- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
rika no i ja w lato wcześniej wstaję teraz jak się budzę to mam słońce w sypialni bo od wschodu okno no i tak fajnie się wydaje że to już lato a do jakich włosów ta mgiełka ??
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Różyczko - jakoś mi umkneło twoje eczesniejsze pytanie o karmienie:) sorki. A można tak długo nie karmić? Tzn cały dziń????
NIe mam zupełnie czasu was nadrabiać - tęsknie za wami wszystkimi! A byłam dziś w szkole na szkoleniu bhp i juz zyję szkołą. A ada była jak zwylke grzeczna i obie dałyśmy rade wytrzymać bez siebie.
Kurcze coś chyba troche pisze bez ładu i składu - ale to z emocji. No i chyba dam radę z ta szkołą
Może potem nadrobie - choć wiem że teraz juz mniej będę na forum:(
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
no ale teraz nasze dzieci juz duze i jedza różne rzeczy wiec moja w ogóle w dzień mleka nie pija...
na puszce przecztałam,ze w tym wieku przewiduje sie 2-3 butle na dobe, wiec najfajniej by było zeby to była butla rano i wieczorem
dzis tez próbuje wieczorem z tym Hippem tylko byłam u pediatry i mam zmieszać z jakimś hypoalergicznym mlekiem no bo jednak wysypka tak do konca jej nie zeszła no i podejrzenie skazy jest ale tak kilka dni mieszac i coraz wiecej tego Hipp combiotyk dawać i obserwować...
tyko nie wiem czy moje dziecie zamierza mnie tak dziś uszczesliwić ponownie czy zechce np. wrócić do cycusiowego maratonu jedzeniowego hmmm zobaczymy..
Ufolka ja chyba strzele lakier hybrydowy sobie na pazury? jeszcze nigdy nie robiłam
a Ty co bedziesz nakładać?
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Aśka to też masz dylemat z tymi ubrankami;) U nas tylko jedno urodzi się niebawem, a nie wiadomo było co robić Mój mąż nie karmi w ogóle, ani w dzień ani w nocy. Kąpać też nie kąpie, bo wraca później. Za o od niedawna gotuje co drugi dzień obiad i co drugi robi/wiesza/składa pranie. Oj tak, takie uwagi potrafią nieźle wkurzyć
Natimp brawo dla Jasia za obrót:) Wiesz, ja wiem doskonale jak to jest, jak neurolog szuka nie wiadomo czego straszy a to cytomegalią, a to mózgowym porażeniem dziecięcym... Wiesz sama przecież, że też przez to przechodziłam. I też czułam się zagubiona, jak jeden rehabilitant mówił jedno, inny drugie. Ale najważniejsze, że Synek się rozwija, może wolniej, ale konsekwentnie. A intelektualnie przy Maksim na pewno jest daaaaleko do przodu:) Więc głowa do góry Kochana, nasze chłopaki poćwiczą i będzie ok:) Baw się dobrze wieczorem:) Najlepsze matki co to 24 h z dziećmi, obiadkami, prasowaniem to w psychiatryku kończą. We wszystkim umiar, więc kocyk i seriale są spoko;) Ja w każdym razie też po 19 pakuję młodego pod kołdrę i idę odsapnąć A teraz zresztą słyszę, że już się obudził z drzemki, ale coś tam do siebie gada, więc udaję, że dalej śpi Ciesz się że masz taką dobrą opiekunkę, wiadomo, że czasem zazdrość pewnie bierze, ale da dziecka to super, a Ty zawsze będziesz jedyną, najukochańszą mamą A Ona ma swoje dzieci?
Ania zdrówko lepiej, dzięki Mnie jeszcze trochę boli gardło, Filip ma katar, ale już z górki:) Słodki Szymonek, ale jak mądrze skojarzył
Rika współczuję nocki, poszalały Ci panienki;) Ja chya też mam za luźne podejście w niektórych sprawach;)
Lucy mój też się wierci przez sen tak, że aż się boję, żeby znowu z łóżka nie zleciał;)Kładę skromnie z boczku, a po godzinie już leży rozwalony na środku. No jak mój stary normalnie;) Jak czytam o tych Twoich lekcjach to mi się przypomina ile ja wymówek nawymyślałam w liceum... Skręconą kostkę to miałam na co drugim wfie chyba
Ufolka zarąbisty ten film:)
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moja siostra jest w 36 tygodniu ciąży i Jej Synek leży pośladkowo. To pierwsze dziecko.
I czy jeśli cesarka to umawiana na konkretny termin, czy dopiero, jak się zaczną skurcze?
Różyczko plisss, przypomnij jak to było u Ciebie, bo z tego co pamiętam Bianka leżała pośladkowo, miałaś mieć cc, potem ordynator chciał żebyś rodziła naturalnie, denerwowałaś się i w końcu miałaś cc?
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Czy Wy smarujecie dzieci po kąpieli balsamem? i jeśli tak to co z buźką?
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
www.stylistka.pl/kosmetyki/l-oreal/elsev...ajacy-rozczesywanie/
Fajne centrum dowodzenia ma Amelka, jak moja Zuzia była mała to na całej podłodze rozkładałam koc i się turlała wszędzie, dopóki nie zaczęła raczkować, wtedy uciekała gdzie popadło
Zaraz pokażę Wam filmik tylko się wgra na YT
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
mój mąż w domu zakupy robi i w weekend gotuje lubi to i potrafi i kąpie Antka a w nocy nigdy nie wstaje przykro mnie z tego powodu bo mógłby chociaż dziecko do karmienia podać mówi, że nie słyszy. a smaruje ciało w tym buźkę mleczkiem nivea baby
ufolka ale Amelka ma centrum dowodzenia
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna