody na naspatrzył i z uśmiechem otwierał i zwiewał :) Ale przeszło mu.
Co do siusiaków my napletka Antosiowi ściągaliśmy podczas kąpieli. Dzięki temu nie musimy iść do chirurga.
Nop to na tyle. U nas nic nowegopoza tym że Wiktoria polbiła kaszkę ryżowo-kukurydzianą bebilonu- jabłkową. Antoś też jedynie tą tolerował.
To spokojnej i wyspanej nocy :) :kiss: :P

12 lata 11 miesiąc temu #302255 przez Rika
Oposek ja nie korzystam z takich zabezpieczeń, Zuzia wie że nie wolno. Na początku ją interesowały kontakty, lubiła wyciągać wtyczki i uciekać (nie raz dziwiłam się że odkurzacz nie działa), jeśli chodzi o narożniki to też nie mam, krzyczę Zuzia uważaj na głowę i uważa, teraz sama wie gdzie może się uderzyć i tam nie podchodzi chociaż czasem zapomni się i staje pod stołem :ohmy:
Zuzia zaczęła chodzić jak miała roczek, wtedy postawiła pierwsze kroki sama i zaczęła doskonalić chodzenie :)

12 lata 11 miesiąc temu #302277 przez Oposek
Basba ja z siasiakiem też tak robię:) Z nieba mi spadłaś z tym fotelikiem:) nie wiesz może czy, gdzie i za ile można kupić dodatkowe pokrycie? Dostaliśmy taki fotelik po siostrze mojego męża, ale jest przybrudzony i się nie spiera.

12 lata 11 miesiąc temu #302300 przez Rika
Ale cisza :( Co Wy śpicie??? :(

12 lata 11 miesiąc temu #302301 przez aniaw
Hoborku dzięki za linka :)

Oposku ja mam już dzieci jak i wszystkie dziewczyny tu na lipcówkach :lol:
Uśmiałam się z Twojego wstępu :pytanie do wszystkich dziewczyn które mają już dzieci" :lol:
Ale wiem o co chodzi :laugh:
My używany zabezpieczeń do kontaktów bo boję się, że Mały coś wsadzi tam ;) Na kanty nic nie naładałam i tyle ;)
Ale zabezpieczam szuflady niektóre bo dosyć mam zbierania wszystkiego po domu ;)
Powodzonka jutro u neurologa i super, że już się podpiera na dłoniach :)

Basba to czekam na fotki :)

Masuska gratulację zębolka :)

Rika
gratulacje czołgania :)

Asiu faktycznie nie napisałam co u nas, bo tak byłam ciekawa co tam u Was :)
Ogrzewania nie mieliśmy łącznie przez tydzień - czyli w największe mrozy :)
Wczoraj jak włączyli na full to umieramy z gorąca i wyłączamy kaloryfery :laugh:
Szymcio bawi się Dominiczkiem a raczej bawi sie Dominiczkiem :P
Mały wcina coraz więcej innych przysmaków - głównie słoiczki - ale cały wcina na raz :laugh:
Na razie korzystamy z krzesełka do karmienia Szymonka, który strasznie jest o to zazdrosny i ciągnie Małego za stopę :P
Mały śmiesznie pełza a uśmiecha się od ucha do ucha i nawet daje nam pospać w nocy :)
Ogólnie odpukać jest git tylko pogoda ostatnio nie sprzyjała na spacery, więc raczej pokojowy wychów prowadzę :)
Jeszcze doczytam 7zaległych stron i może wrzucę jakieś fotki :laugh:

12 lata 11 miesiąc temu #302305 przez Oposek
Rika no ja jestem, ale wszyscy śpią, a Ania czyta:P

Ania bo pytanie było do kobietek, które mają dzieci, a nie dziecko :P hehe, nie no żartuje oczywiście;) to poszaleli z tym brakiem ogrzewania... My mamy małą sypialnię (mąż mówi, że pokrowiec na łóżko, bo to 8 metrów tylko) i ciągle nam duszno, więc śpimy przy otwartym oknie, nawet w te mrozy... Ale chyba Filipowi to nie służy, bo kaszle.
Może znasz jakiś sposób na królika-kablożercę? bo jak zje jeszcze jeden to Krzysiek Mu obiecał miejsce w takiej ciepłej szafeczce ze światełkiem (czytaj w piekarniku:P)

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #302309 przez aniaw
Asiu fotki widziałam i Mikołaj cudne minki pokazuje a tresura dzieci :unsure: :ohmy:

Lucy przegapiłam filmik raczkującej Oli :(
Ale całuski dla Oleńki z okazji 7mcy :kiss: :kiss: :kiss:

Rika powodzonka jutro z tym gipsem, oby się wszytsko ładnie zrosło :)
A niezłe wywody masz nocne i 1.5tabliczki czekolady dziennie? :P

Oposku królik jak raz się nauczył przegryzać kable to kiepawo ;)
Musisz je wszystkie zabezpieczyć i tyle - są takie specjelne podłużne zabezpieczenia ktore można przymocować.
Albo kaganiec mu kup :P :)

edit

Natimp jak tam zdrówko?

Ufolka gratuluje tego codziennego rowerku :) I oby Twój M wyśnił sobie to zlecenie :)

Udało mi się nadrobić i nawet zauważyłam zaproszenie od Oposka , więc jeszcze nie jest ze mna tak źle :)

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #302322 przez Oposek
Ania W dzielna jesteś, że udało Ci się wszystko nadrobić, ale zdjęć nadal nie ma! dawaj zdjęcia!!!!

Załączniki:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #302323 przez aniaw
Musiałam posegregować zdjęcia :laugh:
Rika mam to samo z tym plikiem do wywołania, czeka mnie kolejna segregacja, ech ;)

Oposku krówka w paski jak się patrzy :laugh:

No to zapodaję foty, nie mogłam się zdecydowac, więc będzie ich trochę :laugh:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 11 miesiąc temu #302325 przez ufolka
hej laski :)
ja właśnie skończyłam ogartać mieszkanie, jutro jeszcze posprzątam i już mebelki poprzestawiane ;p padam na nos, czekam aż mała się obudzi na szamkę i pójdę się wykąpać i spać :)
Dzięki za kciukasy za umowę z siostrzyczkami, ale myślę że nic z tego nie będzie, bo coś nic nie odpisują, za to zadzwoniła babka ze sklepu takiego i zamówiła :) 360 zl wleci za dwa zamówienia ;p już wiem co kupię nawet ;p dywan ;p bo jak ten regał mamy to za chiny mi ten dywan co mam nie pasuje, a przydało by się wymienić bo on jeszcze z czasów panieńskich moich ;d
nie wiem co wam napisać, tak naskrobałyście że zapomniałam co czytałam, pamiętam tylko że Ania jest ;p no i że Riki dziecię mówi mama i się czołga :D i że masuska płaszcza nie kupiła;p ale za to buty upatrzyła i znów jak się zdecydujesz to będzie za późno! więc suń kobieto z samego rańca i kupuj ;p wszystkie zdjęcia cudowne :) natimp wreszcie pokazała swoje dziecko ;p oposku a sen oby był proroczy :D no i super koszulka Filipka hehe ja jakoś mam słabość do krówek ;f mamy miseczkę z krówkami, smoczek z krówkami, no i zabawkę hipopotama na którego mówię krowa ;p
moje meble :
Załączniki:

12 lata 11 miesiąc temu #302326 przez ufolka
o żesz ! ile zdjęć ;d
super że nie posłuchałaś co poniektórych (mnie);p i jednak zamieniłaś się na samochodzik ;d teraz super zabawę chłopaki mają, a w ogóle to czy mi oczy siadają czy Twój Dominik stoi ?? !!

12 lata 11 miesiąc temu #302327 przez aniaw
Ufolka ale genialnie wyglada teraz Wasz salon, extra jak z katalogu :laugh:

No samochodzik to prawdziwa frajda dla maluchów i Szymcio najchętniej sam sadzałby Małego i bujał :laugh:
A Dominiczek rwie się do stawania :laugh: Jak go trzymać za ramionka to normalnie na wyprostowanych nóżkach stoi a Szymon tak się cieszy jak go tak widzi i od razu chce, żeby za nim biegał :laugh:

12 lata 11 miesiąc temu #302330 przez Rika
Aniaw super zdjęcia, szczególnie te z buziakiem :D

Oposek nie za wygodnego masz synka :D

Ufolka ładne meble, też chciałabym coś w takim stylu :) jak skończę mieszkanie to Wam pokażę... o ile jeszcze tu będziecie...

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #302331 przez ufolka
aniaw napisał:

Ufolka ale genialnie wyglada teraz Wasz salon, extra jak z katalogu :laugh:

Aniu ! to zdjęcie to z katalogu z netu ;p to nie mój salon ;p !! dziś nie miałam już siły pstrykać zdjęć ;p
a jak Ci się chłopaki zaczną ganiać razem to hoho ! ;p nie wiem jak to zrobisz ale musisz się nastawić na straty materialne hehe :) ja nie stawiam jeszcze Amki, boję się ze względu na te bioderka jej, jadę po dwudziestym do poradni preluksacyjniej na kontrol chciałabym żeby już było okej, przydałyby się rikowe czary :)
rika na pewno będziemy :) fajnie że Zuza daje Oli swoje książeczki, że nie jest zazdrosna, naprzynosiła ich tyle że mała nie wiedziała za co się brać hehe wesoło masz :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka