- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- iwanek1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ktos o defekcie mózgu pisał
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oposku to tak jak u mnie tak jak u mnie INTERNET najważniejszy!!!
Ktos o defekcie mózgu pisał
- iwanek1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
różyczko byłam dziś u kuzynki, i ona mówiła że jak zaczęła tylko w nocy karmić to pokarm jej zanikł, i teraz karmi mm bo mleka nie ma, może chociaż raz dziennie dokarmiaj cycem skoro nie chcesz skończyć karmić?
hoborr a czego uczysz??
dorota no ja nie pomogę
rika ;p a dzieci mamy w tym samym wieku ;p
asia gady? hahaha
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aska dlaczego mnie się wydawało,ze w Tczewie mieszkasz Hm,coś se ubzdurałam A Ty z Poznania To też do nas blisko
Iwanek w Tczewie to ja nawet nigdy nie byłam fakt,blisko mieszkamy, fajnie!
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
Przeprosił???
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Ja właśnie kończe dyżur, bo dziś miałam 2 prace i chyba nikogo nie zdziwi jak napisze, że amputowałam ogon szczurowi Pierwszy raz i udało sie i jestem z siebie dumna
Masuska przede wszystkim całuski dla piterka
Oposek no słów mi brak na Twojego M
Nieźle nachodzicie sie po tych "specjalistach", obyście tylko na jakiś normalnych trafili A przede wszystkim zdrówka życzę
Hoborku ja już nie czytam takich rzeczy
Asiu super z tym zakupem gąsienicy
Natimp strasznie lubie Twoje posty i słownictwo Równa babka z Ciebie
I jak tam walka z bałwanem? A rehabilitacja przez ta babeczke wydaje sie w pełni profesjonalna
Lucy nie czuj sie źle tylko pokaz mu na co Cie stać
Różyczko od razu otyłość Myślę, że na spokojnie możewsz udać na konsultację, ale nie jakoś żebyć musiała się stresować
Basba widze, że ty tez z pracy nadajesz
Asiu, Natimp, Basba ja też chcę z wami na ognisko poznianiowe
Ufolku mieszkanko gitesik i mebelki i zabaweczki I z rzeczy, które np ja mam takie jak Ty to panel muzyczny
Rika to kiedy Ty biedna śpisz?
Ewa a co tam u Ciebie?
Dorotko nie znam się na prawie pracy
A ja jutro rano do pracy
A dziś między jedna a druga pracą byłam na szopingu w camaieu i mam sweterek i jeansy i wydałam mnóstwo kasy w ramach oszczedzania ale jestem happy
Kurcze już powinnam wyjśc z pracy, więc zmykam
papatki
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
ale przypominam sobie,ze moja Oliwia bardzo szybko przestała pic mleko w ogóle wiec moze moje sis sa w czymś podobne
Ufolko no dziś popiła popołudniu troche ale ja jej proponuje... tylko,z e ona odwraca głowe i nie chce, ale za to do łyzeczki otwiera na cała szerokosc buzie hehe
a dziś z kolei po kapieli piła z cyca ale w nich nic nie było i ewidentnie miała smaka na jeszcze wiec poszlam i rozrobiłam Hipp próbke w 180 ml ale ona dmucha w butelke zamaist ssac i śpiewała do niej jak do mikrofonu po czym zasnela i jakąs godz. później przebudzila sie a ja jej myk tą butelke tak na połśpika i o dziwo! zassala i wychlala całe 180 pierwszy raz w zyciu! wysłalam teraz starego do sklepu po tego Hippa i na noc tez jej przygotuje, zobaczymy...jak wypije i pośpi po tym lepiej niz zawsze to chyba nie bede ciagnac tego karmienia cycem bo musze sie w koncu kiedys wyspać
tylko skoro ma podejrzenie skazy to musze sie udac po recepte chyba na jakieś dla alergików hmmm...no zobacze czy coś jej jutro wyskoczy po tym Hippie...
Oposku dzieki za tak wyczerpujaca odpow. ja nie piep....e tylko sie martwie bo dla dziewczat są inne siatki centylowe, co oznacza, ze chyba przyjmuje sie,z e dziewczynki generalnie mniej od chlopców ważą, a moja jak widac w wadze piórkowej nie chodzi, bo 90 centyl oznacza, że tylko 10% dziewczynek (nie wiem tylko czy w Polsce czy na świecie hehe )w jej wieku jest cięższych od niej, a waga przecieztna kształtuje sie wokól 50 centyla.
Ja jak już pisalam nieraz nie miałam kontaktu z lekarzem oprócz szczepień i ostatnio jedynie poszlam z tą wysypką. Generalnie nikt nie mial zastrzezen do jej wagi choć kiedyś przy szczepieniu w 3 m-cu lekarz sugerował, ze może ulewać bo za bardzo sie objada i ze można jej troszke ograniczyć jedzonko...że to nie zaszkodzi...bo i tak dobrze wygląda.
Ale teraz jak porównuje ją do rowieśnikow i widze, ze nie jest tak sprawna fizycznie to sie wiesz....denerwuje...rozmyslam....szukam przyczyn, porównuje ją troszke do Filipka Twojego bo wydaje mi sie, ze oni podobnie sie rozwijają, no bo do takiej Hani Iwankowej czy Oleńki Lucy to nie mam co
Aniu a ja lubie bardzo Twoje posty czytac
Oposku, Lucy - no teoria defektu mózgu miala w tych Waszych sytuacjach potwierdzenie niestety z zalem to stwierdzam
a w doopie z tymi chlopami! tu na forum nie ma żadneg i też jest fajnie, co nie?
ja już jestem w takim wieku,z e bardziej sobie cenię przyjaźń babską
Rika zainspirowalas mnie i postanowilam jak Mloda siedzi w wannie poświecac ten czas na maseczki i pilingi to jest całe około 20 min w lazience i dziś zrobiłam i pilin i maske i samoopalacz i krem na celullit wmasowalam nawet i czuje sie bosko!
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
taka prawda
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A jakich kosmetyków do ciała uzywacie baby???
Oposek no niezła historia mam nadzieję że jak już zobaczył kompa to zwrócił uwagę na Ciebie???
Ola dzisiaj sama zaczęła siadać i to tak jak trzeba
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Dalej nie będę odpisywać, ale napiszę tylko, Aniu jesteś moim GURU, podziwiam Cię, jesteś super zorganizowaną mamą!!! Ja tak nie potrafię
Postaram się nadrobić to co napisałyście, ale nie piszcie tak dużo bo nie wyrabiam. Dopiero w poniedziałek będę miała możliwość, więc zróbcie to dla mnie i opanujcie się Jutro znów mam cały dzień zajęcie.
A po części winne jest temu TO:
szczytno.wm.pl/90338,Kiermasz-Dzieciecych-Rzeczy.html
Idę się wymieniać
DObra, postaram się szybko odezwać. Buźka
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Masuska ja tak po cichu też kocham mój komputerek:) Super ta akcja, a na czym to ma dokładnie polegać?
Dorotas współczuję bólu głowy:( A z prawem pracy nie pomogę niestety:(
Różyczko ja naprawdę, z ręką na sercu, myślę, że nie masz czym się przejmować. Prawda jest taka, że faktycznie nie ma z czego zrezygnować, ja sama myślałam o tym ostatnio- mleko, warzywa, owoce, tłuszcz- wszystko potrzebne. Nawet nie wiem, czy ta moja rezygnacja z kaszy ma sens, bo przecież nie mogę Go do końca życia chować przed cukrem, a jak teraz będzie jadł niskokalorycznie, a potem zacznie normalnie to też niedobrze. Zresztą wiesz, Twoja Bianka się nie rusza, bo Jej się nie chce, ale potrafi od dawna. A mój syn wiecznie się wierci, próbuje, rusza się, zaczął się wcześnie przekręcać, bo w trzecim miesiącu, wkładać nóżki do buzi na początku piątego i ćwiczył to codziennie, bez przerwy, setki razy, a opierać się na dłoniach nie chiał i już. Martwiłam się, że to przez ten wylew. Teraz jestem spokojniejsza, tym bardziej, że siedzi, podciąga się i pełza. A Ty Bianeczkę już sadzasz?
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
gratki dla Oli superr! a ona tak boczkiem jak na filmikach widziałam?
Mam pytanko czysto techniczne do mam karmiacych MM:
- czy w nocy zawsze rozrabiacie mleko dopiero przed jedzeniem?
- czy karmicie na leżąco? tzn. czy wyciągacie dziecko z lóżeczka do jedzenia? albo czy podnosicie je jakoś na przedramieniu? czy na plasko je?
- czy odbijacie dziecko jak zje?
bo po tym jak Młoda ochoczo wciagnela tą butle mam chec spróbowac dziś w nocy
Oposku apropo plackow Bianki- ja odstawiałm chrupki, banana ale to już dawno, ja dawałam ze sloika banany bo te, które sa teraz w sklepach naprawde maja wiele konserwantów w sobie wiec sie balam, odstawilam mleczne kaszki(podaje teraz tylko na wodzie) no i te warzywa kupne. I praktycznie juz prawie wszystko zeszło. Wiec wiem, że to nie gluten, że nie ryba (bo tez czesto uczula) ale nadal nie wiem co z tych rzeczy, które odstawilam. Raczej obstawiam,z e to nie mleko, bo ja pije do kawy i jem np. jogurt no a karmie jednak w nocy wiec coś by sie utrzymywalo mysle...a tu znaczna poprawa, wiec albo te kupne warzywa tzn. chemia w nich, albo banan, albo chrupki, choć one tez chyba nie bo w zupkach dodają czesto kaszke kukurydzianą, no i to teraz je i jej nie szkodzi
kurcze trudna sprawa z takimi alergiami jak nie wiadomo co uczula
a Ty co podejrzewasz u Filipka?