- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Z kastrowanym kotem to fakt niektóre mają jeszcze odruchy kopulacyjne - no wiesz męskośc czasem siedzi w głowie Ale dzieci z tego nie bedzie
Spanie na brzuszku fajniutkie i zdrowe, tylko bez poduszeczki oczywiście
Natimp ja pod warszawa mieszkam a w stolicy pracuje, więc dalszy rzut beretem do Ciebie, ale co tam - przecież to nie koniec swiata a chłopaki na pewno miałyby radochę
Asiu fajne linki o tych ekorodzicach
Chciałabym też spróbować np z takim dużym stołem lub schodami
A ten tatuś olbrzym i prowadzenie za rączki to fakt trudniej dzieciom ze złapaniem równowagi przy nauce chodzenia, więc ja myśle nad zakupieniem tych szelek do chodzenia
Ufolka to super, że i Twoja córcia nareperowana i obyś tez się wysypiała
Pomysł z urlopem przymusowym dla męża genialny
Różyczko ja w nocy na bieżąco robie MM i zazwyczaj wyciągam go z łóżeczka - sprawdzam pieluche. później karmię na kolanach i odkładam i on przekręca się na boczek czy brzuszek i śpiocha
Widzę, że pomysł Ufolkowy podchwycony i super
Gratuluje silnej dietowej woli
Basba miłej pracy, oj mi też ten czas tak śmiga, że ani się obejrzę a tu południe
Masuska ty niezmiennie dla mnie jesteś GURU odchudzania
Natimp, Masuska mi tak nie gurujcie, bo się bardzo czerwienię
A jedynym guru jakim moge być to od spraw gadania o odchudzaniu i ćwiczeniach i szybkim zaczynaniu i jeszcze szybszym kończeniu
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
Aniu czy poszedł po rozum to wątpię ale przynajmniej okazuje skruchę...
Różyczko lipa ten wózek jeśli chodzi o te nieszczęsne pasy
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Mój Dominis pozwolił mi przespać dziś nockę całą i przez niego zaspałam do pracy
Nastawiłam budzik na 5.30 i jak zadzwonił zamknęłam jedno oko a jak otworzyłam je była już 6.27 Znów mega przyspieszenie w szykowaniu i robieniu wyżerki do pracy i 6,50 wyszłam z chałupki zostawiając obudzonego bobasa tatusiowi
Moja siora wczoraj uśmiała sie z Szymonka
Jak przebierała go z piżamki on zauważył u siebie na nóżce jakąś krosteczkę i pyta "cio to?" wskazując na zaczerwienienie a ona do niego "to jest kuku" A on zakrył dłońmi twarz i odsłonił i mówi "kuku!"
Oj jeszcze wszystko przed nim
Kurcze Wy robicie się na bóstwa i wybieracie się do różnych salonów piekności a ja
Może umówimy się na wspólny wypoczynek w spa i zostawimy naszych facetów z dziećmi???
Basba masz tam jeszcze miejsca???????
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Juz Anka tak nie gadaj bo na sztuki walki długo chodzisz wiec spoko..
Mausska Ty już się chyba nie odchudzasz co? Przeciez Ty chuda .. matko laski poszaleję przez Was.
pamiętacie jak pisałąm o tym domku nad jeziorem co mamy, zapraszam w wiosenne wekendy- moze nie wszystkie na raz bo cięzko o miejsca ale ratami jak najbardziej
Głowo . przestań boelć
kurde jedna osoba 35 baniek wygrała... hmm kogo dzisiaj nie ma na forum;):0
- iwanek1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja tylko jak Basba przy kawie na chwile bo roboty duzo,a młoda juz stęka słysze po drzemce o drugi ząbek sie szykuje u Was
Różyczko no super,gratuluje przespanej nocy,może rzeczywiście idz zapytac jakie mleko możesz podawac,Hania pije bebilon pepti,robie zawsze przed jedzeniem dopiero,ona w nocy zaczyna mlaskac i ja lece robic.Trzymam na ramieniu jak karmie i odbijam jeszcze,bo ona mu prutów pełno.
Innym wyspanym mamom też gratuluje,czyli jak nie śpimy to wszystkie i jak śpimy to też wszystkie bo Hania dziś raz się obudziła i wczoraj też raz
Natimp w Toruniu mieszkamy
O do SPA tez jadę
Aż mi wstyd było jak czytałam ile Rika zabiegów na sobie wykonuje,bo ja to tylko paznokcie,balsam jak mi sie chce,a nawet krem na noc mi sie skończył
O zmarszczkach nie wspomnę
Idę bo się kotłuje w łóżeczku i woła
Miłego dnia
Buziaki dla AMELKI
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Iwanek ja też ztymi zabiegami upiększającymi na bakier jestem..hmm.. początkowo miałam plany,ze od lutego biorą sie za siebie, dieta itp..ale brak pracy trchę mnie podłamał.
Natimp a nad jakim jeziorem macie domek? nie,zebym juz jechała ciekawa jestem!
Aniu te uwagi jakie życiowe prawda?!! ale wydaje mi się,ze to normalne.. niby życzliwe ale jakie irytujące.
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moja Ola od początku nie robi kupy w nocy. Przez pierwsze miesiące robiła po kąpieli i ok 8-9
Dziewczyny dopiero wstały nie dziwię się skoro Olka całą noc szalała tzn ok północy Zuzia się obudziła i Ola zobaczyła że Zuzia nie śpi i zaczęły szaleć, później Zuzia się położyła spać a Ola do 2 jęczała, później jęczała od 6 do 9 i zasnęła... jakoś. zmęczona
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Byłam na podwórku na chwilę bo mała śpi, brrr ale mrozi
Lucy widzę twardy zawodnik z Ciebie, i dobrze, Ci faceci to w ogóle zero taktu ;/ mąż mojej kuzynki taki sam, u mnie jest odwrotnie i też źle, bo jak się pytam o cokolwiek to zawsze jest okej, mimo tego że czasami ubiorę się jak strach na wróble, pytam jak wyglądam on mówi- dobrze, jak u fryzjera opacholiła mi włosy za krótko pytam jak ? on mówi dobrze, jak jęczę że muszę się odchudzać on mówi żebym nie przesadzała bo tak strasznie nie jest. Ale jak zaczynam szczerze gadać z nim i się wkurzać jego odpowiedziami to mówi że może zmień tą bluzkę jednak, że rzeczywiście za krótko, i że ładniej mi w jaśniejszych włosach, że trochę za dużo już ważę i żebym może na noc tyle nie jadła. Ale o szczere zdanie to muszę się wypytywać jak nie wiem, ale jakby mi walnął tak jak Twój to też bym focha jeb*nęła ;p
Asia a Ty byłaś z tą głową u lekarza w końcu czy odpuściłaś sobie?
różyczko żeby tylko tym naszym dziołchom to tak zostało, żebyśmy się nie nacieszyły hehe a maraton pewnie że zrób ;p i wszystkie dziewczyny zróbmy tak
Lucy zapraszam bierz Olę i wpadaj
basba jaki Ty masz kochaśny humor z samego rana ;p
aniu kiedyś przyjdzie taki dzień że na gadaniu o odchudzaniu się nie skończy ;p
mimo że bardzo bym chciała to niestety na weekend w Spa mnie nie stać ;p
natimp kurde mój małż wczoraj zagrał w totka ;o
ja chcę zrobić maraton bo jak zacznę o siebie dbać to zacznę o siebie dbać, czyli jak już zacznę coś robić to będę w to brnąć dalej, będę miała większą motywację do ćwiczeń itd, teraz jak popatrzę to brwi, pazury byle jakie, blada jak ściana, wszystko widać na skórze ;p i nie chce się nic robić nawet hehe a tak to kopa dostanę
kiedyś któraś pytała o rajstopki, ja mimo że takich jak mam nie znalazłam na allegro ani w sklepach, były w auchan ale od stoktóregoś rozmiaru, czyli dziewczęce nie niemowlęce, więc zamówiłam inne, dziś przyszły i polecam bo bardzo fajne:
allegro.pl/yo-yorker-rajstopy-rajtuzy-fr...-n4-i2086206931.html
lecę bo Amka się obudziła, zaraz wam pokażę jakie centrum dowodzenia jej zrobiłam ;p basba to ją zajmuje na długi czas ;p
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aska tylko dziwne że lekarze polecają tylko te mleka, z którymi maja podpisaną umowę nam dla Zuzi kazał dawać bebilon a my dawaliśmy bebiko i Zuzia piła, rosła i lubiła to mleko, dopóki nie skończyła roku
Rika ja sie w ogóle nie konsultowałam z lekarzem co do mleka... ale jak ktoś nie jest przekonany..pewien, to zapytać zawsze mozna. Wiesz ja to tak luźno podchodze do wszystkiego..moze to tez niedobrze
a nockę to miałas niezłą!!!!
Ufolka nie byłam u lekarza. Jak powiedziałam o tym męzowi to do tej pory słucham co go boli!!!
teraz mi się przypomniało,bo piszecie o tych swoich mezach..Czy oni wstają/wstawali w nocy do dzieci?
U nas od samego początku tylko ja zajmuje się Mikołajem w nocy.. maż mi powiedział,ze ja będę pracować to o tym porozmawiamy,a teraz to moje zadanie!! wypomniałam mu to na rodzinnym spotkaniu, zrobiło mu isę głupio,a ja sobie ulzyłam!!
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aśka jeziorko jest pod POznaniem w Lusowie, domek całoroczny ale poczekaj z przyjazdem do lepszej pogody, od kwietnia tam rządzimy
Rika niezłe te Twoje dziewczyny, ja bym chyba zwariowała...
ufolka u mnie od kiesy pracuje i jest butla, Tomek ma pierwszer karmienie a ja następne bo męzol spioch jest i czasem nawet nie słyszy jak Jasko ryczy na mleko i ja go budzę
ale ten raz mi styknie nawet
Ufolka jak juz mąż wróci z czekiem- jesli wróci w tej sytuacji ;l) to pamiętaj ze Cię ubóstiwam i jestes naj!!!!!!!!!!
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
asia żeby mi mój z takim tekstem wyjechał... to ja nawet nie wiem co był zrobiła bo nawet tego sobie nie mogę wyobrazić.. a o jakich rodzinnych zebraniach piszesz?
widziałyście? mamy z wawy jesteście tu? ;p
rika Ty nie śpisz po nocach to co one będą gorsze;p
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ufolka niezły filmik
Natimp one czasem mają takie odchyły od normy ale nie narzekam tylko zmęczona jestem
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
filmik fajny
hmm jeszcze pól godziny i do Jasinki, ciekawe czy nania poćwiczyła z leniuchem, trochę się wzorca przetaczania bała ale da rade
Kurde muszę powiedzieć ze zadowola jestem z tej opiekunki, serio Jasko ja lubi, generalnie jak wnuka go traktuje, rozpuszcza az nie ma co sie dziwić ze taki lulasek, teraz nawet juz nie ryczy jak jesteśmy we dwie że chce do mnie
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa